Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω κάνω έναν εκτυπωτή (δεν είναι οικιακής χρήσης) να σκανάρει σε έναν υπολογιστή που έχω σε ένα τοπικό δίκτυο. Επειδή δεν έχω και πολλές γνώσεις πάνω στον τομέα, κοιτάω τις ρυθμίσεις από έναν άλλον υπολογιστή που δουλεύει σωστά και αντίστοιχα βάζω τις ρυθμίσεις. Το έχω καταφέρει αρκετές φορές σε άλλους υπολογιστές. Όμως αυτή τη φορά δεν δουλεύει. Η μόνη διαφορά που εντοπίζω είναι όταν προσπαθώ να μπω από άλλον υπολογιστή στον καινούριο υπολογιστή μου ζητάει κωδικό πρόσβασης δικτύου, ενώ οι άλλοι υπολογιστές δεν ζητάγανε. Δεν έχω βάλει κάποιον κωδικό. Ο υπολογιστής δεν έχει κάποιο κωδικό για να μπεις στα windows. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω αυτόν τον κωδικό που μου ζητάει;

Edit: Άλλαξα τη ρύθμιση σε "απενεργοποίηση της κοινής χρήσης με προστασία κωδικού πρόσβασης" αλλά πάλι μου ζητάει κωδικό

Screenshot_1.png.5bf8810a1a351193c075742a616027df.png

Επεξ/σία από tequillaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, tequillaki είπε

Δεν έχω βάλει κάποιον κωδικό. Ο υπολογιστής δεν έχει κάποιο κωδικό για να μπεις στα windows. 

βάλε κωδικό

Start > Run > control userpasswords2

Start > Search > netplwiz

Επεξ/σία από 1ns0mn1a
Δημοσ.

Μα δεν θέλω να έχει κωδικό. Δεν παίζει να μην υπάρχει άλλη λύση. Όπως πχ σε άλλο pc που δε ζητάει και δε χρειάστηκε να βάλω κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε στο όνομα χρήστη είτε του pc που συνδέεται είτε του χρήστη στο pc που πας να συνδεθείς. Password κενό εφόσον δεν υπάρχει και enter

Επεξ/σία από mikevchq
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις δίκιο. Τώρα που απενεργοποίησα την κοινή χρήση με προστασία κωδικού πρόσβασης μπορώ να μην βάλω κωδικό. Πριν μου πέταγε σφάλμα

Επεξ/σία από tequillaki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...