Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακούω πολύ να συζητιέται η Revolut ειδικά σε αυτό το φόρουμ και δε κατανοώ γιατί. Δύο ερωτήσεις 1. Συνδέεται με Paypal? Μπορείς να βάλεις τη κάρτα της εκεί και τον τραπεζικό λογαριασμό? 2. Πόσο έμπιστη είναι και τι χρηματικά όρια έχει? Δε καταλαβαίνω τι πλεονέκτημα προσφέρει έναντι του Payoneer ή του Skrill Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από aizensama24
zx1234r Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Ευκολία διαχείρισης της κάρτας οποιαδήποτε στιγμή μέσα απο την εφαρμογή. π.χ. μπλοκάρισμα, αλλαγή pin, ενεργοποίηση geo restriction, Πολύ καλή κεντρική διαχείριση εξόδων Ευκολίες αποταμίευσης Αγοραπωλησία μετοχών, κρυπτονομισμάτων και χρυσού Εύκολο topup με χρέωση κάρτας Και πολλά που δεν μου έρχονται τώρα. 1
OliverTwist1985 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Βασικά είναι τέλεια για να ταξιδεύεις σε χώρες χωρίς ευρώ.
infin1tyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, zx1234r said: Ευκολία διαχείρισης της κάρτας οποιαδήποτε στιγμή μέσα απο την εφαρμογή. π.χ. μπλοκάρισμα, αλλαγή pin, ενεργοποίηση geo restriction, Λεπτομέρεια, αλλά αλλαγή PIN της κάρτας μέσω εφαρμογής δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό, και δυστυχώς δεν γίνεται και στα ΑΤΜ της Ελλάδας. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από infin1tyGR
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 5 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Λεπτομέρεια, αλλά αλλαγή PIN της κάρτας μέσω εφαρμογής δεν γίνεται εδώ και πολύ καιρό, και δυστυχώς δεν γίνεται και στα ΑΤΜ της Ελλάδας. Καινούργιο αυτό;
infin1tyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 4 minutes ago, Ukforthemoment said: Καινούργιο αυτό; Δεν νομίζω, χθες ήθελα να αλλάξω το PIN σε κάρτα VISA της Revolut και σε κανένα ATM καμίας τράπεζας δεν μου έδινε επιλογή. Μετά που το έψαξα, σε πολλές χώρες έχουν το ίδιο πρόβλημα. Σε UK είδα να λένε ότι έχει σίγουρα κάποια που σε αφήνουν, αλλά δεν σκοπεύω να πάω σύντομα
Sacadmerde Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, aizensama24 είπε Ακούω πολύ να συζητιέται η Revolut ειδικά σε αυτό το φόρουμ και δε κατανοώ γιατί. Δύο ερωτήσεις 1. Συνδέεται με Paypal? Μπορείς να βάλεις τη κάρτα της εκεί και τον τραπεζικό λογαριασμό? 2. Πόσο έμπιστη είναι και τι χρηματικά όρια έχει? Δε καταλαβαίνω τι πλεονέκτημα προσφέρει έναντι του Payoneer ή του Skrill Πέρα από αυτά που αναφέρθηκαν, με Revolut μπορείς να στείλεις και να λάβεις λεφτά εύκολα (και χωρίς χρέωση), αρκεί να έχεις τον άλλο ως επαφή. Επίσης, μπορείς να μεταφέρεις τα λεφτά σου από χώρα σε χώρα, απλά βάζοντάς τα στην Revolut. 1
txcellas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Την εχω από τα capital controls. Οτι καλύτερο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα