georgerapp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, kontow είπε Γιώργο (αν μου επιτρέπεις) χτύπα το. Φαντάζομαι σε γαργαλάνε τα χέρια σου που κρατάνε το xz1. Εσύ με τις γνώσεις φωτογραφίας θα το ευχαριστηθείς! Γαργαλανε αλλα ερχομαι σε ιεραρχία 4ος μεσα στην οικογένεια στα θέλω μου , αν και ειμαι ο βασικος αιμοδότης , αλλα ετσι παει σε όλους μας, οπότε μένω με το xz1 μεχρι να λιώσει , στο φινάλε μου κανει ολα τα χατίρια . Αλλα δεν εχεις άδικο ......φαγουριζει !!!! 1
HERTHAN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το Αρθρο 39Α γινεται και με αντικαταβολη η με παραλαβη και πληρωμη με μετρητα στο καταστημα η μονο με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο? edit:Εκανα απ'ολα μια παραγγελια και οτι γινει τωρα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από HERTHAN
jgeorgiou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα γνώμη για REALME 7 Pro 8/128GB Mirror Silver vs ΧΙΑΟΜΙ redmi note 9 pro 6/128? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou
anaplas_j Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, έκανα έπειτα απο πολλές προσπάθειες μία παραγγελιά για το fold 2 στη σελίδα τους, αφού προηγουμένως τους είχα πάρει τηλέφωνο για την αποφορόληση. Μου είπαν να πατήσω πληρωμή με κατάθεση και να γράψω στα σχόλια ότι θέλω αποφορολόγηση. Πέρασε η παραγγελία όλα καλά - μου στέλνει έπειτα από το λογιστήριο του Κωτσόβολου να τις στείλω τα έγγραφα. Τις τα στέλνω ρωτώντας την επίσης αν γίνετε να πληρώσω με κάρτα τηλεφωνικώς (για τους πόντους της Alpha bank) αλλιώς με κατάθεση, δεν υπάρχει θέμα. Απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση, μάλιστα πρίν λίγο διαγράφηκε και η παραγγελία μου απο το διαχειριστικό στο site τους! Δεν με νοιάζει τπτ άλλο αλλα το είχα παραγγείλει απο amazon (+100 euro) 2 ώρες πριν βγεί η προσφορά στο Κωτσόβολο και το ακύρωσα. Τώρα δεν μου δίνει την ίδια τιμή (χωρίς ΦΠΑ) στο amazon. ΑΘΑΝΑΤΑ ελληνικά e-shops ... 1 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Για λίγο γαργαλήθηκα και εγώ (επίσης Γιώργος με XZ1). Αλλά εντάξει είμαι με το XZ1 για την ώρα, πέραν των updates που έχουν σταματήσει είμαι οκ. Ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Απίστευτη τιμή για το 5ii. Και εγώ με το XZ1 είμαι... 😄 2
lionheart75 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Κινητάρα το xperia 5 ii. Πάλι σε μπελάδες μπήκαμε. Πάντως αν το τιμήσω θα κάνω την κίνηση από sony center, δεν μπλέκω με Κώτσο. Σε μπλε είναι πιο όμορφο, προσωπική γνώμη πάντα. 3
Rumpelstiltskin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 το realme 7 έχει nfc? στην ινδια λεει πως εχει, στα χαρακτηριστικα στον κωτσοβολο λεει οχι, ξερει κανεις σιγουρα τι παιζει;
imvrios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Κινητάρα το xperia 5 ii. Πάλι σε μπελάδες μπήκαμε. Πάντως αν το τιμήσω θα κάνω την κίνηση από sony center, δεν μπλέκω με Κώτσο. Σε μπλε είναι πιο όμορφο, προσωπική γνώμη πάντα. Αν το θέλεις από το Sony center βιάσου. Διάβασε τι έγραψα στο άλλο νήμα. 1
georgerapp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 και καπου εδω να αφησω μια αποψη βλεποντας τις τιμες . σαν android χρηστης δεν αξιζει να δωσεις ποτε οσα ζητανε στο λανσαρισμα , οχι γιατι δεν αξιζει η συσκευη αλλα γιατι ο ιδιος ο oem θα σε απαξιωσει και το θεωρώ ντροπη τους . και καπου εκει δίνω ενα προβαδισμα για αγορα σε υψηλα κοστη σε μια εταιρία σαν την apple η οποια δινει δυναμη σε μια αγορα και την μεταπώληση τους. 2
antonis kaza Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Γνωριζει καποιος αν το Samsung Galaxy S20 FE 5G ειναι Dual Sim???
touloumelek Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Έχω βάλει στο καλάθι το note 20 ultra αλλα για checkout δεν υπάρχει περίπτωση.. λογικα μετα τις 23:00 θα φτιάξουν ολα πίστευω.. εχει κανει κάποιος παραγγελια το τελευταίο 20λεπτο με επιτυχία;
stelios18120 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, antonis kaza είπε Γνωριζει καποιος αν το Samsung Galaxy S20 FE 5G ειναι Dual Sim??? Dual sim είναι ναι
antonis kaza Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Dual sim είναι ναι Εφαγα τον κοσμο να βρω που το γραφει αλλα τζιφος! Εσυ που το ειδες αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις