Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ragnar lothbrok είπε

Γκρι 

παιδες εγώ πήρα μηνυμα ότι η παραγγελία προχώρησε και έχει σταλεί στην γενική ταχυδρομική 

μπλε είχα παραγγείλει  λετε να παρέλαβαν ?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xDante είπε

παιδες εγώ πήρα μηνυμα ότι η παραγγελία προχώρησε και έχει σταλεί στην γενική ταχυδρομική 

μπλε είχα παραγγείλει  λετε να παρέλαβαν ?

Μακάρι🙏

Δημοσ.

Δεν είμαι πια ζηλιάρης. 

Μόλις με πήραν από το Πλαίσιο, μου έστειλαν link και πλήρωσα επί τόπου. Και μου είπαν παράδοση την Κυριακή. Το μπλε.

Το μεσημέρι με βάση τα μηνύματα σας κάλεσα και είπα "ξεκινήσατε αποστολές, θέλω και το δικό μου". Είχε όρεξη για μάχη η κοπέλα στο τηλέφωνο αλλά διευθετήθηκε.

• Like 4
Δημοσ.

Και εμένα με πήραν χτες τηλέφωνο για το μπλε. Θα το έχω μέσα στη βδομάδα που έρχεται. Για να δούμε.

Δημοσ.

Τί αριθμό παραγγελίας είχατε όσους σας κάλεσαν για παράδοση;

Έχω αριθμό 34493** (στα τελειώματα της εκατοντάδας) και ακόμα τίποτα...

Δημοσ.

Καλά εγώ το είχα αναφέρει και πιο πριν, 316. Αλλά αν είχα καταλάβει σωστά, κάποιοι με μεταγενέστερη παραγγελία έχουν ήδη παραλάβει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αγαπητό Πλαίσιο μας κακομαθαίνετε.

Μου έφεραν και το Poco και τον Seagate σήμερα. Δύο διαφορετικοί couriers με διαφορά 10 λεπτών.

Σφραγισμένο, τζιτζί. Τι τούβλο όμως είναι αυτό; 

Τέλος, το σωστό τρολάρισμα είναι να βγάλει το M3 το Πλαίσιο στα 90€ και να κάνει άλλους δύο μήνες να το παραδώσει λόγο έλλειψης stock από την Infoquest.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Μου έφεραν και το Poco και τον Seagate σήμερα. Δύο διαφορετικοί couriers με διαφορά 10 λεπτών.

Τέλος, το σωστό τρολάρισμα είναι να βγάλει το M3 το Πλαίσιο στα 90€ και να κάνει άλλους δύο μήνες να το παραδώσει λόγο έλλειψης stock από την Infoquest.

βαρύ αλλά έχει 2 πράγματα που μπορείς να ασχοληθείς

διπλές εφαρμογές (πχ 2 watch app, δουλειά σπίτι) και διπλό χώρο (σα να φτιάξεις 2 κινητά)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Κυριακή κάνουν παραδόσεις στο σπίτι? Εμένα είπαν αύριο θα το δώσουν μεταφορική. Λογικά Τετάρτη Πέμπτη θα το έχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...