Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω ένα μεταχειρισμένο μέχρι τα 6000(ανεβαίνω λίγο αν είναι κάτι που όντως αξίζει ). Σκέφτομαι για ~1400cc  να είναι οικονομικό στα καύσιμα και 5 Πόρτο . Το αυτοκίνητο θα οδηγηθεί πιο πολύ στην πόλη αλλά θα ήθελα να σηκώνει και κάνα ταξίδι που και που . Από γνωστούς που ασχολούνται έχω καταλήξει να βλέπω hyundai i20 και vw polo αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται και πόσο παλιό ψάχνεις. Π.χ. μπορείς να βρεις golfάκι του 2008-2010 με λίγο παραπάνω χρήματα.

Επίσης A150 μοντέλα 2008-2012. Με χώρους και αξιόλογα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποιο είναι το ταβάνι στο budget;

Γιατί ό,τι και να πάρεις σίγουρα θα φύγει κάποιο ποσό, είτε σε λάστιχα, είτε σε  service (μεταχειρισμένο θα πάρεις, ακόμα και να σου πει ο πωλητής ότι μόλις του έκανε, το πιο σωστό είναι να του κάνεις με το που το πάρεις) είτε σε βιολογικό (εκτός κι αν μόλις του έχει κάνει και μυρίζει φρεσκάδα και σε καλύπτει), είτε κάτι που δε θα το έχεις δει (π.χ. κάποια χαλασμένη ζώνη ή κάτι τέτοιο).

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, takis_mp είπε

6000 ταβανι λεω αλλα αν ειναι κατι οντως ευκαιρια να ανεβω και ελαχιστα ~500 αλλα προτιμω μεχρι τα 6 .

οτι μεταχειρισμενο και να παρεις μεχρι 6000 για τα επομενα 2 χρονια υπολογιζε να βαλεις γιατι ο αλλος δεν θα σου πουλησει αυτοκινητο το οποιο ειναι κομπλε σε αυτη την τιμη. Μην εχεις απαιτησεις σε αυτη την κατηγορια τιμης οτι θα παρεις το αυτοκινητο και στα επομενα 2-3 χρονια δεν θα αλλαξεις λαστιχα 300+ σιγουρα αμορτισερ εκτος και αν τα εχει αλλαξει μεχρι μια 6αετια πριν ιμαντα χρονισμου αμα εχει ακρομπαρα ημιμπαρα  βασεις αμορτισερ ολα αυτα αμα δεν τα εχει αλλαξει.

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδια..βλεπω κατι hyndai i20 φαινονται κομπλε...ειπαρχει και η αλλη ενταλακτικη...καινουργιο ι20 με δοσεις 

Δημοσ.

ψάξιμο θέλει, και υπομονή. Έψαχνε μια φίλη ι20 προ καραντίνας και είχε ψιλοαπογοητευτεί αλλά βρήκε τελικά και απροβλημάτιστο. Ψάξιμο, υπομονή και τα μάτια σου 14

Δημοσ.

Εντάξει, λίγο υπερβολικός ο παραπάνω, δεν αποκλείεται να βρεις στις 6.000€ αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα. Εγώ πήρα αυτοκίνητο με 4.000€ όταν στο car.gr η μέση τιμή είναι στις 6.000€. Ήθελε κάποια μαζέματα προφανώς, αλλά τα έφτιαξα όπως εγώ ήθελα και μέχρι στιγμής φαίνεται κομπλέ.

Δημοσ.

δεν ξερω αν προτινεται καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα..δεν εχω κολληματα με μαρκες και τετοια απλα μου εχουν πει για τα hyndai οτι ειναι σκυλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, takis_mp είπε

δεν ξερω αν προτινεται καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα..δεν εχω κολληματα με μαρκες και τετοια απλα μου εχουν πει για τα hyndai οτι ειναι σκυλια 

Και εσύ τους πίστεψες ε; οκ.

Εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ μεταχειρισμένο κορεατικο.Θα κοιτούσα κάποιο ιαπωνικό ή γερμανικό.

Η αξιοπιστία με τέτοιο budget εξαρτάται κυρίως από την συντήρηση και φροντίδα που έκαναν οι προκάτοχοί.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Όταν δεν είσαι γνώστης σε νέα αντικείμενο φίλε μου δυστυχώς ή ευτυχώς θα πάρεις γνώμες από άλλους.. εσύ τι προτείνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...