nk9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις έλαβα e-mail από το Πλαίσιο για πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα... Και μόλις είχα ακυρώσει την παραγγελία του Banggood!!! Καλά κρασιά!!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από nk9
kgian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το poco x3 από το πλαίσιο για αναβάθμιση από Huawei P10 (όχι lite) λέει; Έριξα μια παραγγελία.
Antretng Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Είμαι ανάμεσα σε https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/220476-realme-7-pro-8gb-128gb-mirror-silver και https://www.plaisio.gr/xiaomi-poco-x3-128gb-4g-smartphone-mple_3557111 Sar που κοιτάω έχουν και τα 2 νορμαλ. To poco έχει καλύτερο επεξεργαστή, και το realme έχει οθονάρα και λίγο παραπάνω μνήμη. Κάποια βοήθεια? Ιδιο διλημμα και γω. Πέραν αυτών που ειπες, θα χαζεψω και λιγο την 65ρα φορτιση (ξεχωριζει ακομα και απο flagships σε αυτο το τομέα) ενω το poco παρα ειναι μεγάλο για μένα. Σε επεξεργαστη νομιζω η διαφορα ειναι κοντα στο 10%. Οπότε θα εστίαζα περισσοτερο στο λογισμικο (αν ειναι πιο optimized τη καλυπτει τη διαφορα) Να πω ομως οτι το poco ισως εχει περισσοτερες roms, mods και gcam. Συνηθως realme εχει λιγοτερα πραγματα. Και κακα τα ψεματα, ενα 40ρη+ ευρω σε αυτη τη τιμη ειναι σημαντικο ποσοστό. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από Antretng
Konstantin77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10400&idPhone2=10415 Αλλά η διαφορά είναι 40 ευρώ 😁
nk9 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, nk9 είπε Μόλις έλαβα e-mail από το Πλαίσιο για πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα... Και μόλις είχα ακυρώσει την παραγγελία του Banggood!!! Καλά κρασιά!!! Ευελπιστώ το mail που έλαβα να σχετίζεται με το γεγονός ότι έχει ένδειξη "αναμένεται". 2 λεπτά πριν, kgian είπε Το poco x3 από το πλαίσιο για αναβάθμιση από Huawei P10 (όχι lite) λέει; Έριξα μια παραγγελία. Φίλε, πέραν του επιβεβαιωτικού e-mail της παραγγελίας, έλαβες άλλο περί προβλήματος με την διαθεσιμότητα;
thanasis00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Πλέον δε μπαίνει καν στο καλάθι το Poco X3, μας κοροϊδεύει το πλαίσιο
kgian Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Ευελπιστώ το mail που έλαβα να σχετίζεται με το γεγονός ότι έχει ένδειξη "αναμένεται". Φίλε, πέραν του επιβεβαιωτικού e-mail της παραγγελίας, έλαβες άλλο περί προβλήματος με την διαθεσιμότητα; Μόλις: "Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά." 1
Antretng Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10400&idPhone2=10415 Αλλά η διαφορά είναι 40 ευρώ 😁 Βεβαια αν αλλαζεις συχνα κινητα, το realme πιστευω θα χασει λιγοτερο. Οποτε εν τελει καπως καλυπτεται και αυτο. Τεσπα, καλες επιλογες και τα 2.
pan82 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Ο κωτσοβολος έχει και παραλαβή από το κατάστημα οπότε το πληρώνεται εκεί με τιμολόγιο και χωρίς ΦΠΑ. Μίλησα και με εξυπηρέτηση και μου είπαν κανονικά. Το γράφει και στους ορους οτι η προσφορά ισχύει και για παραλαβή
Antretng Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, pan82 είπε Ο κωτσοβολος έχει και παραλαβή από το κατάστημα οπότε το πληρώνεται εκεί με τιμολόγιο και χωρίς ΦΠΑ. Μίλησα και με εξυπηρέτηση και μου είπαν κανονικά. Το γράφει και στους ορους οτι η προσφορά ισχύει και για παραλαβή Τιμολογιο και ηλεκτρονικα δεν γινεται; Απλα αποστελεις pdf αυτά που θέλουν;
Anthony3091 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, pan82 είπε Ο κωτσοβολος έχει και παραλαβή από το κατάστημα οπότε το πληρώνεται εκεί με τιμολόγιο και χωρίς ΦΠΑ. Μίλησα και με εξυπηρέτηση και μου είπαν κανονικά. Το γράφει και στους ορους οτι η προσφορά ισχύει και για παραλαβή Στο xperia δυστυχώς λέει μη διαθέσιμο για παραλαβή :/
jimakos234 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μου εστειλαν και εμενα. Αγαπητέ κε ,Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τηνεπεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε.Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.Για οποιαδήποτε απορία είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
ZaxasK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Antretng είπε Ιδιο διλημμα και γω. Πέραν αυτών που ειπες, θα χαζεψω και λιγο την 65ρα φορτιση (ξεχωριζει ακομα και απο flagships σε αυτο το τομέα) ενω το poco παρα ειναι μεγάλο για μένα. Σε επεξεργαστη νομιζω η διαφορα ειναι κοντα στο 10%. Οπότε θα εστίαζα περισσοτερο στο λογισμικο (αν ειναι πιο optimized τη καλυπτει τη διαφορα) Να πω ομως οτι το poco ισως εχει περισσοτερες roms, mods και gcam. Συνηθως realme εχει λιγοτερα πραγματα. Και κακα τα ψεματα, ενα 40ρη+ ευρω σε αυτη τη τιμη ειναι σημαντικο ποσοστό. To x2 pro που έχω έχει 50w και μιλάμε για αστραπή φόρτιση
naxioths1979 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, ZaxasK είπε To x2 pro που έχω έχει 50w και μιλάμε για αστραπή φόρτιση μπορει καποιος να πει με σιγουρια αν το realme 7 pro εχει nfc?
Konstantin77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Παντού λέει ότι δεν έχει στα συγκριτικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις