Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/12/2023 στις 5:59 ΠΜ, FCastor είπε

Χωρίς να είμαι ειδικός όλες δίχνουν εξαιρετικές επιλογές.

1) LG UltraGear 27GR75Q-B: με χαλάει αρκετά η γκουμούτσα που εχει για βαση. Εξοδοι οι βασικές μονο. USB απουσιαζουν δυστυχως. Δεν εχει ηχεία αλλα εχει εξοδο για ηχο/ακουστικα. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz - HDR10 (καλο)

2) Gigabyte G27Q: Ομορφη διακριτικη βαση. Θυρα εισοδου και 2 θυρες εξοδου  USB3.0 (Θετικοτατο). Εχει και ηχεία και εξοδο για ηχο/ακουστικα. Πληρης δηλαδη.HDMI2.0/DP1.4.  - 144Hz - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

3) Dell G2724D: Εχω μια εκτιμηση παντα στις DELL αλλα για εργασια. Δεν βλεπω USB και ηχεία αλλα ούτε και εξοδο ήχου! Κακο αυτο. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

4) LG UltraGear 27GP850P-B: Και εδω δεν με ενθουσιαζει η βαση οπως και στην αλλη LG. Απο την αλλη οπως και η Gigabyte εχει θυρα εισοδου και 2 θυρες εξοδου  USB3.0 (Θετικοτατο) και εξοδο για ηχο/ακουστικα. Δεν εχει ομως ηχεια. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz (180GHz overclocking) - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

Δες αναλυτικες μετρησεις εδω:HDR400 (και παλι λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

1)

2) Gigabyte G27Q Review - RTINGS.com

3) Dell G2724D Review - RTINGS.com

4) LG 27GP850-B/27GP83B-B Review - RTINGS.com

Οπως βλεπεις κατι κερδιζεις και κατι χάνεις.

Για θεματα εικονας δες τα reviews.

Εχω την εντυπωση οτι η (1) LG UltraGear 27GR75Q-B και σαν πιο καινουργια δειχνει να ειναι καλη επιλογη (εαν δεν σε ενδιαφερουν οι USB θυρες) καθώς επίσης και η (2) Gigabyte G27Q ειναι πιο μαζεμενη και πληρης με μειωνεκτημα το HDR400 (αντι το πιο καλο HDR10) και τα 144Hz (αντι για 165Hz σε DP).

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για οθόνη gaming 27” ips panel 2k 144ή165ή180hz. Τιμή ταβάνι 500€ είμαι ανάμεσα στις dell g2724d & aw2724dm.
Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους και προκύπτουν τα 150€ διαφορά; Πέρα από το hdr που δεν με ενδιαφέρει σε αυτά τα nits..

επισης για την aw2724dm λένε πως δεν έχει καθόλου bleed/glow, ισχύει; 
Για την g2724d ισχύει το ίδιο; 

αν έχετε κάποιο άλλο μόνιτορ υπόψιν πείτε μου, αλλιώς εγώ κλείνω για μια από τις δυο dell απλά δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ τους.. 

11 ώρες πριν, Karanikolis είπε

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για οθόνη gaming 27” ips panel 2k 144ή165ή180hz. Τιμή ταβάνι 500€ είμαι ανάμεσα στις dell g2724d & aw2724dm.
Τι διαφορά έχουν μεταξύ τους και προκύπτουν τα 150€ διαφορά; Πέρα από το hdr που δεν με ενδιαφέρει σε αυτά τα nits..

επισης για την aw2724dm λένε πως δεν έχει καθόλου bleed/glow, ισχύει; 
Για την g2724d ισχύει το ίδιο; 

αν έχετε κάποιο άλλο μόνιτορ υπόψιν πείτε μου, αλλιώς εγώ κλείνω για μια από τις δυο dell απλά δεν μπορώ να αποφασίσω μεταξύ τους.. 

Έχουν διαφορά στο refresh rate. Η μία έχει 180 Hz η άλλη 165 Hz. Αν δεν παίζεις online fps competitive games όπως Apex, Warzone, Fortnite κλπ δεν σου χρειάζεται τόσο υψηλό refresh rate. Επίσης η Alienware έχει περισσότερες θύρες USB.

Συνεπώς, επειδή τα 165 είναι υπεραρκετά εγώ θα σου πρότεινα την Dell από τις δύο.

Σε σχέση με το budget σου πάντως μιας και λες ότι μπορείς να διαθέσεις έως 500 εγώ θα κοιτούσα και την Asus ROG Strix XG32VC

1 ώρα πριν, Zus είπε

Σε σχέση με το budget σου πάντως μιας και λες ότι μπορείς να διαθέσεις έως 500 εγώ θα κοιτούσα και την Asus ROG Strix XG32VC

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό είδα είναι va, προτιμώ να μείνω στην επιλογή ips. 

σε σχέση με αυτές που λέω από ότι βλέπω αξίζει χρηματικά κ αποδοτικά περισσότερο η dell g2724d

On 19/12/2023 at 19:41, SeNNinhA said:

Χωρίς να είμαι ειδικός όλες δίχνουν εξαιρετικές επιλογές.

1) LG UltraGear 27GR75Q-B: με χαλάει αρκετά η γκουμούτσα που εχει για βαση. Εξοδοι οι βασικές μονο. USB απουσιαζουν δυστυχως. Δεν εχει ηχεία αλλα εχει εξοδο για ηχο/ακουστικα. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz - HDR10 (καλο)

2) Gigabyte G27Q: Ομορφη διακριτικη βαση. Θυρα εισοδου και 2 θυρες εξοδου  USB3.0 (Θετικοτατο). Εχει και ηχεία και εξοδο για ηχο/ακουστικα. Πληρης δηλαδη.HDMI2.0/DP1.4.  - 144Hz - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

3) Dell G2724D: Εχω μια εκτιμηση παντα στις DELL αλλα για εργασια. Δεν βλεπω USB και ηχεία αλλα ούτε και εξοδο ήχου! Κακο αυτο. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

4) LG UltraGear 27GP850P-B: Και εδω δεν με ενθουσιαζει η βαση οπως και στην αλλη LG. Απο την αλλη οπως και η Gigabyte εχει θυρα εισοδου και 2 θυρες εξοδου  USB3.0 (Θετικοτατο) και εξοδο για ηχο/ακουστικα. Δεν εχει ομως ηχεια. HDMI2.0/DP1.4.  - 165Hz (180GHz overclocking) - HDR400 (λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

Δες αναλυτικες μετρησεις εδω:HDR400 (και παλι λιγο απογοητευση εδω. γιατι οχι HDR10?)

1)

2) Gigabyte G27Q Review - RTINGS.com

3) Dell G2724D Review - RTINGS.com

4) LG 27GP850-B/27GP83B-B Review - RTINGS.com

Οπως βλεπεις κατι κερδιζεις και κατι χάνεις.

Για θεματα εικονας δες τα reviews.

Εχω την εντυπωση οτι η (1) LG UltraGear 27GR75Q-B και σαν πιο καινουργια δειχνει να ειναι καλη επιλογη (εαν δεν σε ενδιαφερουν οι USB θυρες) καθώς επίσης και η (2) Gigabyte G27Q ειναι πιο μαζεμενη και πληρης με μειωνεκτημα το HDR400 (αντι το πιο καλο HDR10) και τα 144Hz (αντι για 165Hz σε DP).

Ψάχνω κι εγώ μια οθόνη για δεύτερη (το κυρίως μονιτορ είναι 4K 32" επαγγελματικό 10-bit panel) να αντικαταστήσει ένα 1080p panel. Η κύρια χρήση θα είναι για δουλειά, Text editing, emails, web apps, chat clients, Teams....

Είμαι μεταξύ των G27Q και Dell αλλά μάλλον προς Dell θα πάω γιατί μου αρέσει και το Design της περισσότερο και έχει tilt/swivel/height adjustment....τα USB ports, speakers δεν με ενδιαφέρουν. 

Έφτασα μία ανάσα από την αγορά της Alienware aw3423dwf αλλά αφενός αυτό το 21:9 είναι dealbreaker και μου είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ως κάτοχος 16:9 από πάντα, αφετέρου το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά πωλείται στο 1.000άρικο και  σε λίγες ημέρες η Dell θα παρουσιάσει QD Oled 16:9 4K με έπεισε ότι ίσως αξίζει τελικά να περιμένω λίγο ακόμα.

3 ώρες πριν, Zus είπε

Alienware aw3423dwf

την έχουν βάλει μια antiglare αηδία. Νομίζω η g8 δεν το έχει

Το οτι θα έρθουν νέες oled είναι σίγουρο. Να είναι glossy είναι το θέμα

1 ώρα πριν, firepc είπε

την έχουν βάλει μια antiglare αηδία. Νομίζω η g8 δεν το έχει

Το οτι θα έρθουν νέες oled είναι σίγουρο. Να είναι glossy είναι το θέμα

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι glossy.

• Like 2

Καλημέρα, σε 32" monitor για gaming & νορμαλ χρήση, να πάω σε 2k ή 4k? Διαβάζω διαφορά για τις 32αρες 1440p για το ppi και ότι εκτός game πιξελιαζει. Οποτε είπα να ρωτήσω κ εδώ.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...