karabill93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 καλησπερα εχω το samsung s9+ και οταν παω να περασω photo απο το κινητο στο pc με drag and drop καποιες φορες κολλαει το περασμα και μετα στο κινητο μερικες φωτο μου τις κοβει στην μεση ή βλεπεις τα 3/4. γτ συμβαινει αυτο; πως κανετε back up εσεις; χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα ; αν ναι, ποιο;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, karabill93 είπε καλησπερα εχω το samsung s9+ και οταν παω να περασω photo απο το κινητο στο pc με drag and drop καποιες φορες κολλαει το περασμα και μετα στο κινητο μερικες φωτο μου τις κοβει στην μεση ή βλεπεις τα 3/4. γτ συμβαινει αυτο; πως κανετε back up εσεις; χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα ; αν ναι, ποιο; google photos .Tις ανεβάζει μόνο του στο cloud.
karabill93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε google photos .Tις ανεβάζει μόνο του στο cloud. χωρις cloud δεν παιζει;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, karabill93 είπε χωρις cloud δεν παιζει; Λογικά και η samsung θα έχει κάποιο πρόγραμμα για μεταφορά ή backup.Χωρίς cloud το google photos όχι.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα, γιατί δεν το κάνεις μέσω ftp server?
karabill93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, γιατί δεν το κάνεις μέσω ftp server? γιατι δεν το ξερω! χαχα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, karabill93 είπε γιατι δεν το ξερω! χαχα Δες το βίντεο και αν δεν καταλάβεις πες μου, το app που έχει το έχω και εγώ, γενικά στις αρχές είχα κάποια θέματα με το συγκεκριμένο app αλλά τώρα είμαι οκ. Αλλά δεν ξέρω αν θα το πρότεινα, υπάρχουν πολλά τέτοια apps, απλά το συγκεκριμένο μου άρεσε και το κράτησα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από GeorgeR1_700
karabill93 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Δες το βίντεο και αν δεν καταλάβεις πες μου, το app που έχει το έχω και εγώ, γενικά στις αρχές είχα κάποια θέματα με το συγκεκριμένο app αλλά τώρα είμαι οκ. Αλλά δεν ξέρω αν θα το πρότεινα, υπάρχουν πολλά τέτοια apps, απλά το συγκεκριμένο μου άρεσε και το κράτησα. καλο φαινεται θα το δοκιμασω!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, karabill93 είπε καλο φαινεται θα το δοκιμασω! Επειδή λίγο ξανακοιτούσα το θέμα σου, όταν λες drag and drop εννοείς μέσω usb? Η samsung έχει ιδικά πρόγραμμα από τι ξέρω από παλιότερα για usb. Αν θυμάμαι σωστά ονομάζεται kies. Αλλά αν μάθεις με ftp δεν ξαναπας σε ενσύρματη μεταφορά εκτός αν τα αρχεία είναι πολύ βαριά.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Στις 14/10/2020 στις 2:22 ΠΜ, karabill93 είπε καλησπερα εχω το samsung s9+ και οταν παω να περασω photo απο το κινητο στο pc με drag and drop καποιες φορες κολλαει το περασμα και μετα στο κινητο μερικες φωτο μου τις κοβει στην μεση ή βλεπεις τα 3/4. γτ συμβαινει αυτο; πως κανετε back up εσεις; χρησιμοποιειτε καποιο προγραμμα ; αν ναι, ποιο; Δοκίμασες με αντιγραφή αντί για drag and drop; Υπάρχει το Smart Switch της Samsung για back up, το Kies νομίζω πως είναι για παλιές συσκευές και Android versions.
adi32 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Για ασύρματη σύνδεση αυτό είναι σουπερ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchbyte.photosync
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα