Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη βραδια! :P 

Εχω ενα xiaomi notebook pro 13.3 και το εχω στειλει 3 φορες στο service και παντα εμφανιζει κατι καινουριο. 
Τη πρωτη φορα που το εστειλα ο φορτηστης εβγαζε σπιθες και οποτε το ειχα στην πριζα και εκλεινα το καπακια μετα μου εβγαζε ενα μηνυμα "Please use the recommended charger..." 
οταν επεστρεψε η μπαταρια κραταγε πολυ λιγο οποτε το ξανεστειλα και μου απαντησαν οτι πρεπει να γινει αλλαγη στη μπαταρια. 
Την τριτη φορα μου ειπαν μου ειπαν οτι εν τελη xρησιμοποιηθηκε ελαττωματικη μπαταρια γιαυτο και το προβλημα.

Τωρααααα ομως εχω αλλο θεμα και μηδενικη υπομονη ωστε να το ξαναστειλω. Οταν το λαπτοπ τρεξει καποιο προγραμμα πχ photoshop ή Adobe Premier και "ζοριστει" κλεινει.. Επισης οταν η μπαταρια του ειναι στο 40 η και 50 % και πατησω το κουμπι να ανοιξει.. αναβει το πληκτρολογιο και μετα απο λιγο κλεινει.. μετα παλι τα ιδια.. αντιδραει σαν να μην εχει φορτησμενη μπαταρια, με το που σyνδεσω το καλωδιο φορτησης ανοιγει κατευθειαν.  (Αυτο μπορει να συμβει τις 2 στις 10 φορες)
Αν καποιος εχει καμια ιδεα και μπορει να με βοηθησει :)

ΥΓ το εχω 14 μηνες το.

Ευχαριστω 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ζήτα ένα καινούριο λάπτοπ. Ήσουν άτυχος και σου έπεσε το σάπιο κομμάτι. Δικαιούσαι να πάρεις ένα καινούριο μηχάνημα ή τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Για το σβησιμο μαλλον ειναι θερμικο το προβλημα στον επεξεργαστη χωρις να αποκλειεται και καποιο αλλο ελλατωματικο μερος της μητρικής.Για την μπαταρρια πιθανοτητατα να ειναι και το κύκλωμα φόρτισης της μητρικής.Εγω θα ελεγα στειλε το πίσω, βαλε τις φωνές,πες οτι το χρησιμοποιεις για δουλεια και εαν δεν γίνει αλλαγή στο τελος πες οτι απαιτείς καινουργιο αλλιώς θα κάνεις καταγγελία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...