corsakias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Εχω ενα εξωτερικο δισκο wd passport που εχω πολλα αρχεια. Εχω φακελους με φωτογραφιες, μεχρι και σε τετραψηφιο αριθμο ανα φακελο. Θελω να τα αντιγραψω σε laptop με win10. Στην αρχη καταφερα και μπηκα στη περιηγηση του σκληρου και αντεγραψα λιγες. Μετεπειτα δεν μπορω καν να μπω στη περιηγηση του σκληρου. Με το πυ κλικαρω κολλαει ολο το συστημα. Εκανα επανεκκινηση με το hdd επανω και κρατησε 10+ λεπτα. Τι μπορει να φταιει? σε παλιοτερο λαπτοπ με win7, αν παιζει ρολο μπαινω κανονικα, αργα λιγο αλλα μου ανοιγουν. Σκεφτηκα να παρω ενα usb drive και να λειτουργησει ως μεταφορεας απο παλιο λαπτοπ σε καινουργιο, αν ειναι usb3 θα δουλεψει στο παλιο?
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Ο δίσκος πιθανότατα παραδίδει πνεύμα ή έχει θέμα με τον Controller (κλασικό πρόβλημα στους passport). Ξεκίνα άμεσα το backup στο PC που μπορείς και τον βλέπεις. Κατέβασε και το HDSentinel να δούμε την υγεία του...
corsakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 απο σημερα δεν το βλεπει κανεις. Ουτε το sentinelHDD μπορει να το ανοιξει, δεν ανοιγει η εφαρμογη με συνδεδεμενο το σκληρο και κολλαει ολο το συστημα! Η γκαντεμια του μερφυ πως το λενε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα