giannisb91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα ,είμαι νέος χρήστης iPhone και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα φορτιστή 30w type c που είχα αγοράσει για το Android μου.απ ότι διάβασα το iPhone 11 υποστηρίζει μέχρι 18.πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με τη μπαταρία ; Ευχαριστώ
Zenor Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, giannisb91 είπε Καλησπέρα ,είμαι νέος χρήστης iPhone και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα φορτιστή 30w type c που είχα αγοράσει για το Android μου.απ ότι διάβασα το iPhone 11 υποστηρίζει μέχρι 18.πιστεύετε θα έχω πρόβλημα με τη μπαταρία ; Ευχαριστώ Όχι φίλε μου ούτως ή άλλως η συσκευή θα τραβήξει μέχρι 18w δεν μπορεί να τραβήξει παραπάνω. 1
Ribopaido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μη φοβάσαι και 100W φορτιστή να βάλεις η συσκευή θα τραβήξει αυτο που θελει - συγκεκριμένα τα οριζόμενα 2Α στα 9v
giannisb91 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα