ZaxasK Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, xoldboyx είπε Εχει παρει καποιος/καποια ημερομηνια παραδοσης για Χπηρια; Μέρα από ερώτηση μου σχετικά με την ημερομηνία παραλαβής μου είπαν τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοέμβρη. 1
diotria Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, imvrios είπε Sony Center το έδωσαν χθες στα Elta Courier, βάσει tracking το έχει ο οδηγός για να μου το παραδώσει. Αλλά αργεί ο [λογοκρισία]. Όχι τίποτε άλλο, έρχεται ΣΚ και είναι ότι πρέπει για μια κοντινή εξόρμηση για δοκιμή της φωτογραφίας. Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης!
imvrios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, diotria είπε Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης! Το μήνυμα μου δεν είχε σοβαρό χαρακτήρα. Έχω κινητά (πολλά όχι ένα) για να περάσω. Έτσι κι αλλιώς μου το έφερε. 3
georgerapp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, diotria είπε Αν εσύ κάθεσαι σπίτι σου και περιμένεις τον διανομέα που προφανώς Παρασκευιάτικα ή ίσως όπως και κάθε μέρα τον έχει φάει ο δρόμος και ο κίνδυνος, να σου φέρει το κινητάκι σου και τον θεωρείς μ@λάκα ή κάτι παρόμοιο λογοκριμένο, τότε ΜΑΝΤΕΨΕ ποιόςείναι ο κορυφαίος (λογοκριμένος) της υπόθεσης! Ελα μωρε με τον γραπτο τον λόγο πια !!!! Μην ειστε τόσο επιθετικοί στα φόρουμ , δεν είναι ζωντανός λογος να καταλάβεις ο αλλος πως το είπε . 6
nikotsal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, Log@n είπε Παρέλαβε κανείς το Realme 7 pro να επιβεβαιώσει την ύπαρξη (ή μη) NFC? Thanks Σήμερα αργότερα το απόγευμα θα παραλάβω από Mediamartkt και σου λέω! 1
XronisR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ και να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα η οποία είναι σε διαφορετικό όνομα;
stelios18120 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, XronisR είπε Μπορείς να κόψεις τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ και να πληρώσεις με πιστωτική κάρτα η οποία είναι σε διαφορετικό όνομα; Όχι Η πληρωμή πρέπει να συμβαδίζει με το όνομα που θα κοπεί το τιμολόγιο. 1
terry308 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikotsal είπε Σήμερα αργότερα το απόγευμα θα παραλάβω από Mediamartkt και σου λέω! Μπροστά η ΜΜ, ο κοτσω λέει ακόμα... αναμένεται σύντομα... Με το καλό, περιμένουμε μια α γενική εντύπωση Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από terry308
evagelou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 παρελαβα απο παμπλικ το realme 7 pro ! ολα μια χαρα! του κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*.
thomason993 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μπορεί κάποιος που παρέλαβε το Realme 7 pro, να μας πει τι τιμές SAR γράφει μέσα στο manual, αν δε του είναι κόπος? Στο Internet δε μπορώ να το βρω πουθενά
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, thomason993 είπε Μπορεί κάποιος που παρέλαβε το Realme 7 pro, να μας πει τι τιμές SAR γράφει μέσα στο manual, αν δε του είναι κόπος? Στο Internet δε μπορώ να το βρω πουθενά Μου είπαν ότι θα το παραλάβω σε 1 εβδομάδα. 9 λεπτά πριν, evagelou είπε κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*. από κώτσο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από jgeorgiou 1 1
evagelou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Μου είπαν ότι θα το παραλάβω σε 1 εβδομάδα. από κώτσο αντε να δουμε γτ περιμενω και το sony που κ αυτο λεει τα ιδια
Log@n Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 25 λεπτά πριν, evagelou είπε παρελαβα απο παμπλικ το realme 7 pro ! ολα μια χαρα! του κωτσο ακομα *Αναμονη διαθεσιμοτητας*. Μπορείς να μας πεις αν έχει τελικά NFC?
lionheart75 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, imvrios είπε Το μήνυμα μου δεν είχε σοβαρό χαρακτήρα. Έχω κινητά (πολλά όχι ένα) για να περάσω. Έτσι κι αλλιώς μου το έφερε. Kαλορίζικο! Εγώ τελικά δεν το πήρα, αυτή τη φορά κρατήθηκα αν και δεν το συνηθίζω. Όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις καθώς με ενδιαφέρει η συσκευή ιδιαίτερα στον τομέα της φωτογραφίας.
jgeorgiou Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Log@n είπε Μπορείς να μας πεις αν έχει τελικά NFC? εδώ λέει ότι το ευρωπαϊκό έχει , εδώ Ελλάδα υποστηρίζουν NFC τα μαγαζια? όχι άμεσα αλλά γίνεται https://www.pcsteps.gr/334064-πώς-να-πληρώνω-με-το-google-pay-στην-ελλάδα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις