nikos_k1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, λόγω ενός προβλήματος στο κινητό έκανα επαναφορά και στο iTunes μου εμφανίζει το παραπάνω Error. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Υπάρχει τρόπος να περάσω το λογισμικό στο κινητό? Να ενημερώσω ότι δεν με απασχολούν τα αρχεία όσο το να λειτουργήσει το κινητό. Να σημειώσω ότι προτού επιλέξω την επαναφορά μέσω iTunes είχε γίνει επαναφορά στο κινητό με επιτυχία από τις ρυθμίσεις. Σας ευχαριστώ πολύ και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
zaccki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, δοκίμασε dfu restore https://help.ifixit.com/article/108-dfu-restore 1
nikos_k1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, zaccki είπε Καλησπέρα, δοκίμασε dfu restore https://help.ifixit.com/article/108-dfu-restore Καλημέρα φίλε μου, μετά από αρκετές προσπάθειες έγινε η επαναφορά αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει στο iTunes το τελευταίο Backup που είχα κάνει. Μέσω του Dr.Fone μου το εμφανίζει αλλά μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά λόγω του ότι είναι κρυπτογραφημένο. Όλα καλά απλώς έχασα αρκετές φωτογραφίες.
CheOnWeb Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 11 hours ago, nikos_k1 said: Καλημέρα φίλε μου, μετά από αρκετές προσπάθειες έγινε η επαναφορά αλλά για κάποιο λόγο δεν μου δείχνει στο iTunes το τελευταίο Backup που είχα κάνει. Μέσω του Dr.Fone μου το εμφανίζει αλλά μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω επαναφορά λόγω του ότι είναι κρυπτογραφημένο. Όλα καλά απλώς έχασα αρκετές φωτογραφίες. iCloud Backup ή iCloud Photos δεν είχες; 1
nikos_k1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε iCloud Backup ή iCloud Photos δεν είχες; Είχα απλά είχε κρατήσει παλαιότερο Backup. Δεν πειράζει αφού επανήλθε το κινητό, όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα