Lvus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα! Θελω να μοιραστω τον καημο μου μαζι σας και να ακουσω γνωμες και αποψεις στο τι μπορω να κανω. Μετακομισα προσφατα. Στο παλιο μου σπιτι ειχα vodafone vdsl 50. Εκανα λοιπον αιτημα μετακομισης και 2 μερες μετα με ενημερωνουν τηλεφωνικως, πως υπαρχει ελειψη δικτυου στη περιοχη, δηλαδη πως απο το καφαο της περιοχης δεν υπαρχει χωρος να ενεργοποιηθει γραμμη στο σπιτι μου και πως θα μπω σε λιστα αναμονης. Πηγα και απο τον οτε και απο τη wind και εκανα αιτηση νεας αριθμοδοτησης και δυστυχως η απαντηση ηταν η ιδια. Τι θα μπορουσα να κανω ή πως να κινηθω για να βγαλω ακρη γιατι πραγματικα ετος 2020 και να αντιμετωπιζεις τετοιο προβλημα το θεωρω τουλαχιστον τραγικο προς τον καταναλωτη. Ευχαριστω εκ τω προτερων. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Lvus
redmanftw Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 κανε αιτηση στον οτε και θα βρεθει βρογχος την ιδια μερα
Lvus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, redmanftw είπε κανε αιτηση στον οτε και θα βρεθει βρογχος την ιδια μερα Εχω κανει αλλα τζιφος
Lvus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μπορει να περιμένεις και χρονια Αυτο το εχω καταλαβει δυστυχως..
toketog Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Λύση για να βρεθεί γραμμή δυστυχώς δεν υπάρχει. Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις εναλλακτικές όπως 4G, WISP, p2p link 1
jimmyl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παροχοι WISP υπαρχουν πολλοι , κανε μια ερευνα να δεις τι σε συμφερει , αυτη τη στιγμη ισως ειναι η καλυτερη λυση οταν δεν υπαρχει δικτυο , τσεκαρε και το παρακατω video Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2020 από jimmyl 1
Lvus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, jimmyl είπε Παροχοι WISP υπαρχουν πολλοι , κανε μια ερευνα να δεις τι σε συμφερει , αυτη τη στιγμη ισως ειναι η καλυτερη λυση οταν δεν υπαρχει δικτυο , τσεκαρε και το παρακατω video Αρχικα ευχαριστω για το βιντεο, στην περιοχη που βρισκομαι βρηκα οτι καλυπτει η skytelecom, την εχεις ακουστα καθολου?
jimmyl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 13 ώρες πριν, Lvus είπε Αρχικα ευχαριστω για το βιντεο, στην περιοχη που βρισκομαι βρηκα οτι καλυπτει η skytelecom, την εχεις ακουστα καθολου? Ειναι ενας απο τους αρκετους παροχους WISP , προσωπικη αποψη δεν εχω , απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα φαινεται να εχει καλες αξιολογησεις
Lvus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, jimmyl είπε Ειναι ενας απο τους αρκετους παροχους WISP , προσωπικη αποψη δεν εχω , απο μια προχειρη αναζητηση που εκανα φαινεται να εχει καλες αξιολογησεις Και εγω διαβασα καλα σχολια γενικοτερα, αλλα δυστυχως εχει πιο τσιμπημενο τιμοκαταλαγο, οπως και ακριβη εγκατασταση, αλλα θα δουμε. Λογικα με βλεπω σε μια τετοια λυση στο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα