ioanniskar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μου έχει σταλεί ένα δέμα από Αγγλία μέσω Royal Mail με υπηρεσία International Tracked and Signed. Απ' ότι ξέρω τα συστημένα με Royal Mail τα παίρνει η GLS και τα φέρνει Ελλάδα (μάλλον μέσω Γερμανίας) και εδώ τα παραδίδει η ACS. Στο δέμα υπάρχει μία κάμερα με μπαταρία. Διάβασα εκ των υστέρων πως οι μπαταρίες έχουν κάποιους αυστηρούς όρους για να σταλούν. Αν αποστέλλονται μόνες τους πρέπει να συσκευαστούν με συγκεκριμένες προδιαγραφές και να δηλωθούν ενώ αν είναι τοποθετημένες μέσα σε συσκευή πρέπει να δηλωθούν και να μπει κάποια σήμανση στο δέμα. Νομίζω πως δεν έγινε τίποτα από αυτά. Το δέμα το έστειλε γνωστός μου, όχι κάποιο κατάστημα. Με το tracking number βλέπω πως το δέμα έφτασε στο αεροδρόμιο και μου εμφάνιζε ως partner την GLS για να κάνω αναζήτηση από κει και πέρα. Πλέον δεν μου εμφανίζει την GLS αλλά τα ΕΛΤΑ! Με το tracking number δεν μου εμφανίζει τίποτα ούτε στη GLS ούτε στα ΕΛΤΑ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία τα ΕΛΤΑ μου είπαν να μιλήσω με ACS ενώ η ACS δεν μπορεί να το εντοπίσει. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί; Έγινε έλεγχος και αρνήθηκε να το στείλει η GLS επειδή δεν είχε την σήμανση για τη μπαταρία; Και από πού κι ως που στο site της Royal Mail εμφανίζει τα ΕΛΤΑ ως μεταφορέα; Υπάρχει περίπτωση να κατασχεθεί και να καταστραφεί (διάβασα πως έχει συμβεί στο παρελθόν σε αποστολές μπαταριών) ή θα γυρίσει στον αποστολέα;
ObeyWario! Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Πιθανότατα έχουν αλλάξει συνεργάτη γιατί και εγώ περιμένω κάτι απο UK και έχω παρόμοιο θέμα. πάει ένας μήνας που έφυγε απο εκεί, στην αρχή στη royal mail έδειχνε gls και τώρα ελτα. το τρακινγκ σε μένα δεν λειτουργεί απο τη στιγμή που έφυγε απο royal mail και ακόμη το περιμένω Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τη μπαταρία
ioanniskar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 16 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Πιθανότατα έχουν αλλάξει συνεργάτη γιατί και εγώ περιμένω κάτι απο UK και έχω παρόμοιο θέμα. πάει ένας μήνας που έφυγε απο εκεί, στην αρχή στη royal mail έδειχνε gls και τώρα ελτα. το τρακινγκ σε μένα δεν λειτουργεί απο τη στιγμή που έφυγε απο royal mail και ακόμη το περιμένω Δεν νομίζω να έχεις θέμα με τη μπαταρία Και το δικό σου Tracked and Signed είναι; Υποτίθεται ότι φτάνει σε 3-5 εργάσιμες. Το tracking σου εμφανίζει τίποτα στο GLS ή "Unfortunately there are no results." όπως εμένα; Εννοείς να έχουν διακόψει συνεργασία η Royal Mail με GLS ή GLS με ACS; Όπως και να χει δεν θα φαινόταν το tracking number σε κάποιον από τους δύο; Στη Royal Mail ποια είναι η τελευταία κατάσταση που σου βγάζει;
Iris_89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Ψαξε στο 17 net να δεις που βρίσκεται. Η royal mail 1st class (απλό ταχυδρομείο) είναι elta, αν είναι συστημένο ACS 1
ObeyWario! Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioanniskar είπε Και το δικό σου Tracked and Signed είναι; Υποτίθεται ότι φτάνει σε 3-5 εργάσιμες. Το tracking σου εμφανίζει τίποτα στο GLS ή "Unfortunately there are no results." όπως εμένα; Εννοείς να έχουν διακόψει συνεργασία η Royal Mail με GLS ή GLS με ACS; Όπως και να χει δεν θα φαινόταν το tracking number σε κάποιον από τους δύο; Στη Royal Mail ποια είναι η τελευταία κατάσταση που σου βγάζει; Ναι, Service used:International Tracked and Signed Στο κουμπί που λέει Handed to:Delivery partner μέχρι πριν λίγες μέρες με έστελνε gls και πλέον στα ελτα, και στις δύο περιπτώσεις το tracking δεν λειτουργεί Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από ObeyWario!
ioanniskar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Ναι, Service used:International Tracked and Signed Στο κουμπί που λέει Handed to:Delivery partner μέχρι πριν λίγες μέρες με έστελνε gls και πλέον στα ελτα, και στις δύο περιπτώσεις το tracking δεν λειτουργεί Αυτό που περιμένεις είναι από κατάστημα; Μήπως έχει επιστραφεί στον αποστολέα και δεν σε ενημέρωσαν; Μου φαίνεται πολύ ο ένας μήνας για κάτι που έπρεπε να φτάσει σε 3-5 εργάσιμες. Υπήρχε μπαταρία στο δικό σου πακέτο; Είναι ηλεκτρονική συσκευή;
ObeyWario! Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Το 3-5 μέρες δεν ισχύει ακόμη και με acs ήταν 7+
Papabless Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Επισης περιμενω δεμα απο αγγλια, international tracked and signed, στην αρχη εδειχνε gls και τωρα ελτα αλλα ο κωδικος δεν δουλευει πουθενα, απλα λεει το παρεδωσαν στον συνεργατη στο royal mail tracker
bill999r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Όταν το παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ αλλάζει κ ο κωδικός. Περιμένετε κ θα έρθει.
ioanniskar Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, Papabless είπε Επισης περιμενω δεμα απο αγγλια, international tracked and signed, στην αρχη εδειχνε gls και τωρα ελτα αλλα ο κωδικος δεν δουλευει πουθενα, απλα λεει το παρεδωσαν στον συνεργατη στο royal mail tracker Και σε μένα τα ίδια όπως και στον @ObeyWario!. Αν κάποιος από σας έχει νεότερα ας ενημερώσει. Σε ποιο στάδιο έχει κολλήσει το δικό σου; Αν επιτρέπεται τι περιμένεις να σου ρθει; 1 ώρα πριν, bill999r είπε Όταν το παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ αλλάζει κ ο κωδικός. Περιμένετε κ θα έρθει. Με ΕΛΤΑ δε μου έχει τύχει ποτέ να αλλάξει το tracking number. Σύμφωνα με την royal mail αλλά και όσους έχουν παραλάβει δέματα tracked and signed της μορφής RY***GB τους ήρθε μέσω GLS > ACS. Η ACS όντως αλλάζει τον κωδικό όταν παραλαμβάνει από GLS. Το θέμα είναι πως το tracking number δε φαίνεται ούτε στο site της GLS. Αν το παραλάβει η GLS, ακόμη κι αν το έχει για έλεγχο, δε θα έπρεπε να το σκανάρει όταν το παρέλαβε; 1
ObeyWario! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 26 λεπτά πριν, ioanniskar είπε Και σε μένα τα ίδια όπως και στον @ObeyWario!. Αν κάποιος από σας έχει νεότερα ας ενημερώσει. Σε ποιο στάδιο έχει κολλήσει το δικό σου; Αν επιτρέπεται τι περιμένεις να σου ρθει; Σε εμένα τελικά εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ μόλις έφτασε Ελλάδα, περίπου ένα μήνα μετά την αποστολή. Ίσως φταίει και ο ιός σε αυτό Το tracking number δεν αλλάζει στα ελτα 1
Papabless Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αρα τελικα η συνεργασια gls-acs εχει σταματησει και τωρα τα παιρνουμε απο ελτα?
bill999r Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε tracking number δεν αλλάζει στα ελτα Πάντως σε αποστολές από Κίνα σίγουρα αλλάζει. Τώρα για την συγκεκριμένη εταιρία δεν γνωρίζω.
sotirisl Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Αν έχει φύγει από την Αγγλία, τότε δεν έχεις θέμα. Το πρόβλημα τους είναι να μπει μπαταρία σε αεροπλάνο....
ObeyWario! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Papabless είπε Αρα τελικα η συνεργασια gls-acs εχει σταματησει και τωρα τα παιρνουμε απο ελτα? 99% ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα