imvrios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Kαλορίζικο! Εγώ τελικά δεν το πήρα, αυτή τη φορά κρατήθηκα αν και δεν το συνηθίζω. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις καθώς με ενδιαφέρει η συσκευή ιδιαίτερα στον τομέα της φωτογραφίας. Ευχαριστώ. Κάποιες πρώτες που τράβηξα (ημέρα, φως) είναι πολύ καλές. Δυστυχώς δε μπορώ να τις μοιραστώ εδώ. Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις για φωτογραφία που πρέπει να κάτσω να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου. Το setup ήταν αυτοματοποιημένο αλλά πήρε πολύ ώρα, >1. Αυτές τις πρώτες ώρες επικεντρώθηκα στον ήχο, με τον οποίο έχω πόρωση και μεγάλη ευαισθησία εγώ. Πολύ καλός ήχος από τα ηχεία του, ειδικά με ενεργοποιημένο το Dolby Atmos ενώ τα Sony WF1000XM3 ακουστικά κυριολεκτικά τα απογείωσε. Και ελαφρύ ρε συ! Χαίρομαι να το πιάνω στο ένα χέρι και να μη νιώθω πίεση. Πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας παρά τα 120Hz. Θα το ήθελα λίίίγγγγοοο πιο πλατύ αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Δε νομίζω ότι θα έδινα 1000€ γι' αυτό το τηλέφωνο αλλά στα ~600€ είναι πολύ οκ τιμή. 5 1
HERTHAN Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Μπορεί κάποιος που παρέλαβε το Realme 7 pro, να μας πει τι τιμές SAR γράφει μέσα στο manual, αν δε του είναι κόπος? Στο Internet δε μπορώ να το βρω πουθενά Στο skroutz γραφει 0,73 W/kg αλλα καλυτερα να μας πει αναλυτικα και ο φιλος που το εχει στα χερια του. 1
georgerapp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Ευχαριστώ. Κάποιες πρώτες που τράβηξα (ημέρα, φως) είναι πολύ καλές. Δυστυχώς δε μπορώ να τις μοιραστώ εδώ. Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις για φωτογραφία που πρέπει να κάτσω να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου. Το setup ήταν αυτοματοποιημένο αλλά πήρε πολύ ώρα, >1. Αυτές τις πρώτες ώρες επικεντρώθηκα στον ήχο, με τον οποίο έχω πόρωση και μεγάλη ευαισθησία εγώ. Πολύ καλός ήχος από τα ηχεία του, ειδικά με ενεργοποιημένο το Dolby Atmos ενώ τα Sony WF1000XM3 ακουστικά κυριολεκτικά τα απογείωσε. Και ελαφρύ ρε συ! Χαίρομαι να το πιάνω στο ένα χέρι και να μη νιώθω πίεση. Πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας παρά τα 120Hz. Θα το ήθελα λίίίγγγγοοο πιο πλατύ αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Δε νομίζω ότι θα έδινα 1000€ γι' αυτό το τηλέφωνο αλλά στα ~600€ είναι πολύ οκ τιμή. Στην φωτογραφία απο φιλο συμφορουμιτη που εχει το 1ii , να ξέρεις ένα γρήγορο και βασικό αν και θα το ψάξεις να βρεις τα τεμπα του . Οι φωτογραφίες που βγάζει είναι ανώτερες διχως af παρα με af ενεργό . Οταν ειναι ενεργο σπέρνει σε κινούμενα πλάσματα , όπως παιδια σκυλιά γατιά κ.α , αλλα εαν δεν επιβάλλεται τοτε βαρα διχως αυτό .
thomason993 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Στο skroutz γραφει 0,73 W/kg αλλα καλυτερα να μας πει αναλυτικα και ο φιλος που το εχει στα χερια του. Λογικά έχουν πάρει την τιμή από τις συσκευές που πωλούνται στην Αμερική οι οποίες είναι γνωστές: https://www.kimovil.com/el/realme-7-pro/sar Εμείς θέλουμε τις τιμές για τις συσκευές που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που είναι διαφορετικές.
ZaxasK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Ευχαριστώ. Κάποιες πρώτες που τράβηξα (ημέρα, φως) είναι πολύ καλές. Δυστυχώς δε μπορώ να τις μοιραστώ εδώ. Έχει τόσες πολλές ρυθμίσεις για φωτογραφία που πρέπει να κάτσω να ξεσκονίσω τις γνώσεις μου. Το setup ήταν αυτοματοποιημένο αλλά πήρε πολύ ώρα, >1. Αυτές τις πρώτες ώρες επικεντρώθηκα στον ήχο, με τον οποίο έχω πόρωση και μεγάλη ευαισθησία εγώ. Πολύ καλός ήχος από τα ηχεία του, ειδικά με ενεργοποιημένο το Dolby Atmos ενώ τα Sony WF1000XM3 ακουστικά κυριολεκτικά τα απογείωσε. Και ελαφρύ ρε συ! Χαίρομαι να το πιάνω στο ένα χέρι και να μη νιώθω πίεση. Πολύ καλή και η διαχείριση της μπαταρίας παρά τα 120Hz. Θα το ήθελα λίίίγγγγοοο πιο πλατύ αλλά κι έτσι μια χαρά είναι. Δε νομίζω ότι θα έδινα 1000€ γι' αυτό το τηλέφωνο αλλά στα ~600€ είναι πολύ οκ τιμή. Το είχα βάλει στο μάτι μόλις βγήκε αλλά 1000 ευρώ δεν θα έδινα με τίποτα για κανένα κινητό. Μόλις το είδα με την διπλή προσφορά του κωτσοβολου δεν κρατήθηκα. Εχω να πάρω Sony από την εποχή που είχα Sony Ericsson k750 και k850 και νομίζω θα το ευχαριστηθώ, όταν έρθει
imvrios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, ZaxasK είπε Το είχα βάλει στο μάτι μόλις βγήκε αλλά 1000 ευρώ δεν θα έδινα με τίποτα για κανένα κινητό. Μόλις το είδα με την διπλή προσφορά του κωτσοβολου δεν κρατήθηκα. Εχω να πάρω Sony από την εποχή που είχα Sony Ericsson k750 και k850 και νομίζω θα το ευχαριστηθώ, όταν έρθει Κι εγώ πιστεύω ότι θα σου αρέσει. Οθονάρα και όλα είναι πολύ smooth. Το προηγούμενο κινητό μου είχε SD835 και έχει αισθητή διαφορά στην απόδοση. Δε το περίμενα. Για να δικαιολογήσεις τα χρήματα που έδωσες, αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από φωτογραφία άρχισε να το ρίχνεις στη μελέτη. Μιλάμε χαμός ρυθμίσεων. Καλά, μια εφαρμογή Photo Pro που έχει είναι όλα άγνωστες λέξεις προς το παρόν. 😄 1
kazampidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 12:49 ΜΜ, naxioths1979 είπε μπορει καποιος να πει με σιγουρια αν το realme 7 pro εχει nfc? Εδω αναφερει οτι δεν υποστηριζει NFC https://themrphone.com/answers/is-there-an-nfc-support-on-the-realme-7-pro
nikotsal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Log@n είπε Μπορείς να μας πεις αν έχει τελικά NFC? ναι μόλις το ανοίξαμε ,εχει nfc το sar για καποιον που ρώτησε είναι 0,666w head 1.097w body 2 2
someone- Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) επειδή διαβασα τις σελίδες αλλα δε βρηκα να το αναφέρει καποιος, πόσο ακριβώς επαιξε το realme 7pro; να το έχω στα υπόψιν.. σα λειτουργικο αξιζει και ποιότητα κατασκευής; ψαχνω αντικαταστάτη του μι μαξ 3. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από someone-
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 40 λεπτά πριν, someone- είπε επειδή διαβασα τις σελίδες αλλα δε βρηκα να το αναφέρει καποιος, πόσο ακριβώς επαιξε το realme 7pro; να το έχω στα υπόψιν.. σα λειτουργικο αξιζει και ποιότητα κατασκευής; ψαχνω αντικαταστάτη του μι μαξ 3. 230€ 1
k_dinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, jgeorgiou είπε εδώ λέει ότι το ευρωπαϊκό έχει , εδώ Ελλάδα υποστηρίζουν NFC τα μαγαζια? όχι άμεσα αλλά γίνεται https://www.pcsteps.gr/334064-πώς-να-πληρώνω-με-το-google-pay-στην-ελλάδα/ Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν ενσωματώσει στις εφαρμογές τους υποστήριξη για ανέπαφες συναλλαγές από το κινητό με nfc , δεν χρειάζεσαι το googlepay Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από k_dinos 1
madboy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 23 λεπτά πριν, k_dinos είπε Οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες έχουν ενσωματώσει στις εφαρμογές τους υποστήριξη για ανέπαφες συναλλαγές από το κινητό με nfc , δεν χρειάζεσαι το googlepay Εκτός της Εθνικής τράπεζας που ακόμα δεν υποστηρίζει πληρωμή μέσω της εφαρμογής με NFC.
zaher Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, ZaxasK είπε Το είχα βάλει στο μάτι μόλις βγήκε αλλά 1000 ευρώ δεν θα έδινα με τίποτα για κανένα κινητό. Μόλις το είδα με την διπλή προσφορά του κωτσοβολου δεν κρατήθηκα. Εχω να πάρω Sony από την εποχή που είχα Sony Ericsson k750 και k850 και νομίζω θα το ευχαριστηθώ, όταν έρθει κι εγώ μία από τα ίδια παρήγγειλα το μπλε , εδώ και τρεις μέρες ο Κώτσος το δείχνει διαθέσιμο για αποστολή αλλά σε τηλέφωνο που τους έκανα μου είπαν πως αναμένεται παραλαβή από τον προμηθευτή τους μακαρι τουλάχιστον το κινητό να είναι αντάξιο των χαρακτηριστικών του και της αξιοπιστίας της SONY
d_gkal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 AN υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε realme 7 pro και δε θα το παραλάβει, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ
jgeorgiou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, d_gkal είπε AN υπάρχει κάποιος που παρήγγειλε realme 7 pro και δε θα το παραλάβει, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ 99% θα το ξαναβγάλουν σε ένα μήνα σε προσφορά , το κασέρι ανά χείρας και σημάδεψε την BF. (αν δεν το βρεις πριν) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
Προτεινόμενες αναρτήσεις