Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.θα ηθελα την βοηθεια σας.Ενω χτες μεχρι το απογευμα επαιζε τα βιντεο-τραγουδακια & αλλα-κανονικα, καποια στιγμη αργοτερα δεν μου παιζει τιποτα το youtube.Μου βγαζει λευκη σελιδα οταν το παταω για να εμφανιστει...Παλεψα, διαβασα πολλα αλλα μου αδυνατον να το κανω να δουλεψει. Με τον mozilla κανενα προβλημα, μια χαρα παιζει. τι μπορει να φταιει  & στο ξαφνικο μου χαλασε ? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα, δοκίμασες διαγραφή cookies?

Για chrome μιλάμε ή για άλλον browser?

Λογικά αυτό είναι το θέμα σου 

Το προβλημα οπως εγραψα πιο πανω, ειναι μονο στον Chrome....δεν ειχα προβλημα ποτε, στο ξαφνικο μου βγηκε χτες....Τα cookies τα εχω διαγραψει αλλα τιποτα...τι στην ευχη ειναι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, vounisios είπε

Το προβλημα οπως εγραψα πιο πανω, ειναι μονο στον Chrome....δεν ειχα προβλημα ποτε, στο ξαφνικο μου βγηκε χτες....Τα cookies τα εχω διαγραψει αλλα τιποτα...τι στην ευχη ειναι ?

Δεν βλέπω στο αρχικό ποστ να ανέφερες πως μιλάμε για chrome 🙂

Την διαγραφή την έκανες ολική? Δηλ μέσα έχει την επιλογή να κάνεις διαγραφή 1 ώρα πριν, 1 μέρα κτλ - εσύ έβαλες την επιλογή "από την αρχή"?

Μια άλλη λύση είναι να κάνεις επαναφορά τον browser σου αφότου πρώτα κρατήσεις backup από τους σελιδοδείκτες σου και τις επεκτάσεις σου. Δεν και το link που παρέθεσα πιο πάνω μήπως βρεις κάτι άλλο πέρα από αυτά που λέω.

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Τελικα σκεφτηκα και εκανα κατι αλλο: Μπηκα στις extensions(επεκτασεις),τις απενεργοποιησα ολες. Μετα εβαλα youTube & παιζει κανονικα....Καποια απ αυτες το εμποδιζε να ανοιξει....Οποτε τωρα μια μια θα τις ανοιγω & θα δω που ηταν το προβλημα. Σας ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...