gsivris Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλήσπερα στην παρεα... ερωτηση εχω ενα πολυμηχανημα canon για οικιακη χρηση εκτυπωση περι τις 10 σελιδες max 20 μηναιως... αλλα μου την εχει δωσει που θελει πολλα λεφτα για τα μελανακια... λεω να παω σε Ink tank της epson αξιζει βγαζοντας τοσες λιγεσ εκτυπωσεις? η θα στουμπωνουν τα μελανακια?και θα ναι πεταμενα λεφτα? να σημειωσω οτι δεν υπαρχει θεμα χρηματων για την αγορα του νεου πολυμηχανηματος...
Alexakissdd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, gsivris είπε Καλήσπερα στην παρεα... ερωτηση εχω ενα πολυμηχανημα canon για οικιακη χρηση εκτυπωση περι τις 10 σελιδες max 20 μηναιως... αλλα μου την εχει δωσει που θελει πολλα λεφτα για τα μελανακια... λεω να παω σε Ink tank της epson αξιζει βγαζοντας τοσες λιγεσ εκτυπωσεις? η θα στουμπωνουν τα μελανακια?και θα ναι πεταμενα λεφτα? να σημειωσω οτι δεν υπαρχει θεμα χρηματων για την αγορα του νεου πολυμηχανηματος... Δεν νομίζω ότι αξίζει.. Ο όγκος των εκτυπώσεών σου είναι τόσο μικρός.. καλύτερα πάρε έναν πιο καινούριο εκτυπωτή που να μπορεί να μειώσει την κατανάλωση μελάνης, αλλά και πάλι μη δώσεις πάνω από 40-50 ευρώ, δεν αξίζει για τη χρήση που του κάνεις..
janus5555 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 να πας να γεμίσεις τα μελανάκια σε κάποιο από αυτά τα μαγαζιά που επαναγεμίζουν, δεν παίζει;
giorgos_76 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Αν πας σε Epson ecotank, έχει επιστροφή χρημάτων αυτό το καιρό..Δες εδώ : https://www.epson.gr/ecotankcashback
George56 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 παιδια καλησπερα εχω το deskjet scan 3636, πηρα μελανακια ριφιλ, εβαλα το hp print scan doctor, εβγαζε σφαλμα , το ετρεξα και εφτιαξε το device status OK. στο test print δεν εβγαζε print, πως φτιαχνει με τα μελανακια?
swanctt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δοκιμασε με το ενα απο τα δυο μελανια μηπως καποιο απ τα δυο εχει θεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα