Προς το περιεχόμενο

Echo dot (3rd gen)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, udroxoos είπε

Εσύ που άνοιξες τον λογαριασμό σου; Στο amazon.com;

ναι στο com ανοιξα.

οταν δοκιμασες να βαλεις ελληνικη διεύθυνση απο κινητό το εκανες?  γιατι μπορει να μην σε αφήνει γιατι βλέπει την τοποθεσία απο το gps.

νομιζω και το πρωτο  setup της συσκευής αν γινει απο κινητο ρυθμίζεται με βαση την τοποθεσία του κινητού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, DioNiSis_000 είπε

ναι στο com ανοιξα.

οταν δοκιμασες να βαλεις ελληνικη διεύθυνση απο κινητό το εκανες?  γιατι μπορει να μην σε αφήνει γιατι βλέπει την τοποθεσία απο το gps.

νομιζω και το πρωτο  setup της συσκευής αν γινει απο κινητο ρυθμίζεται με βαση την τοποθεσία του κινητού.

Ναι σωστό κι αυτό. Ίσως το κινητό "προδίδει" την τοποθεσία...

Όπως και να 'χει, ευχαριστώ πολύ Διονύση!

Edit: Τελικά δοκίμασα κι αυτή τη λύση, με ελληνικό λογαριασμό, αλλά τζίφος.

Αρκετά... το βαρέθηκα το ηλίθιο μηχάνημα! 

Επεξ/σία από udroxoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στο play στην εφαρμογή της Alexa στο κινητό σου .. TuneIn local radio δεξιά έχει browse.. πατάς και κάνεις search τους ελληνικούς σταθμούς με λατινικούς χαρακτήρες πχ :dromos.   Skai.   Real.  Rythmos. Κλπ. 

Δε νομίζω να έχει να κάνει με τη διεύθυνση... Εγώ από Γερμανία έτσι ακούω 

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Tsino είπε

Πήγαινε στο play στην εφαρμογή της Alexa στο κινητό σου .. TuneIn local radio δεξιά έχει browse.. πατάς και κάνεις search τους ελληνικούς σταθμούς με λατινικούς χαρακτήρες πχ :dromos.   Skai.   Real.  Rythmos. Κλπ. 

Δε νομίζω να έχει να κάνει με τη διεύθυνση... Εγώ από Γερμανία έτσι ακούω 

Δεν υπάρχει γιατρειά στη δική μου περίπτωση φίλε μου. Πραγματικά δοκίμασα τα πάντα όλα και δεν υπάρχει λύση.

Το περίεργο είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...

Και για του λόγου το αληθές, βάζω ένα screenshot με αναζήτηση dromos στο Local TuneIn και τα μόνα σχετικά αποτελέσματα είναι τα δύο πρώτα... (ότι να 'ναι)

spacer.png

Edit:

Τελικά λύθηκε το μυστήριο. Δυστυχώς το TuneIn στην Αγγλία απέκλεισε όλους τους διεθνείς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

End of story.

Over.

Επεξ/σία από udroxoos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...