Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπήκαν μέσα στην πυλωτή, κλεψαν τις 4 ροδες μου..  Σαββάτο βραδυ

ηρθε η ασφαλιστικη κυριακη πρωι... εθνικη ασφαλιστικη...εμεινε κόκαλο ο ασφαλιστης.....

αφησαν τις ροδες πανω σε τακακια...οι αλουμινιενες ζαντες και ροδες καπνος...αριστη δουλεια....

3000 euro κοστος

ειχα μικτη ασφαλεια θα μου τα καλύψουν ολα, η ΕΤΕΑ τα παράγγειλε ηδη

T-Cross 1 ετους

τωρα αποφασισαμε να βαλουμε καμερες στην οικοδομη

ΛΑΘΟΣ: Ευρωπαικη πιστη ειναι η ασφαλιστικη. μεσα στο σοκ εκανα λαθος

Επεξ/σία από OliverTwist1985
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 6
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Της Παναγίας τα μάτια κλέβουν. Με τις ρόδες αρχαίο κόλπο. Την έχουν πατήσει πολλοί.

Σε μας στην πυλωτή πριν 2-3 μήνες πήραν τη μπαταρία από ένα yaris Ναι τη μπαταρία. Το είδε ασφάλεια και είπε ότι στα  παλιά yaris έχει ξαναγίνει γιατί στη μάσκα έχουν μία πρόχειρη σίτα τη σπρώχνουν λίγο βάζουν το χέρι και ανοίγουν το καπώ από τη μέσα μεριά.

Θα μου πείτε μικρό το κακό 50-60 ευρώ  αλλά φαντάσου τη λαχτάρα να ξυπνήσεις το πρωί να πας στη δουλειά και να μην καταλαβαίνεις γιατί το αμάξι δεν παίρνει μπροστά.😁

• Like 4
Δημοσ.

Σε ένα γνωστό, του είχε δώσει η ασφαλιστική Smart για αυτοκίνητο αντικατάστασης και εντελώς συμπτωματικά, την πρώτη ημέρα το είχαν σηκώσει για τις ρόδες συν διάφορα άλλα που βγάλαν από το διαμέρισμα των επιβατών.
Η δουλειά πρέπει να έγινε μέσα από την ασφαλιστική.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας μου πει καποιος για καμερες στην οικοδομη, τον καταγραφεα θα τον βαλουμε εκει που ειναι τα κουτια της ΔΕΗ στο ισόγειο?  ποιος θα εχει ελεγχο?

παρακαλω προτεινετε συνεργείο να βαζει καμερες απο σαλονικα...

Επεξ/σία από OliverTwist1985
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε

Ας μου πει καποιος για καμερες στην οικοδομη, τον καταγραφεα θα τον βαλουμε εκει που ειναι τα κουτια της ΔΕΗ στο ισόγειο?  ποιος θα εχει ελεγχο?

παρακαλω προτεινετε συνεργείο να βαζει καμερες απο σαλονικα...

Έλεγχο χειρισμό; ή έλεγχο οπτική επαφή; 

Μέσω ip μπαίνεις σε εφαρμογές και βλέπεις, τουλάχιστον ένας φίλος που έχει συνεργείο και βάζει κάμερες, όταν του λένε για προβλήματα, μπαίνει είτε μέσω κινητού, είτε μέσω laptop και βλέπει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Έλεγχο χειρισμό; ή έλεγχο οπτική επαφή; 

Μέσω ip μπαίνεις σε εφαρμογές και βλέπεις, τουλάχιστον ένας φίλος που έχει συνεργείο και βάζει κάμερες, όταν του λένε για προβλήματα, μπαίνει είτε μέσω κινητού, είτε μέσω laptop και βλέπει 

Μα δεν θα έχει ίντερνετ, θα παίρνει υλικο και θα το αποθηκεύει...και αν ποτέ μπει κανείς κλέφτης τότε να το κοιτάμε όλη στην οικοδομή?

Δημοσ.

Μπουλόνι ασφαλείας υποχρεωτικά!!! Ζάντες συνήθως κλέβουν τα "κλεφτρόνια", οπότε το μπουλόνι είναι αρκετό για να τους κάνει να πάνε παρακάτω. Ένα καλό σετ με 30-50 ευρώ είναι υποχρεωτικό, εφόσον έχεις ακριβές ή εργοστασιακές αλουμινόζαντες.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις αγόρασα ακριβές ζάντες 18αρες και λάστιχα ήταν να πάρω μπουλόνια ασφαλείας. 

Υπάρχουν πολλά περιστατικά κλοπής ζαντών. 

Εμένα ζάντες και λάστιχα έχουν κανένα 2χιλιαρο.

Δεν παίζεις με αυτά. 

Smartακια κτλπ τα εχουν ταράξει στις κλοπές 😐

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, OliverTwist1985 είπε

μπήκαν μέσα στην πυλωτή, κλεψαν τις 4 ροδες μου..  Σαββάτο βραδυ

ηρθε η ασφαλιστικη κυριακη πρωι... εθνικη ασφαλιστικη...εμεινε κόκαλο ο ασφαλιστης.....

αφησαν τις ροδες πανω σε τακακια...οι αλουμινιενες ζαντες και ροδες καπνος...αριστη δουλεια....

3000 euro κοστος

ειχα μικτη ασφαλεια θα μου τα καλύψουν ολα, η ΕΤΕΑ τα παράγγειλε ηδη

T-Cross 1 ετους

τωρα αποφασισαμε να βαλουμε καμερες στην οικοδομη

Πλεον εχει γινει μοδα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Μπουλόνι ασφαλείας ειχες;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κάντε ένα τσεκ στο διαδίκτυο να δείτε που σε 2-3-4 λεπτά τα ανοίγουν…

Όταν ο άλλος βγάζει γερό μεροκάματο από εργοστασιακές ζάντες δεν τον σταματά τίποτα τέτοιο… απλά τον καθυστερεί λίγα λεπτά…

Επεξ/σία από andreas1gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...