nikosdet Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το Samsung S20 FE έχει 2gb ram, κάνει διαφορά Επίσης αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, μιλάμε για αρκετά καλύτερη κάμερα..
kazampidis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, k_dinos είπε Σε σχέση με το S20 FE 5G πως το βλέπετε? Εγώ δεν θέλω τα ακουστικά και αν πχ τα πουλήσω 100€ βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου. Από specs είναι πολύ κοντά, σχεδόν τα ίδια. Το ratio της οθόνης είναι το διαφορετικό κατά τη γνώμη μου https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10396&idPhone2=10377 Σίγουρα το SONY θα ειναι ποιοτικότερη σαν συσκευή, η SAMSUNG δεν μπορεί να βάλει και sd865 και φοβερή ποιότητα και να πουλάει σε αυτα τα xρηματα, σίγουρα η οθόνη του ΣΟΝΥ θα είναι καλύτερη, εδώ στα φτηνά τους τα κινητά ,απλές οθόνες και είναι εντυπωσιακές, ποσό μάλλον τώρα στα 120 hz oled. Από φωτογραφίες τώρα δεν πιστευώ οτι θα ειναι καλυτέρο απο το ΣΑΜΣΘΝΓΚ, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κοιτάζει στα ΙΣΑ. Υ/Γ: Κριμα που αυτή η εταιρεία τα τελευταία πολλά χρονια αυτοκτονει και απο αποψη μπαταριων στις συσκευες της και απο θεμα μαρκετινγκ . Για μένα σε αυτα τα χρηματα πολυ καλη επιλογη έκανες. 1
imvrios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Παρέλαβα σήμερα. Κανένα θέμα με την εξυπηρέτηση από το κατάστημα. Το θέμα μου είναι με την ίδια τη Sony που στη συσκευασία έχει μόνο το τηλέφωνο και τον φορτιστή. Ούτε ένα πινάκι για να βγάλω το SIM tray από το παλιό κινητό. Γιατί στο X5 βγαίνει εύκολα. Αλλά ρώτα μας ρε συ Sony τι γίνεται και με το παλιό μας κινητό. Ρώτα μας. Πολύ σπαρτιατική συσκευασία για ένα κινητό που κανονικά κάνει 920€. 2
xoldboyx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Παρέλαβα σήμερα. Κανένα θέμα με την εξυπηρέτηση από το κατάστημα. Το θέμα μου είναι με την ίδια τη Sony που στη συσκευασία έχει μόνο το τηλέφωνο και τον φορτιστή. Ούτε ένα πινάκι για να βγάλω το SIM tray από το παλιό κινητό. Γιατί στο X5 βγαίνει εύκολα. Αλλά ρώτα μας ρε συ Sony τι γίνεται και με το παλιό μας κινητό. Ρώτα μας. Πολύ σπαρτιατική συσκευασία για ένα κινητό που κανονικά κάνει 920€. Το πινακι στο κουτι του προηγουμενου κινητου η συνδετηρας.. Οσο για τη συσκευασια...τι να πει και η απλ δηλαδη
SabotazNic Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Παρέλαβα σήμερα. Κανένα θέμα με την εξυπηρέτηση από το κατάστημα. Το θέμα μου είναι με την ίδια τη Sony που στη συσκευασία έχει μόνο το τηλέφωνο και τον φορτιστή. Ούτε ένα πινάκι για να βγάλω το SIM tray από το παλιό κινητό. Γιατί στο X5 βγαίνει εύκολα. Αλλά ρώτα μας ρε συ Sony τι γίνεται και με το παλιό μας κινητό. Ρώτα μας. Πολύ σπαρτιατική συσκευασία για ένα κινητό που κανονικά κάνει 920€. Τουλαχιστον εχει φορτιστη 😈 Τσεκαρε στο καπακι του κουτιου, μηπως εχει κολλησει το χαρτονι με το πινακι εκει, γτ πχ και το s10+ μου, ηταν στο καπακι και δεν το παρατηρησα
xoldboyx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τουλαχιστον εχει φορτιστη 😈 Τσεκαρε στο καπακι του κουτιου, μηπως εχει κολλησει το χαρτονι με το πινακι εκει, γτ πχ και το s10+ μου, ηταν στο καπακι και δεν το παρατηρησα το σονι σιγουρα δεν εχει πινακι εφοσον το sim tray δεν το απαιτει. 2
imvrios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ και τους δύο, πινάκι δεν έχει 100% γιατί δε χρειάζεται στο ίδιο το Xperia. Έχει μια εγκοπή και βγάζεις το tray πολύ εύκολα. Το έβγαλα τελικά με μια ψιλή μύτη στο κατσαβίδι της Xiaomi που έχω. Μιλάμε για άμεση σύγκριση με Apple. Το τηλέφωνο, ένα type-c to type c καλώδιο και ο φορτιστής στον οποίο συνδέω το καλώδιο, αν θέλω να το βάζω στη μπρίζα. Βγάζω απλά το φορτιστή και έγινε όπως οι νέες Apple συσκευασίες. Εδώ δίνω credit στους κινέζους. Θεωρώ καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη που τα έχουν όλα μέσα.
xoldboyx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, imvrios είπε Σας ευχαριστώ και τους δύο, πινάκι δεν έχει 100% γιατί δε χρειάζεται στο ίδιο το Xperia. Έχει μια εγκοπή και βγάζεις το tray πολύ εύκολα. Το έβγαλα τελικά με μια ψιλή μύτη στο κατσαβίδι της Xiaomi που έχω. Μιλάμε για άμεση σύγκριση με Apple. Το τηλέφωνο, ένα type-c to type c καλώδιο και ο φορτιστής στον οποίο συνδέω το καλώδιο, αν θέλω να το βάζω στη μπρίζα. Βγάζω απλά το φορτιστή και έγινε όπως οι νέες Apple συσκευασίες. Εδώ δίνω credit στους κινέζους. Θεωρώ καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη που τα έχουν όλα μέσα. Οι κινεζοι δεν κοιτανε στην παρουσα φαση το energy footprint και λοιπα μιας και το κοινο τους απαιτει αυτο που λες. Ενα ολοκληρωμενο, VFM πακετο/εμπειρια.
ultrahd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσως θα έπρεπε να γράψω στο νεότερο thread που έχει ανοιχτεί αλλά νομίζω ότι θα πρέπει με έμφαση να γράψω στο παρόν νήμα ώστε να "ανέβει" και να θυμηθούμε τι έχει γίνει: Στις 14/10,τότε που και ο Κωτσόβολος είχε βάλει σε όλα τα κινητά οριζόντια έκπτωση 30%,το 5 II σε sony center και Κωτσόβολο ερχόταν στα 643 ευρώ μαζί με τα ακουστικά δώρο.Τα οποία ακουστικά τώρα με έκπτωση αυτή τη στιγμή τα βρίσκεις στα 149 ευρώ.Επομένως ουσιαστικά το κινητό 5 II έβγαινε στα 643 - 149 = 494 ευρώ. Θα μου πεις γιατί δεν το χτύπησες τότε αν όντως το ήθελες: Οι λόγοι ήταν ότι όπως και τώρα δεν έχω εντελώς καταλήξει ανάμεσα στα 5 ii,1ii ενώ δεν αποκλείω και τα 10ii, L4 ως φθηνές λύσεις.Επίσης ήταν μόλις για μια ημέρα οπότε ήταν πιεσμένα τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι τώρα ερχόμαστε στη λεγόμενη "black Friday" και το 5ii είναι σε υποτιθέμενη "προσφορά" στα 699 ευρώ!Δηλαδή σε σχέση με τα 494 ευρώ που είχε στις 14/10 205 ευρώ ακριβότερο!! Θα μου πεις δεν το συγκρίνεις σωστά αφού η τιμή 643 ευρώ,ήταν σε bundle μαζί με τα ακουστικά (των 149 ευρώ σε προσφορά,199 ευρώ χωρίς προσφορά).Ακόμα κι έτσι όμως θα το καταλάβαινα αν έκανε έστω 550 το κινητό τώρα στη "black friday" αλλιώς για ποιά black friday ακριβώς μιλάμε? Δηλαδή,εκτός αν αλλάξει κάτι,στις 14/10 ήταν ασυγκρίτως συμφέρουσα η αγορά! Και γενικότερα αν ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα κινητά ας πούμε στον Κωτσόβολο,μέχρι στιγμής το τονίζω,είναι γενικά χειρότερες οι τιμές σε σχέση με την 14/10 που είχε για μια ημέρα μόνο οριζόντια έκπτωση 30% σε όλα τα κινητά! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από όλα τα νέα sony κινητά ποιά έχουν υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής? Αναφέρομαι στην υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής στα 1ii, 5ii, 10ii, L4 Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2020 από ultrahd 1
imvrios Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ultrahd είπε Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από όλα τα νέα sony κινητά ποιά έχουν υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής? Αναφέρομαι στην υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής στα 1ii, 5ii, 10ii, L4 Το 1 ii και το 5 ii υποστηρίζουν 5G. Πιθανότατα 5G θα έχει και το 10 iii plus που θα κυκλοφορήσει το 2021 με τον SD690. Τα υπόλοιπα που έγραψες είναι φιλοσοφίες που απαντώνται με το εξής απλό. Η Black Friday είναι μία περίοδος προσφορών. Προσφορές γίνονται όλο το χρόνο. Δεν έχει σημασία πως έχεις εσύ στο μυαλό σου τη Black Friday, κανείς δε σου έδωσε εγγύηση ότι οι καλύτερες προσφορές θα γίνονται την Black Friday. Μπορούν να γίνουν οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο. Τα Χριστούγεννα που θα έχει πάρει ο κόσμος και το δώρο οι αλυσίδες μπορεί να κάνουν άλλες καλές προσφορές για να το διεκδικήσουν.
k_dinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ultrahd είπε Ίσως θα έπρεπε να γράψω στο νεότερο thread που έχει ανοιχτεί αλλά νομίζω ότι θα πρέπει με έμφαση να γράψω στο παρόν νήμα ώστε να "ανέβει" και να θυμηθούμε τι έχει γίνει: Στις 14/10,τότε που και ο Κωτσόβολος είχε βάλει σε όλα τα κινητά οριζόντια έκπτωση 30%,το 5 II σε sony center και Κωτσόβολο ερχόταν στα 643 ευρώ μαζί με τα ακουστικά δώρο.Τα οποία ακουστικά τώρα με έκπτωση αυτή τη στιγμή τα βρίσκεις στα 149 ευρώ.Επομένως ουσιαστικά το κινητό 5 II έβγαινε στα 643 - 149 = 494 ευρώ. Θα μου πεις γιατί δεν το χτύπησες τότε αν όντως το ήθελες: Οι λόγοι ήταν ότι όπως και τώρα δεν έχω εντελώς καταλήξει ανάμεσα στα 5 ii,1ii ενώ δεν αποκλείω και τα 10ii, L4 ως φθηνές λύσεις.Επίσης ήταν μόλις για μια ημέρα οπότε ήταν πιεσμένα τα πράγματα. Το θέμα είναι ότι τώρα ερχόμαστε στη λεγόμενη "black Friday" και το 5ii είναι σε υποτιθέμενη "προσφορά" στα 699 ευρώ!Δηλαδή σε σχέση με τα 494 ευρώ που είχε στις 14/10 205 ευρώ ακριβότερο!! Θα μου πεις δεν το συγκρίνεις σωστά αφού η τιμή 643 ευρώ,ήταν σε bundle μαζί με τα ακουστικά (των 149 ευρώ σε προσφορά,199 ευρώ χωρίς προσφορά).Ακόμα κι έτσι όμως θα το καταλάβαινα αν έκανε έστω 550 το κινητό τώρα στη "black friday" αλλιώς για ποιά black friday ακριβώς μιλάμε? Δηλαδή,εκτός αν αλλάξει κάτι,στις 14/10 ήταν ασυγκρίτως συμφέρουσα η αγορά! Και γενικότερα αν ρίξετε μια γρήγορη ματιά στα κινητά ας πούμε στον Κωτσόβολο,μέχρι στιγμής το τονίζω,είναι γενικά χειρότερες οι τιμές σε σχέση με την 14/10 που είχε για μια ημέρα μόνο οριζόντια έκπτωση 30% σε όλα τα κινητά! Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω από όλα τα νέα sony κινητά ποιά έχουν υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής? Αναφέρομαι στην υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής στα 1ii, 5ii, 10ii, L4 Εγώ δεν είχα στο μυαλό μου το συγκεκριμένο κινητό, γιατί όταν διάβασα ότι θα βγει σε αυτή την τιμή απλά μου φάνηκε αστείο και προχώρησα. Εμφανίστηκε ξανά εκείνη την Τετάρτη και με έπιασε απροετοίμαστο καθώς και εγώ περίμενα την BF για προσφορές. Αυτό που ήθελα ήταν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, καλή OLED οθόνη με υποστήριξη για κάρτα μνήμης. Στην ουσία πέτυχαν τον σκοπό τους, με εκείνη την προσφορά γνωριμίας μας έκαναν να το παρακολουθούμε. Όσο δεν πέφτει η τιμή όμως θα χάσουμε το ενδιαφέρον μας και τελικά θα πάρουμε κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα