Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το samsung s9+ και οταν παω να περασω photo απο το κινητο στο pc με drag and drop καποιες φορες κολλαει το περασμα και μετα στο κινητο μερικες φωτο μου τις κοβει στην μεση ή βλεπεις τα 3/4. γτ συμβαινει αυτο; πως κανετε back up εσεις; χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα ; αν ναι, ποιο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, karabill93 είπε

καλησπερα εχω το samsung s9+ και οταν παω να περασω photo απο το κινητο στο pc με drag and drop καποιες φορες κολλαει το περασμα και μετα στο κινητο μερικες φωτο μου τις κοβει στην μεση ή βλεπεις τα 3/4. γτ συμβαινει αυτο; πως κανετε back up εσεις; χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα ; αν ναι, ποιο;

google photos .Tις ανεβάζει μόνο του στο  cloud.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, karabill93 είπε

γιατι δεν το ξερω! χαχα

Δες το βίντεο και αν δεν καταλάβεις πες μου, το app που έχει το έχω και εγώ, γενικά στις αρχές είχα κάποια θέματα με το συγκεκριμένο app αλλά τώρα είμαι οκ. Αλλά δεν ξέρω αν θα το πρότεινα, υπάρχουν πολλά τέτοια apps, απλά το συγκεκριμένο μου άρεσε και το κράτησα. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Δες το βίντεο και αν δεν καταλάβεις πες μου, το app που έχει το έχω και εγώ, γενικά στις αρχές είχα κάποια θέματα με το συγκεκριμένο app αλλά τώρα είμαι οκ. Αλλά δεν ξέρω αν θα το πρότεινα, υπάρχουν πολλά τέτοια apps, απλά το συγκεκριμένο μου άρεσε και το κράτησα. 

καλο φαινεται θα το δοκιμασω!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karabill93 είπε

καλο φαινεται θα το δοκιμασω!

Επειδή λίγο ξανακοιτούσα το θέμα σου, όταν λες drag and drop εννοείς μέσω usb? Η samsung έχει ιδικά πρόγραμμα από τι ξέρω από παλιότερα για usb. Αν θυμάμαι σωστά ονομάζεται kies.

Αλλά αν μάθεις με ftp δεν ξαναπας σε ενσύρματη μεταφορά εκτός αν τα αρχεία είναι πολύ βαριά.

Δημοσ.
Στις 14/10/2020 στις 2:22 ΠΜ, karabill93 είπε

Δοκίμασες με αντιγραφή αντί για drag and drop;

Υπάρχει το Smart Switch της Samsung για back up, το Kies νομίζω πως είναι για παλιές συσκευές και Android versions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...