delpetro Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Παρτε κανα νοκια 8310 αν θέλετε μίνι. Να μην ξοδευτειτε κιολας. Ερε τρολ η iphone. 🤣🤣🤣🤣
NasstasjiaP Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σύμφωνα με αυτό το άρθρο θα είναι 2227mAh (Δεν έχουν χιούμορ πάντως, εγώ θα την έκανα 2222 ) Δε ξέρω πάντως σε τι θα μεταφράζεται αυτό το νούμερο Ωραίο αρθράκι! Κατατοπιστικότατο!!! Thanks! 1
polaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, delpetro είπε Ερε τρολ η iphone. 🤣🤣🤣🤣 Η “iphone” τί ακριβώς είναι φιλαράκο;
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, delpetro είπε Παρτε κανα νοκια 8310 αν θέλετε μίνι. Να μην ξοδευτειτε κιολας. Ερε τρολ η iphone. 🤣🤣🤣🤣 Κάνε μας την χάρη ρε αδερφέ πρωινιάτικα...
elteo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραία συσκευή. Οπως θα την ήθελα. Ισως τα Χριστούγεννα το κοιτάξω....να ανέβουν οι διαθεσιμότητες. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από elteo
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 minute ago, elteo said: Ωραία συσκευή. Οπως θα την ήθελα. Ισως τα Χριστούγεννα το κοιτάξω....να ανέβουν οι διαθεσιμότητες. Ναι λες και κανονικά θα τα είχαμε πριν τα χριστούγεννα... 😕
GioMak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το κατάλληλο μέγεθος. Η τιμή είναι σε καλό επίπεδο αν και δεν θα φτάσει Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα λόγω Φ. Π. Α. Αναμένουμε λοιπόν.
AristidisZ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Το θέμα είναι να έχει πέσει κάνα 100ρικο μέχρι τα Χριστούγεννα Ή να το βάλουν κάνα 200άρι κάτω Black Friday Ή έστω μια επιστροφή με Eurobank (ευσεβείς πόθοι :D) 1
Sugizo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, delpetro είπε Παρτε κανα νοκια 8310 αν θέλετε μίνι. Να μην ξοδευτειτε κιολας. Ερε τρολ η iphone. 🤣🤣🤣🤣 μακάρι να βγάλουν κάνα Android σε αυτά τα μεγέθη με high-end specs... όλο παντόφλες πάνω από τις 6 ίντσες.. το μονο iPhone μετά το 3G που πραγματικά με βάζει σε πειρασμό 3
eptapsyxos3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 φενεται κ πιστευω οτι ειναι καλη συσκευη κ θα ειναι χρησιμη σε πολλουσ αυτεσ οι ιντσεσ 5,4 ακριβωσ θα κατσει στο χερι... αλλα η ενσταση ειναι --------χωρισ φορτιστη κ χωρισ ακουστικα ------οσον αφορα τα μεγαλα ειναι εργαλεια............
freegr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μικρό στο μάτι αλλά μικρότερο από τα μοντέλα των 5.5 αλλά πιο λεπτό όποτε όμως πάλι ακριβό είναι νομίζω ή όχι;
Donalhioy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 16 ώρες πριν, petranthe είπε Με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα έχει ανταγωνισμό. Είναι ότι καλύτερο στην κατηγορία του. Να μην ξεχνάμε ότι θα τρέχει Ios14 και θα έχει υποστήριξη για τουλάχιστον 5 χρόνια. Όχι καμιά κινέζικη έκδοση του Android 10 με διετή υποστήριξη. ποιος θα κρατησει το μινι 5 χρονια? σοβαρα τωρα....
vastegial_74 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Φοβερό μακάρι να μπορουσα να το έπαιρνα αλλά δυστυχώς για μενα έχω δει πως σε οθόνη κάτω από 6" πλέον δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Παω να διαβασω ένα email σε μικρότερη οθόνη και μου βγαίνουν τα μάτια. Καλά για ebook απλά γελάω. Δεν ξέρω αλλά οι μικρες συσκευές μου μοιάζουν πλέον συσκευές ειδικου σκοπου που σε περιοριζουν σημαντικα, ειδικα με τη χρηση του κινητου που γινεται σημερα. Ίσως φταίει και η ηλικία μου που το βλέπω έτσι αλλά στα 46 δεν την παλεύω με τα ματια μου σε μικρή οθόνη. Κατά τα άλλα η συσκευή είναι εξαιρετική. 1
CheOnWeb Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 5 minutes ago, Donalhioy said: ποιος θα κρατησει το μινι 5 χρονια? σοβαρα τωρα.... Εγώ είμαι με SE 4,5 χρόνια και θα πήγαινα άνετα στα 5,5 αν δεν έβγαζε αυτό το λουκουμάκι. Γιατί σου κάνει εντύπωση; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα