Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xoldboyx είπε

Εχει παρει καποιος/καποια ημερομηνια παραδοσης για Χπηρια;

Μέρα από ερώτηση μου σχετικά με την ημερομηνία παραλαβής μου είπαν τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοέμβρη. 

• Sad 1
  • Απαντ. 277
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Sony Center το έδωσαν χθες στα Elta Courier, βάσει tracking το έχει ο οδηγός για να μου το παραδώσει. Αλλά αργεί ο [λογοκρισία].

Όχι τίποτε άλλο, έρχεται ΣΚ και είναι ότι πρέπει για μια κοντινή εξόρμηση για δοκιμή της φωτογραφίας.

Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, diotria είπε

Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης!

Το μήνυμα μου δεν είχε σοβαρό χαρακτήρα. Έχω κινητά (πολλά όχι ένα) για να περάσω.

Έτσι κι αλλιώς μου το έφερε.

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, diotria είπε

Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης!

Ελα μωρε με τον γραπτο τον λόγο πια !!!!

Μην ειστε τόσο επιθετικοί στα φόρουμ , δεν είναι ζωντανός λογος να καταλάβεις ο αλλος πως το είπε .

• Like 6
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Log@n είπε

Παρέλαβε κανείς το Realme 7 pro να επιβεβαιώσει την ύπαρξη (ή μη) NFC?

Thanks

Σήμερα αργότερα το απόγευμα θα παραλάβω από Mediamartkt και σου λέω!

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ και να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα η οποία είναι σε διαφορετικό όνομα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, XronisR είπε

Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ και να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα η οποία είναι σε διαφορετικό όνομα;

Όχι 

Η πληρωμή πρέπει να συμβαδίζει με το όνομα που θα κοπεί το τιμολόγιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nikotsal είπε

Σήμερα αργότερα το απόγευμα θα παραλάβω από Mediamartkt και σου λέω!

Μπροστά η ΜΜ, ο κοτσω λέει ακόμα... αναμένεται σύντομα... 

Με το καλό, περιμένουμε μια α γενική εντύπωση 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

παρελαβα απο παμπλικ το realme 7 pro ! ολα μια χαρα! του κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*. 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που παρέλαβε το Realme 7 pro, να μας πει τι τιμές SAR γράφει μέσα στο manual, αν δε του είναι κόπος? Στο Internet δε μπορώ να το βρω πουθενά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Μπορεί κάποιος που παρέλαβε το Realme 7 pro, να μας πει τι τιμές SAR γράφει μέσα στο manual, αν δε του είναι κόπος? Στο Internet δε μπορώ να το βρω πουθενά 

Μου είπαν ότι θα το παραλάβω σε 1 εβδομάδα.

9 λεπτά πριν, evagelou είπε

κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*. 

από κώτσο

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε

Μου είπαν ότι θα το παραλάβω σε 1 εβδομάδα.

από κώτσο

αντε να δουμε γτ περιμενω και το sony  που κ αυτο λεει τα ιδια 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, evagelou είπε

παρελαβα απο παμπλικ το realme 7 pro ! ολα μια χαρα! του κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*. 

Μπορείς να μας πεις αν έχει τελικά NFC?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, imvrios είπε

Το μήνυμα μου δεν είχε σοβαρό χαρακτήρα. Έχω κινητά (πολλά όχι ένα) για να περάσω.

Έτσι κι αλλιώς μου το έφερε.

Kαλορίζικο! :) 

Εγώ τελικά δεν το πήρα, αυτή τη φορά κρατήθηκα αν και δεν το συνηθίζω. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις καθώς με ενδιαφέρει η συσκευή ιδιαίτερα στον τομέα της φωτογραφίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...