Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους πήρα τηλέφωνο να μου δώσουν στην ίδια τιμή τα μπλε και το έκαναν. Το έχουν αλλάξει στο site. Τρέχετε.

ΑΛΛΑ. Μου είπαν ότι η προσφορά είναι μόνο για σήμερα και για παραλαβή από κατάστημα. Τηλεφωνικά συνεννοήθηκα να μου το στείλουν και με δισταγμό δέχτηκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@georgerapp εχτυπήθη, ευχαριστώ.

Να δούμε τι ψάρια πιάνει και η Sony τόσα χρόνια μετά από το τελευταίο κινητό της που είχα. Να δούμε και τι software support έχει.

Θα πουλήσω και τα ακουστικά 100€ σφραγισμένα (τι Prime Day είναι σήμερα) γιατί τα έχω ήδη και το κινητό θα βγει μία χαρά. 

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να σας κάτσει καλα ρε παίδες .

Στο myphone υπαρχει νήμα κανονικά για να τα λεμε το κλειστό λόμπι των sonακιδων !

Μια οικογένεια είμαστε χαχαχαχαχαχαχα!

• Like 1
Δημοσ.

Σε σχέση με το S20 FE 5G πως το βλέπετε?

Εγώ δεν θέλω τα ακουστικά και αν πχ τα πουλήσω 100€ βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου.

Από specs είναι πολύ κοντά, σχεδόν τα ίδια.

Το ratio της οθόνης είναι το διαφορετικό κατά τη γνώμη μου

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10396&idPhone2=10377

Δημοσ.

για εμενα ειναι αναλογα πρωτα απο ολα που κλεινεις απο πλευρας συναισθηματος , το sony εχει πιο ποιοτικο σασσι και audio jack ενω παρουσιαστηκε ως ναυαρχιδα ενω το sammy ας πουμε κατι ολιγον πιο κατω ,αν και περα απο το σασσι (πλαστικο πισω ...κλαιν ) δεν βλεπω κατι τετοιο!

αλλα γενικα εγω σαν γιωργος θα πηγαινα με το συναισθημα , θα μεινεις πιστευω ικανοποιημενος και με τα 2 .

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση: Από τα κινητά της Sony ποια έχουν υποστήριξη 5G δικτύου κινητής τηλεφωνίας ? 

Ειδικότερα το πιο φθηνό L4 έχει 5G? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το θες, πάρτους τηλέφωνο ΤΩΡΑ. Αν τους πετύχεις θα στο αλλάξουν στο φτερό την ώρα που μιλάς. Εμένα έτσι έκαναν.

Αλλιώς πάρτο από τον Κοτσώβολο.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...