Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Θα με σκοτώσει η κουμπάρα, βοήθεια! Έστησα το νέο υπολογιστή του κουμπάρου, με τους παλιούς δίσκους (ssd + μηχανικό), και στην επιλογή δίσκου για την εγκατάσταση των win πάτησα del στον μηχανικό. Η εγκατάσταση έγινε στον ssd, δεν πείραξα τίποτα στον μηχανικό, τα win απλά δεν βλέπουν το δίσκο, μόνο σαν unallocated. Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται! Το diskpart ενώ βλέπει το δίσκο σαν unallocated+online, όταν πατάω List volumes δείχνει μόνο του ssd.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Θα με σκοτώσει η κουμπάρα Καλά σαράντα! 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Σώζεται? Πείτε μου ότι σώζεται! Ναι. Θέλετε το partition ή τα αρχεία;
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Καλά σαράντα! Ναι. Θέλετε το partition ή τα αρχεία; Tα αρχεία, εννοείται. Μετά, μπορώ να κάψω το δίσκο.
johnnieinlab Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Παλιό και καλό εργαλείο, εκτός και αν έκανες full format 1
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, johnnieinlab είπε https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Παλιό και καλό εργαλείο, εκτός και αν έκανες full format Θα δοκιμαστεί κι αυτό. Ενννοείται πως δεν άγγιξα το δίσκο, μετά το delete.
DipswGiaGnwsh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δες αυτό το βίντεο Μην παρεξηγήσαι από τον τίτλο του, έτσι λέγεται η σειρά 2
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, DipswGiaGnwsh είπε Δες αυτό το βίντεο Μην παρεξηγήσαι από τον τίτλο του, έτσι λέγεται η σειρά Χωρίς σχόλια (όχι για τον τίτλο, αλλά για το περιεχόμενο). Γνωστός ο συγκεκριμένος, δεν...
V.I.Smirnov Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα : http://www.my-data-recovery.com/hard-drive-recovery/ Όπως γράφει, βρίσκει και αρχεία μετά από format. Εγώ το χρησιμοποίησα σε μια περίπτωση όπου μια partition δεν διαβαζόταν όταν απέτυχα να την μεγαλώσω (δεν την έβλεπε καν, "no disk") και τα βρήκε όλα. - 1 1
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 14 ώρες πριν, johnnieinlab είπε https://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Παλιό και καλό εργαλείο, εκτός και αν έκανες full format Στο καλό, δούλεψε σε 1.5 λεπτό και τα αποκατέστησε όλα (παλιό-καλό PartitionMagic, ουσιαστικά). Σε ευχαριστώ πολύ, είχα σκάσει με τη χαζομάρα. Εννοείται ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις.
johnnieinlab Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στο καλό, δούλεψε σε 1.5 λεπτό και τα αποκατέστησε όλα (παλιό-καλό PartitionMagic, ουσιαστικά). Σε ευχαριστώ πολύ, είχα σκάσει με τη χαζομάρα. Εννοείται ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις. Έχει σώσει ζωές! Χαίρομαι που σου δούλεψε! 1
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μόλις τώρα, johnnieinlab είπε Έχει σώσει ζωές! Χαίρομαι που σου δούλεψε! Κυριολεκτικά ζωές... Φωτογραφίες του παιδιού, θα με σουβλιζε η κουμπάρα (οκ, υπήρχαν κι αλλού, αλλά είναι το statement).
manolis940 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 20 ώρες πριν, Πέτρος είπε Tα αρχεία, εννοείται. Μετά, μπορώ να κάψω το δίσκο. Για εμένα θες το partition. Το να σκάβεις μέσα σε φωτογραφίες , word , pdf για να βρεις τι θα κρατήσεις και μετά να πρέπει να ξαναοργανώσεις ........ είναι ολόκληρη ιστορία Άσε δε που θα πρέπει να ανοίξεις προσωπικά αρχεία της κουμπάρας τα οποία δεν σε αφορούν .... έτσι θέλω να πιστεύω 🤣 Θα σου πρότεινα να πας το PC σε κάποιον που ξέρει να κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία. Αν ωστόσο θες να την κάνεις μόνος σου. Σε καμία περίπτωση μην γράψεις τίποτα πάνω στον δίσκο που έσβησες. Ακόμα μην τον βάλεις καν σε λειτουργία και να τον κάνεις mount στο λειτουργικό σύστημα ! ! !
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 29 λεπτά πριν, manolis940 είπε Για εμένα θες το partition. Το να σκάβεις μέσα σε φωτογραφίες , word , pdf για να βρεις τι θα κρατήσεις και μετά να πρέπει να ξαναοργανώσεις ........ είναι ολόκληρη ιστορία Άσε δε που θα πρέπει να ανοίξεις προσωπικά αρχεία της κουμπάρας τα οποία δεν σε αφορούν .... έτσι θέλω να πιστεύω 🤣 Θα σου πρότεινα να πας το PC σε κάποιον που ξέρει να κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία. Αν ωστόσο θες να την κάνεις μόνος σου. Σε καμία περίπτωση μην γράψεις τίποτα πάνω στον δίσκο που έσβησες. Ακόμα μην τον βάλεις καν σε λειτουργία και να τον κάνεις mount στο λειτουργικό σύστημα ! ! ! Ευχαριστώ για τις συμβουλές, αλλά έχει ήδη τελειώσει η υπόθεση. Αποκαταστάθηκε το partition και βρέθηκαν κανονικά όλα. Έγραψα για τα αρχεία, για την περίπτωση που μόνο έτσι σωζόταν η υπόθεση. Κυριολεκτικά, είπε το πρόγραμμα στο ΛΣ ότι υπάρχει "δομή" σε εκείνο το "unallocated" και να ξεστραβωθεί να τη δει.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Εγώ όταν κάνω φορμάτ σε σύστημα με παραπάνω από έναν δίσκο ΠΑΝΤΑ αποσυνδέω τον/ τους 0άλλους δίσκους και αφήνω ΜΟΝΟ αυτόν που θα φορμάρω. Έτσι αποφεύγω και τυχών εγγραφή του boot record σε άλλον δίσκο. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα