Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας φτιαξουν πρωτα τους servers που δεν μπορεις να κανεις login και μετα βλεπουμε αν παιζει προσφορά

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, narta είπε

Ας φτιαξουν πρωτα τους servers που δεν μπορεις να κανεις login και μετα βλεπουμε αν παιζει προσφορά

1 χρονο και ακομα δεν το εχουν λυσει; Εγω προσωπικα απο τοτε που εγινε αυτο και χαθηκαν , τους εχω ξεχασει εντελως.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, matrixxx είπε

1 χρονο και ακομα δεν το εχουν λυσει; Εγω προσωπικα απο τοτε που εγινε αυτο και χαθηκαν , τους εχω ξεχασει εντελως.

Μολις καταφερα να ολοκληρωσω αγορα 1+ Nord 12/256 ειχα και μια δωροεπιταγη αλλα μου εσπασε τα νευρα

Επεξ/σία από narta
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, narta είπε

Μολις καταφερα

Ειχε χαθει ο λογιαριασμος σου περυσι και τωρα εχει επανελθει;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ειχε χαθει ο λογιαριασμος σου περυσι και τωρα εχει επανελθει;

Αυτο μπορω να το επιβεβαιωσω και εγω παντως. 1 + χρονο δεν εβγαζα ακρη με τον λογαριασμο μου, ελεγαν οτι δεν εχει θεμα, και καταφερα να συνδεθω κανονικα τυχαια.

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ στην περσινή 11/11...

Χτυπάω δυνατό laptopaki σε δυνατή τιμή... όλα οκ... χρεώσεις οκ... επιβεβαίωση οκ...στο επόμενο Refresh...η παραγγελία πουθενά...το account του ίδιο: "δεν υπάρχει..."

Λέω, να περάσει η μέρα..τη επόμενη, σύνδεση γιοκ, account γιοκ... ξεκινάω τηλέφωνα...

Τηλεφωνική παραγγελία ήταν η πρόταση τους (300€ παραπάνω η νέα τιμή φυσικά).

Ξεκίνησα επιστολές, συνήγορο πολ. ινκα, κλπ (με κοινοποίηση στον Κωτσο... μέσα σε τρεις μέρες είχαν βρει άκρη σε όλα!

Κρίμα πάντως που τα προβλήματα τους παραμένουν.

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Τα iphone δεν είναι smartphones ; 🤔

Δεν θεωρούνται Smartphones από πολλούς 🤣 , αλλά η προσφορά δεν είναι αρκετή για να χτυπήσει τις χαμηλές τιμές Skroutz.

iPhone 11 64Gb στα 770 και Skroutz 655 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vasilisxd είπε

Δεν θεωρούνται Smartphones από πολλούς 🤣 , αλλά η προσφορά δεν είναι αρκετή για να χτυπήσει τις χαμηλές τιμές Skroutz.

Αυτη νομίζω θα ειναι και η τιμή τους από χθες αφού βγαίνει το 12

Τόσο έχει και στο iStorm χωρίς να αναφέρει προσφορές κλπ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Mα δεν έχει προσφορά 

Π.χ. επίσημη τιμή Iphone SE 2020 = 499 euros

Τόσο το έχει και τώρα 

image.png.fc71fdd6d9347977604b3e85c44afc91.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...