Προς το περιεχόμενο

[Bluetooth earphones] Lypertek Tevi 75Ε στο Amazon.fr Prime Days

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα VFM bluetooth in-ear Lypertek Tevi ακουστικά στην χαμηλότερη τιμή που τα έχω δει εδώ και 3 μήνες που τα ψάχνω. Η συνήθης τιμή είναι γύρω στα 105Ε με μεταφορικά, σήμερα και αύριο έχει "prime days" σε διάφορα Amazon sites και βγαίνει στα 75Ε. Πρέπει να έχετε Prime account, αν δεν έχετε μπορείτε να κάνετε δοκιμαστικό δωρεάν για 30 μέρες. Μην ξεχάσετε να κάνετε unsubscribe για να μην χρεωθείτε στο τέλος του μήνα. Idealo.co.uk Idealo.de.

Τα ακουστικά θεωρούνται εξαιρετικά για την τιμή τους, κοντράροντας τα Sony WF-1000XM3, Cambridge Melomania 1 και άλλα αντίστοιχα στην κατηγορία των 200Ε. Τα δυνατότερα σημεία τους θεωρούνται η μπαταρία που φτάνει τις 70 ώρες (10 στα ακουστικά και 6 φορτίσεις στη θήκη), ο neutral "audiophile"-like ηχος τους και η IPX7 αδιαβροχοποίηση. Κατά τα άλλα, bluetooth 5.0, aptX κτλ. Στα αρνητικά, όπως σε πολλά in-ear bluetooth, ο μέτριος ήχος του μικροφώνου στις κλήσεις.

Επεξ/σία από Mvpgr
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι τα έχω εγώ. Άριστα στον ήχο και τη σύνδεση. Τα φοράω κυρίως στο τρέξιμο.

Το μόνο που μπορεί να ενοχλήσει κάποιον είναι ότι προεξέχουν από το αυτί.

Εγώ τα είχα πάρει 90 ευρώ από Amazon.de οπότε τη θεωρώ καλή τιμή.

Δημοσ.

Έχω τα WF XM3 και θεωρώ φιλόδοξο το σχόλιο ότι συγκρίνονται σε ποιότητα ήχου. Σκέφτομαι να τα πάρω από περιέργεια.

Έχουν app για firmware upgrades, equalizer κλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, imvrios είπε

Έχω τα WF XM3 και θεωρώ φιλόδοξο το σχόλιο ότι συγκρίνονται σε ποιότητα ήχου. Σκέφτομαι να τα πάρω από περιέργεια.

Έχουν app για firmware upgrades, equalizer κλπ;

Έχουν app, το οποίο όμως έχει γενικά κακές κριτικές οπότε δεν ξέρω τι παίζει. Έχουν app για update το site τους

Τώρα για τον ήχο, είναι πάντα προσωπικό θέμα, ωστόσο δες τα σχετικά reviews (είναι γεμάτο το internet και το youtube). Παντού το συγκρίνουν με τα Sony και λένε πως είναι αντάξια. Λάβε υπόψιν ότι είναι η μισή τιμή. Από την άλλη τα Sony έχουν ANC και αυτός είναι ο λόγος που σκεφτόμουν να τα πάρω. Μόλις είδα όμως τα Lypertek στα 75 τέλειωσε η σκέψη.

Επεξ/σία από Mvpgr
Δημοσ.

τα ακουστικά κάθονται καλά ή θέλουν κάθε 10λεπτά να τα ρυθμίζεις στα αυτιά σου; επίσης όταν ιδρώνεις γλυστράνε και πέφτουν; ας μας πει κάποιος που τα έχει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, flashja είπε

τα ακουστικά κάθονται καλά ή θέλουν κάθε 10λεπτά να τα ρυθμίζεις στα αυτιά σου; επίσης όταν ιδρώνεις γλυστράνε και πέφτουν; ας μας πει κάποιος που τα έχει.

Εξαρτάται...

Αν έχεις τρίχες στα αυτιά όπως εγώ μάλλον θα γλιστράνε 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, flashja είπε

Αυτό δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς με κανένα in-ear ακουστικό. Κάθε ένα θα κάθεται τέλεια σε μερικούς, καλά σε πολλους και χαλιά σε άλλους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δοκιμάσεις διαφορετικά tips (σιλικόνης, αφρού) και σε διαφορετικά μεγέθη και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...