KaraD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Πρόσφατα μετακόμισα στα Σπάτα και κοιτάζω τις επιλογές για 24αρα γραμμή. Έχει κάποιος 24αρα γραμμή σε κάποια εταιρεία να μου πει άποψη? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα: 1) πόσα πιάνετε (κατά μέσω όρο) σε σχέση με τα 24 που πληρώνετε και 2) αν έχει συχνές αποσυνδέσεις του δικτύου στην εταιρεία σας. Ευχαριστώ για όποια πληροφορία.
Cell_7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το ίδιο καλώδιο θα έχεις -από καφάο σε στο σπίτι- σε οποιαδήποτε περίπτωση. Πάρε τηλέφωνο όποια σε ενδιαφέρει και ρώτησε τους πόσο πιάνει η περιοχή, θα σου πουν στο περίπου.
Geocheats2 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 πες που στο περιπου μενεις να σου πω τι παιζει σε γενικες γραμμες οσο ποιο κοντα ή ποιο μακρια απο το γηπεδο μενεις τοσο καλυτερα 1
KaraD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Το ίδιο καλώδιο θα έχεις -από καφάο σε στο σπίτι- σε οποιαδήποτε περίπτωση. Πάρε τηλέφωνο όποια σε ενδιαφέρει και ρώτησε τους πόσο πιάνει η περιοχή, θα σου πουν στο περίπου. Πήρα τηλέφωνο στη wind που είχα και παλιότερα σε άλλη περιοχή και μου τα μασούσαν (έλεγαν ότι δεν μπορούν να ξέρουν και πως ότι και να μου πουν άλλες εταιρείες θα είναι ψέμα). Γιαυτό και είπα να ρωτήσω αν εχει κάποιος προσωπική εμπειρία.
Cell_7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, KaraD είπε Πήρα τηλέφωνο στη wind που είχα και παλιότερα σε άλλη περιοχή και μου τα μασούσαν (έλεγαν ότι δεν μπορούν να ξέρουν και πως ότι και να μου πουν άλλες εταιρείες θα είναι ψέμα). Γιαυτό και είπα να ρωτήσω αν εχει κάποιος προσωπική εμπειρία. Δοκίμασε Vodafone, ρώτησα πριν μερικές μέρες για φίλο και μου είπαν στα ποσά πιάνει η περιοχή. Η wind καθώς δεν έχει μεγάλο ποσοστό συνδρομητών σε σχέση με OTE/Vodafone, πολύ πιθανών να μην έχει συνδρομητές στην περιοχή οπότε ίσως όντως δεν έχουν εικόνα. 1
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 On 14/10/2020 at 22:54, KaraD said: Πρόσφατα μετακόμισα στα Σπάτα και κοιτάζω τις επιλογές για 24αρα γραμμή. Έχει κάποιος 24αρα γραμμή σε κάποια εταιρεία να μου πει άποψη? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα: 1) πόσα πιάνετε (κατά μέσω όρο) σε σχέση με τα 24 που πληρώνετε και 2) αν έχει συχνές αποσυνδέσεις του δικτύου στην εταιρεία σας. Ευχαριστώ για όποια πληροφορία. οτι εταιρεια και να βαλεις ιδιο χαλκο θα παρεις και η αποσταση δεν μεταβαλετε. οποτε οι αποκλισεις θα ειναι μικρές 1
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/10/2020 στις 10:54 ΜΜ, KaraD είπε Πρόσφατα μετακόμισα στα Σπάτα και κοιτάζω τις επιλογές για 24αρα γραμμή. Έχει κάποιος 24αρα γραμμή σε κάποια εταιρεία να μου πει άποψη? Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα: 1) πόσα πιάνετε (κατά μέσω όρο) σε σχέση με τα 24 που πληρώνετε και 2) αν έχει συχνές αποσυνδέσεις του δικτύου στην εταιρεία σας. Ευχαριστώ για όποια πληροφορία. εγω στην θεση σου θα εκανα το εξης : θα κοιταγα τι εχω κοντα στην περιοχη μου και στο google θα εβρισκα το τηλεφωνο του καθε μαγαζιου που ειναι κοντα στο σπιτι μου . Μετα θα εμπαινα εδω http://www.foritotita.gr/?page_id=362 και θα εβαζα τον αριθμο τηλεφωνου για να μου βγαλει σε πιο παροχο ανηκει. Μετα θα επαιρνα δωρεαν το 13788 απο το κινητο μου ( ειναι δωρεαν απο ολα τα δικτυα ) και θα τους ελεγα να μου πουνε ποσο συνχρονιζει αυτος ο αριθμος , εφοσον προηγουμενως μου βγαζει οτι ανηκει στον οτε α.ε. Εαν βρεις νουμερα αλλων μαγαζιων σε αλλον παροχο πχ στην wind ή στην vodafone ή στην nova δουλεψει με αυτον τον τροπο. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από johnmegarythmos 1
KaraD Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Κατέφυγα στη λύση των γειτόνων και μάζεψα όσο γίνεται πιο αξιόποστη πληροφορία (οι πιο πολλοί τριγύρω κινούνται μεταξύ Vodafone και Wind και είναι καλα σε γενικες γραμμές). Θα κάνω και μια βόλτα σε κατάστημα Vodafone και Wind να ζητήσω προσφορά.
johnmegarythmos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω που μπηκα στον χαρτη και βρηκα το τηλεφωνο της εκκλησιας Κοίμησης Θεοτόκου που το τηλεφωνο ανηκει στον οτε α.ε. και μετα μπαινοντας στον ελενχο διαθεσιμοτητας της cosmote δινει εκτος απο 24ρα γραμμη και 50 ρα γραμμη. Το αρτοποιείο καλυβιωτης στα σπατα το τηλεφωνο του δειχνει οτι ειναι στην wind και βαζωντας τον αριθμο στο site της wind στον ελενχο διαθεσιμοτητας μου βγαζει << Τρέχεις με ταχύτητες 100, 50 & 24 Mbps! >> , αρα η wind εχει διαθεσιμοτητα και 100ρα Βαζωντας το my market το τηλεφωνο μου βγαζει διαθεσιμοτητα εως και 200mbs !!! οσον αφορα το αστικο κεντρο του οτε ειναι στην βασιλεος Παυλου 98 , αρα αμα επιλεξεις 24 ταχυτητα απο εκει μεχρι το σπιτι σου θα υπολογισεις την αποσταση ( βεβαια δεν μπορεις να ξερεις πως πανε τα καλωδια ) αλλα στο περιπου σου λεω. Καλυτερα να επιλεξεις οτε διοτι αμα εχεις κοντα σου καμπινα vdsl μπορει να σου δωσουνε απο καμπινα vdsl με κλειδωμενο στα 24 και αυτο ειναι τελειο!. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2020 από johnmegarythmos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα