jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα απο χθές.Έχω μια debit (χρεωστική) Πειραιώς απο την οποία εδώ και ένα χρόνο κάνω χωρίς πρόβλημα top-up στην Revolut.Χθές όμως προσπαθώντας να βάλω λεφτά βγαίνει συνεχώς το εξής μύνημα: ''An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made'' Προσπάθησα πάνω απο 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα.Ακύρωσα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω αλλά ούτε αυτό γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Διάβασα στο forum του insomnia πως έχει να κάνει με αλλαγές στο web banking της Πειραιώς και συγκεκριμένα με την νέα 3D secure προστασία και πως κανονικά θα πρέπει να γίνει redirect στη σελίδα της Πειραιώς για να βάλω τα στοιχεία του web banking και να προχωρήσει το top up.Αυτό όμως ΔΕΝ γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Στο support της Πειραιώς μου είπαν πως η κάρτα είναι ενεργή και δουλεύει μια χαρά, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος κάνοντας αγορά απο Amazon.Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το support της Revolut.Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς; Σας παρακαλώ βοηθήστε με.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από NikosKallithea
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εδω εισαι https://mail.google.com/mail/mu/mp/165/#cv/Κάδος/1751bcb7fb070e27 Εβαλες λινκ απο τον κάδο σου?
jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Το γνωρίζω το thread αλλά ακόμα και εκεί δεν έχω βρει άκρη, πέραν του ότι έχει αλλάξει το web banking της Πειραιώς.Υπάρχει κάποιος που να έχει debit Πειραιώς και που να μπορεί να μου απαντήσει αν μπορεί όντως να γίνει top up?Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς?'Η μήπως δεν γίνεται πλέον με κάρτες της Πειραιώς?
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 19 λεπτά πριν, jacksumm77 είπε Το γνωρίζω το thread αλλά ακόμα και εκεί δεν έχω βρει άκρη, πέραν του ότι έχει αλλάξει το web banking της Πειραιώς.Υπάρχει κάποιος που να έχει debit Πειραιώς και που να μπορεί να μου απαντήσει αν μπορεί όντως να γίνει top up?Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς?'Η μήπως δεν γίνεται πλέον με κάρτες της Πειραιώς? Τop up κάνεις μέσα απο την revolut.Tι σχέση έχει η Πειραιώς;
jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο οτι κατάλαβα υπάρχει πρόβλημα με το 3DS verification σύστημα της Πειραιώς.Τελικά επικοινώνησα με την Revolut και αυτό μου είπαν.Ψάχνω λοιπόν τυχών ρυθμίσεις στο web banking που να διορθώνουν το πρόβλημα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από jacksumm77
johnmegarythmos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα απο χθές.Έχω μια debit (χρεωστική) Πειραιώς απο την οποία εδώ και ένα χρόνο κάνω χωρίς πρόβλημα top-up στην Revolut.Χθές όμως προσπαθώντας να βάλω λεφτά βγαίνει συνεχώς το εξής μύνημα: ''An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made'' Προσπάθησα πάνω απο 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα.Ακύρωσα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω αλλά ούτε αυτό γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Διάβασα στο forum του insomnia πως έχει να κάνει με αλλαγές στο web banking της Πειραιώς και συγκεκριμένα με την νέα 3D secure προστασία και πως κανονικά θα πρέπει να γίνει redirect στη σελίδα της Πειραιώς για να βάλω τα στοιχεία του web banking και να προχωρήσει το top up.Αυτό όμως ΔΕΝ γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Στο support της Πειραιώς μου είπαν πως η κάρτα είναι ενεργή και δουλεύει μια χαρά, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος κάνοντας αγορά απο Amazon.Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το support της Revolut.Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. γιατι δεν κανεις μεταφορα χρηματων στο αντιστοιχο iban που εχει η revolut να τελειωνεις; δεν γινεται αμεσα η συναλλαγη αλλα θελει 1 εργασιμη εκτος και αν επιλεξεις το online εμβασμα με 2,50 ευρω προμηθεια αλλα ειναι μεχρι τις 16:00 τις καθημερινες , αλλιως πληρωνεις 1 ευρω για απλο κανονικο εμβασμα. Επισης επειδη αυτο που εχει γινει με την πειραιως και στις συναλλαγες θελει πιστοποιηση 2 παραγοντων ειναι σπαστικο. Εγω που δεν εχω κατεβασει την εφαρμογη mobile banking αλλα εχω μονο web banking καθε φορα που αγοραζω σε ελληνικο καταστημα μου ζηταει κωδικους ιντερνετ banking και μετα sms στο κινητο για προχρησω . Φοβαμαι να δινω κωδικους internet banking και ετσι το αποφευγω οταν μπορω , ειτε πληρωνω με το paypall με συνδεση με την καρτα της Πειραιως ειτε με εθνικη τραπεζα την καρτα την χρεωστικη δεν εχει τετοια ακομα πιστοποιηση αλλα επιλεγεις ειτε sms ειτε email να σου στειλει των κωδικο . Εαν επιλεξεις sms ερχεται πρωτα στο viber αμα το εχεις ενεργω εκεινη την ωρα ( πολυ σπαστικο δεν το γραφει κιολας !! αλλιως μετα ερχεται με sms ). Επισης στην alpha bank σου στελνει αμεσως κωδικο με sms. Οσο για την eurobank και αυτη εχει sms οταν πας να αγορασεις κατι με χρεωστικη καρτα . Οσο για την πειραιως και πληρωμες μεσω taxisnet με χρεωση χρεωστικης καρτας ακομα δεν ζηταει web banking και sms και περναει η συναλλαγη χωρις εξτρα ασφαλεια μαλλον bug του συστηματος της θα ειναι με το συστημα Διας. και με alpha bank και με eurobank που εχω πληρωσει ζηταει κανονικα sms. Εγω προτεινω το εξης αμα εχεις κοντα σου να ανοιξεις λογαριασμο ειτε στην εθνιικη , ειτε στην alpha bank ειτε στην eurobank και να βαζεις λεφτα εκει και να κανεις την ανανεωση υπολοιπου στην revolut. Tελος θα ηθελα να επισημανω οτι οσοι εχουνε πειραιως και εχουνε κατεβασει την mobile banking εφαρμογη στο κινητο τους , τους ζητειται οι κωιδκοι του web banking αλλα μετα χρειαζεται εγκριση μεσω της εφαρμογης που σας πεταει το παραθυρο στις ενημερωσεις του κινητου.
jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Την ξέρω την λύση του εμβάσματος αλλά δεν βολέυει.Πολλές φορές χρειάζομαι άμεσα πολύ μικρά ποσα και δεν μπορώ να περιμένω.Φροντίζω ο λογαριασμός στην Revolut να έχει μέσα 1-2 ευρώ για λόγους ασφαλείας και λεφτά βάζω τη στιγμή που θα κάνω την αγορά.Λεφτά θέλω να βάζω μόνο απο Πειραιώς παρ'ολο που έχω λογαριασμούς καi αλλού.Στην χρεωστική της Πειραιώς ο λογαριασμός που έχω συνδέσει για online αγορές και αυτός είναι με πολυ λίγα λεφτά οπότε δέν έχω πρόβλημα για τους κωδικούς.Τι θέμα είναι πως εμένα δεν κάνει ΚΑΝ redirect στη εφαρμογή ή σελίδα της Πειραιώς μόνο μύνημα λάθους, όπως είπα.Παλιότερα δεν είχα πρόβλημα.Μου είπαν απο το support της Rervolut για απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση, που δεν έπιασε και για clear cache αλλά δεν ξέρω αν έχει τιο ios τέτοια επολογή μέσα στην εφαρμογή.
infin1tyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 1 hour ago, johnmegarythmos said: Φοβαμαι να δινω κωδικους internet banking και ετσι το αποφευγω οταν μπορω Φοβάσαι να εισάγεις τους κωδικούς της Πειραιώς στο site της Πειραιώς; Δεν τους δίνεις σε κανένα ξένο site, ανακατεύθυνση σε κάνει για ταυτοποίηση. Και νομίζω σε λίγο καιρό θα γίνεται και στις υπόλοιπες τράπεζες.
jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβες.Η εφαρμογή της REVOLUT ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ REIDRECT!.Δεν ανοίγει ούτε το WINBANK MOBILE που έχω στο κινητό ΟΥΤΕ σελίδα Πειραιώς. Εντάξει τα κατάφερα τελικά.Απεγκατέστησα και τις 2 εφαρμογες (Revolut & Winbank mobile) τις επανεγκατέστησα και επέτρεψα τις ειδοποιήσεις και δούλεψε αμέσως.Μου έκανε redirect στην εφαρμογή τηε Πειραιώς, πάτησα αποδοχή και τα λεφτά έφτασαν αμέσως.Ουφ! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από jacksumm77
infin1tyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Το κατάλαβα, απάντησα σε αυτό που έκανα quote. Το μήνυμα που εμφανίζει σε εσένα για το SSL κατά πάσα πιθανότητα είναι πρόβλημα της Πειραιώς και να μην μπορείς να κάνεις κάτι προς το παρόν.
kormos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Καλησπέρα σας.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα απο χθές.Έχω μια debit (χρεωστική) Πειραιώς απο την οποία εδώ και ένα χρόνο κάνω χωρίς πρόβλημα top-up στην Revolut.Χθές όμως προσπαθώντας να βάλω λεφτά βγαίνει συνεχώς το εξής μύνημα: ''An SSL error has occured and a secure connection to the server cannot be made'' Προσπάθησα πάνω απο 10 φορές χωρίς αποτέλεσμα.Ακύρωσα την κάρτα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω αλλά ούτε αυτό γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Διάβασα στο forum του insomnia πως έχει να κάνει με αλλαγές στο web banking της Πειραιώς και συγκεκριμένα με την νέα 3D secure προστασία και πως κανονικά θα πρέπει να γίνει redirect στη σελίδα της Πειραιώς για να βάλω τα στοιχεία του web banking και να προχωρήσει το top up.Αυτό όμως ΔΕΝ γίνεται.Εμφανίζεται πάντα το ίδιο μύνημα.Στο support της Πειραιώς μου είπαν πως η κάρτα είναι ενεργή και δουλεύει μια χαρά, κάτι που διαπίστωσα και ο ίδιος κάνοντας αγορά απο Amazon.Επίσης δεν μπορώ να συνδεθώ με το support της Revolut.Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο το web banking της Πειραιώς; Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Συνδέεσαι από υπολογιστή στο Winbank σου λογαριασμό. Πάνω αριστερά που αναγράφει το Ονοματεπώνυμο σου επιλέγεις το μενού (από το αναδυόμενο) Ρυθμίσεις Προϊόντων Ρυθμίσεις Πρόσβασης Προϊόντων Τράπεζας Πειραιώς >> Διαχείριση >> Κάρτες >> Και εκεί αφού εντοπίσεις αυτή που θέλεις δίνεις "Πλήρης Πρόσβαση" και είσαι έτοιμος! Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ αυτό το πρόβλημα και έτυχε να βρω έναν καλό υπάλληλο να μου δώσει τα βήματα αναλυτικά...
jacksumm77 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ αλλά στην δική μου περίπτωση ΔΕΝ ήταν αυτό το πρόβλημα.Είχα διαβάσει το post σου στο forum (αφού έψαχνα ώρες για λύση στο thread του οδηγού επιβίωσης) και έιχα ελέγξει τις ρυθμίσεις στην κάρτα μου απο το web banking πριν ξεκινήσω θέμα εδω.Είχε ήδη πλήρη πρόσβαση.Αφου πάλεψα κάμποσες ώρες και μιλώντας με τα support της Πειραιώς και της Revolut αυτο που έπιασε ήταν:Απεγκατάστηση και των 2 εφαρμογών (Revolut & Winbank mobile) επανεγκατάσταση και επέτρεψα τις ειδοποιήσεις, Δούλεψε αμέσως.Νομίζω πως αφού είχα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις στο iphone και στις 2 εφαρμογές δεν άφηνε να γίνει redirect, οπότε και δεν άνοιγε το winbank mobile.Με το που το έκανα, η winbank mobile άνοιξε αμέσως και μπόρεσα να ξαναπεράσω την κάρτα στην Revolut (την είχα κάνει delete αρχικά και προσπαθούσα να την ξαναπεράσω)Μετέφερα 10 ευρώ δοκιμαστικά χωρίς πρόβλημα.Απο τότε που άλλαξαν οι ρυθμίσεις ασφαλείας της Πειραιώς τον Ιούλη πολύς κόσμος έχει πρόβλημα.Και προσωπικά δεν νομίζω πως παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι. 42 λεπτά πριν, kormos είπε Συνδέεσαι από υπολογιστή στο Winbank σου λογαριασμό. Πάνω αριστερά που αναγράφει το Ονοματεπώνυμο σου επιλέγεις το μενού (από το αναδυόμενο) Ρυθμίσεις Προϊόντων Ρυθμίσεις Πρόσβασης Προϊόντων Τράπεζας Πειραιώς >> Διαχείριση >> Κάρτες >> Και εκεί αφού εντοπίσεις αυτή που θέλεις δίνεις "Πλήρης Πρόσβαση" και είσαι έτοιμος! Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ αυτό το πρόβλημα και έτυχε να βρω έναν καλό υπάλληλο να μου δώσει τα βήματα αναλυτικά...
johnmegarythmos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, kormos είπε Συνδέεσαι από υπολογιστή στο Winbank σου λογαριασμό. Πάνω αριστερά που αναγράφει το Ονοματεπώνυμο σου επιλέγεις το μενού (από το αναδυόμενο) Ρυθμίσεις Προϊόντων Ρυθμίσεις Πρόσβασης Προϊόντων Τράπεζας Πειραιώς >> Διαχείριση >> Κάρτες >> Και εκεί αφού εντοπίσεις αυτή που θέλεις δίνεις "Πλήρης Πρόσβαση" και είσαι έτοιμος! Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ αυτό το πρόβλημα και έτυχε να βρω έναν καλό υπάλληλο να μου δώσει τα βήματα αναλυτικά... Αυτο το ειχα βαλει παλια στο ebanking μου για να μην βλεπω καποιον λογαριασμο που ειμαι μεν δικαιουχος αλλα δεν με ενδιαφερει. Αλλα τωρα που μπηκα εχει και τις καρτες και εκτος της πληρης προσβασης και την εξαιρεση εχει και την εμφανιση αλλα χωρις να μπορεις να χρεωσεις κατι ουτε την καρτα ειτε online ειτε σε φυσικο καταστημα παρα μονο να βλεπεις τις κινησεις , καλο και αυτο αμα καποιος πχ εχει καποια πιστωτικη που δεν την χρησιμοποιει θα μπορουσε να αποτρεψει την χρηση της επιλεγοντας εμφανιση μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα