Προς το περιεχόμενο

Windows Update - παρουσιάστηκε σφάλμα

thant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ και μερικούς μήνες το Windows Update μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα...

spacer.png

Το windows update κάνει κανονικά τις ενημερώσεις. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο άλλο πρόβλημα.

Έχω γνήσια windows 10.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πήγαινε Έναρξη->Ρυθμίσεις->Ενημέρωση και Ασφάλεια και δες μήπως αναφέρει ποια ενημέρωση προσπαθεί να στήσει. Αλλιώς πάτα Προβολή ιστορικού ενημερώσεων. Εκεί ίσως δεις ποιον οδηγό προσπαθεί να στήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν φαίνεται κάτι στο "Ενημέρωση και Ασφάλεια". Άλλωστε το screenshot που πόσταρα από εκεί είναι τραβηγμένο.

Στο ιστορικό ενημερώσεων όλες οι ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί με επιτυχία. Δεν φαίνεται κάτι άλλο.

Υπάρχει τρόπος να το αποκρύψουμε; ή αφού δεν μου δημιουργεί κάποιο λειτουργικό πρόβλημα, να κάνω οτι δεν το βλέπω και κάποια στιγμή θα διορθωθεί μόνο του;

Επεξ/σία από thant

Δεν ξέρω αν κάνω το παραπάνω, γιατί ενδεχομένως να εξαφανιστεί το σφάλμα που εμφανίζει αλλά θα σταματήσουν να ενημερωνονται τα windows, κάτι που δεν προτείνεται. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει σχέση με τις ενημερώσεις των windows. Αυτό που κάνει η επιλογή είναι να επιτρέπει τα 10άρια να ψάχνουν κάθε τρεις και λίγο για ενημερωμένες εκδόσεις από drivers. Αν τα έχεις όλα στημένα σωστά και ψάχνεις μια στο τόσο για ενημερωμένους drivers για την κάρτα γραφικών (σε περίπτωση που έχεις nvidia ή amd) τότε δε χρειάζεται να έχεις αυτήν την επιλογή ενεργή. Αν και το πρόγραμμα εγκατάστασης των γραφικών συνήθως ελέγχει μόνο του για νέους drivers.

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...