Galazios10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα. 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; περι τα 150ευρω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Κυριως τα "επισημα" (Κωτσος, Γερμανος κλπ) και οχι απο σκρουτζομαγαζα, για την εγγυηση 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργιες 5) Μέγεθος οθόνης; Αδιαφορο, αλλα οσο πιο διακριτικο 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Οχι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Σχετικα ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τερμα απλη καθημερινη με ελαχιστο browsing και καμια φωτογραφια σε φως ημερας (δε χρησιμοποιει καθολου εφαρμογες τυπου Facebook, Insta κλπ). Και τωρα το ζουμι της υποθεσης. Εγω ειμαι σε φαση αλλαγης κινητου. Τωρα εχω το S7 edge σε αριστη κατασταση διατηρημενο. Και η ερωτηση ειναι η εξης. Αξιζει να του το δωσω, πες για κανα 100αρι, γλιτωνοντας την οποια ταλαιπωρια (πωλησης κινητου, στησιματος νεου κλπ) ή να βαλει κανα 50αρι παραπανω και να παει σε καποιο απο τη σειρα Redmi 9 (A,C,Note κλπ)? Παντα αναλογιζομενοι και για τη χρηση που αναφερω πιο πανω οτι θα το κανει. Ευχαριστω!
SeNNinhA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Εάν αντέχει ακόμη η μπαταρία του S7 και το θέλει γιατί όχι? Μπορείς να δεις το Xiaomi Redmi Note 8T και το Huawei P40 lite
Galazios10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Εάν αντέχει ακόμη η μπαταρία του S7 και το θέλει γιατί όχι? Μπορείς να δεις το Xiaomi Redmi Note 8T και το Huawei P40 lite Ναι, ειναι σε αρκετα καλη κατασταση η μπαταρια του, ακομα και με τη χρηση που το κανω εγω.. ποσο μαλιστα για την ελαχιστη χρηση που θα το κανει ο ιδιος. Εγω περισσοτερο αναρωτιομουν αν αξιζει το s7 edge συγκριτικα με αυτα τα 2-3 κινητα που ανεφερα ή τον "ριχνω" αν του το φορτωσω. Το ειδα και το Note 8T, απλα δυστυχως, οπως και στην περιπτωση του Νote 9, εξαρταμαι απο καποια ενδεχομενη εκπτωση απο "επισημο" καταστημα, γιατι ειναι κοντα στα 199ευρω τωρα (δεν θελει να μπλεκει με σκρουτζ). Ειχε βγει το Note 9 πριν 2 βδομαδες στα 160, αλλα ακομα και ετσι θεωρησα οτι δεν αξιζει. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Galazios10
billiboo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 και βεβαια αξιζει το s7 για τετοια χρηση θα ειναι υπεραρκετο. εδω κινητο 3ετιας που εδωσα εγω σε γνωστο μου που εκανε 250 του φαινεται πως ειναι υπερυπολογιστης. 1
SeNNinhA Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Galazios10 είπε Ναι, ειναι σε αρκετα καλη κατασταση η μπαταρια του, ακομα και με τη χρηση που το κανω εγω.. ποσο μαλιστα για την ελαχιστη χρηση που θα το κανει ο ιδιος. Εγω περισσοτερο αναρωτιομουν αν αξιζει το s7 edge συγκριτικα με αυτα τα 2-3 κινητα που ανεφερα ή τον "ριχνω" αν του το φορτωσω. Το ειδα και το Note 8T, απλα δυστυχως, οπως και στην περιπτωση του Νote 9, εξαρταμαι απο καποια ενδεχομενη εκπτωση απο "επισημο" καταστημα, γιατι ειναι κοντα στα 199ευρω τωρα (δεν θελει να μπλεκει με σκρουτζ). Ειχε βγει το Note 9 πριν 2 βδομαδες στα 160, αλλα ακομα και ετσι θεωρησα οτι δεν αξιζει. Είναι λίγο πιο παλιό και πιο αδύναμο σε σχέση πχ με το Redmi 9 αλλά όχι ότι δεν κάνει. Θα πρότεινα και πάλι το P40lite στα 160 από Skroutz μιας στην ουσία δεν μπλέκεις με Skroutz πέραν της αγοράς μιας και από όπου κι αν το πάρεις η Huawei το καλύπτει από την επίσημη αντιπροσωπεία με 2 χρονια εγγύηση κανονικα. Μπορείς να δεις και το P smart 2019 με Google services Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από SeNNinhA 1
Galazios10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 3 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Είναι λίγο πιο παλιό και πιο αδύναμο σε σχέση πχ με το Redmi 9 αλλά όχι ότι δεν κάνει. Θα πρότεινα και πάλι το P40lite στα 160 από Skroutz μιας στην ουσία δεν μπλέκεις με Skroutz πέραν της αγοράς μιας και από όπου κι αν το πάρεις η Huawei το καλύπτει από την επίσημη αντιπροσωπεία με 2 χρονια εγγύηση κανονικα. Οκ ευχαριστω! Θα του το πω, να παει και να το δει και απο κοντα σαν μεγεθος κλπ αν τον βολευει, γιατι προερχεται και απο ενα παλιο LG G2, και ο,τι αποφασισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα