Justelene235 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Καλημέρα σας, γνωριζει να μου πει κάποιος το κόστος σύνδεσης τριφασικού νυχτερινού σε σπίτι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καπου στα 1000 ευρω ενω το μονοφασικο 300 + την εγγυηση στα παραπανω αν ειναι για ΔΕΗ . Αν υπαρχει μονοφασικο πληρωνεις την διαφορα Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Γιάννης Platano
TechnoState Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιάννη είσαι σίγουρος?.... κάτι λιγότερο απο 1000 (ΔΕΗ) μου πήγε εμένα, νομίζω πέρυσι την άνοιξη (για 3φασικο μιλάω πάντα)...με το μαύρο παλαμάρι να φτάνει ως το υπόγειο, στον κεντρικό πίνακα ....+ 300πλεον κάτι νταβατζιλίκια του δήμου... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από TechnoState
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TechnoState είπε Γιάννη είσαι σίγουρος?.... κάτι λιγότερο απο 1000 (ΔΕΗ) μου πήγε εμένα, νομίζω πέρυσι την άνοιξη (για 3φασικο μιλάω πάντα)...με το μαύρο παλαμάρι να φτάνει ως το υπόγειο, στον κεντρικό πίνακα ....+ 300πλεον κάτι νταβατζιλίκια του δήμου... Ειπα καπου στα 1000 Ισως λιγο πιο κατω. Αυτα σε ΔΕΔΔΗΕ ανεξαρτητα απο παροχο Υπ οψιν οτι τα παραπανω ειναι τα κοστη για συνδεση αν υπαρχει δικτυο ΔΕΔΔΗΕ κοντα στο σπιτι . Υπαρχουν καποια μετρα που δεν ξερω που δεν υπαρχει επιβαρυνση (με επιφυλλαξη καπου στα 40 μετρα ) αλλα για πιο πολλα υπαρχει επιβαρυνση για επεκταση του δικτυου Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2020 από Γιάννης Platano
nvel Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2020 η χρέωση είναι μεταβλητή και εξαρτάται από την κάθε περίπτωση, ο υπολογισμός γίνεται σύμφωνα με αυτό το έγγραφο του δεδδηε
Alkazar21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά να ρωτήσω λίγο για συνδέσεις σε νέα πολυκατοικία ... Ο μηχανικός μου ζήτησε 2.500€ για να γίνουν νέες συνδέσεις Ρολόι τριφασικού ρευματος Αποχέτευσης Ρολόι νερού Κοινόχρηστο ρολόι ρευματος Κοινόχρηστο ρολόι νερού Κοινόχρηστη εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης Πιστεύτε ότι είναι καλή η τιμή ή αν τρέξω μόνος μου θα γλυτώσω αρκετά? Ευχαριστώ
Pokemon640 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Για όλο αυτό το "πακέτο", δίκαιη τιμή είναι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε Παιδιά να ρωτήσω λίγο για συνδέσεις σε νέα πολυκατοικία ... Ο μηχανικός μου ζήτησε 2.500€ για να γίνουν νέες συνδέσεις Ρολόι τριφασικού ρευματος Αποχέτευσης Ρολόι νερού Κοινόχρηστο ρολόι ρευματος Κοινόχρηστο ρολόι νερού Κοινόχρηστη εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης Πιστεύτε ότι είναι καλή η τιμή ή αν τρέξω μόνος μου θα γλυτώσω αρκετά? Ευχαριστώ Μονο το πρωτο που ξερω κοστιζει 1000 ευρω .Οποτε μαλλον καλα ειναι χωρις να ξερω για τα υπολοιπα
GREGORYMO Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Alkazar21 είπε Παιδιά να ρωτήσω λίγο για συνδέσεις σε νέα πολυκατοικία ... Ο μηχανικός μου ζήτησε 2.500€ για να γίνουν νέες συνδέσεις Ρολόι τριφασικού ρευματος Αποχέτευσης Ρολόι νερού Κοινόχρηστο ρολόι ρευματος Κοινόχρηστο ρολόι νερού Κοινόχρηστη εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας τηλεόρασης Πιστεύτε ότι είναι καλή η τιμή ή αν τρέξω μόνος μου θα γλυτώσω αρκετά? Ευχαριστώ Ποσα διαμερίσματα είναι ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε 8 με 10 στο σύνολο Δεν ειναι πολλα αυτα που ζηταει .Προφανως το κοστος για οτι ειναι κοινοχρρηστο θα μοιραστει . Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα