billman0007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Πρόκειται να αγοράσω για 2η φορά monitor για το pc μου. Είχα την AOC CQ27G2U όπου ήρθε δώρο με ένα stuck pixel το οποίο ήταν κόκκινο στα ανοιχτά χρώματα και η AOC δεν κάνει αντικατάσταση για 1 μόνο pixel. Ευτυχώς για μένα, την έστειλα πίσω από εκεί που αγοράστηκε μέσα σε 14 μέρες και αναμένω τα λεφτά μου πίσω. Όπως και να 'χει, είμαι πλέον επιφυλακτικός σχετικά με νέα αγορά νέας οθόνης, σε περίπτωση όπου τραβήξω τα ίδια. Κατέληξα σε αυτή την οθόνη, όπου η Dell για 1 τέτοια pixel κάνει αντικατάσταση αλλά για dead pixels πρέπει να έχει τουλάχιστον 5-6 για να γίνει αντικατάσταση της. Προβληματίστηκα και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Υπάρχει περίπτωση εργοστασιακά να έρθει με dead pixels ή δημιουργούνται μετέπειτα λόγου χρήσης της οθόνης; Αν ναι, τι πιθανότητα υπάρχει να έρθει με dead pixels? Επίσης, έχει κανένας αυτό το προϊόν ή κάποια άλλη οθόνη της Dell για να μου πει γνώμη;
ICE-T Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, billman0007 είπε Πρόκειται να αγοράσω για 2η φορά monitor για το pc μου. Είχα την AOC CQ27G2U όπου ήρθε δώρο με ένα stuck pixel το οποίο ήταν κόκκινο στα ανοιχτά χρώματα και η AOC δεν κάνει αντικατάσταση για 1 μόνο pixel. Ευτυχώς για μένα, την έστειλα πίσω από εκεί που αγοράστηκε μέσα σε 14 μέρες και αναμένω τα λεφτά μου πίσω. Όπως και να 'χει, είμαι πλέον επιφυλακτικός σχετικά με νέα αγορά νέας οθόνης, σε περίπτωση όπου τραβήξω τα ίδια. Κατέληξα σε αυτή την οθόνη, όπου η Dell για 1 τέτοια pixel κάνει αντικατάσταση αλλά για dead pixels πρέπει να έχει τουλάχιστον 5-6 για να γίνει αντικατάσταση της. Προβληματίστηκα και ήθελα να ρωτήσω τα εξής: Υπάρχει περίπτωση εργοστασιακά να έρθει με dead pixels ή δημιουργούνται μετέπειτα λόγου χρήσης της οθόνης; Αν ναι, τι πιθανότητα υπάρχει να έρθει με dead pixels? Επίσης, έχει κανένας αυτό το προϊόν ή κάποια άλλη οθόνη της Dell για να μου πει γνώμη; lotto ειναι αλλα me Dell +Lg+Asus στην αντικαθιστουν αμεσα τωρα 1
elpenor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Είναι τυχαίο όμως έχω διαβάσει ελάχιστες φορές για dead pixel σε Dell σε αντίθεση με την AOC που σχεδόν η πλειονότητα είχε κάποια. 2
SabotazNic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Και χωρις τις 14 μερες της υπαναχωρησης, θα μπορουσες να την στειλεις πισω την aoc ως doa. Οπως και να εχει, υπαρχουν πιθανοτητες να σου ερθει με dead pixel, να μην ανοιγει καν κτλ οπως ολα τα προιοντα. Για αυτο και εχεις 1 εβδομαδα doa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα