Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Εγώ έμεινα περισσότερο στο improved text clarity που είναι το πρόβλημα των OLED. Για να δούμε πόσο improved θα είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Εμένα το text δεν με ενοχλεί στα μόνιτορ μου για την χρήση που τους κάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 https://youtu.be/ZQrN2vWexgc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Βάλτε DP 2.1 βρε φραγκοkillers εκεί στην Asus, έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Τιμούλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2023 Εγώ υπολογίζω γύρω στα 1700 με 1800.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Εγώ υπολογίζω γύρω στα 1700 με 1800.. Αφού αυτή το πρωτολανσάρει.. Σημασία έχει να απαντήσει η LG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 56 minutes ago, camel555 said: Αφού αυτή το πρωτολανσάρει.. Σημασία έχει να απαντήσει η LG Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ η απαντηση της Dell και όχι της LG.. Έχουν δείξει ότι μπορούν να δωσουν καλα μόνιτορ σε ανταγωνιστικες τιμές με κορυφαια εγγυηση.. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, optimus prime είπε Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ η απαντηση της Dell και όχι της LG.. Έχουν δείξει ότι μπορούν να δωσουν καλα μόνιτορ σε ανταγωνιστικες τιμές με κορυφαια εγγυηση.. Εγώ την πολυδιαφημισμένη εγγύηση της Dell όταν την χρειάστηκα, σπατάλησα απίστευτο χρόνο συντάσσοντας εξώδικα... Αντιθέτως, όταν χρειάστηκε η εγγύηση της LG, ήταν θέμα μερικών email. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ μια φορά πριν 2 χρόνια είχα ένα πρόβλημα,τους πήρα τηλ και μέσα σε 20 λεπτά με είχαν εξυπηρετήσει. Μετά από 2 ημέρες μου έστειλαν νέο μόνιτορ χωρις να τους στειλω εγω πισω το προβληματικο.... Τελικα μετά από 2 μήνες έστειλαν κάποιον για να το πάρει.. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Άλλη αντιμετώπιση έχει η Dell αναλόγως το tier Πχ Ultrasharp & Alienware > (απλή) Gaming σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Εγώ είμαι σε δυσκολία επιλογής και διάφορα reviews κτλ δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μια 3423DWF, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ η ανάλυση & το ultrawide (ερχόμενος από 32" 4Κ) και φυσικά πόσο θα αντέξει χωρίς αισθητό burn in. Απ'την άλλη υπάρχουν 2-3 σχετικά καλά VA/IPS στις 32"/4K/144+ Hz σε "λογικές" τιμές, όπου ίσως δεν θα έχω το wow factor του OLED, αλλά δεν θα έχω και άγχος για burn in κτλ. Μιλάω για allaround χρήση, οπότε ναι μεν θέλω gaming χαρακτηριστικά, αλλά θα έχει και αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο, οπότε το ρίσκο για burn in είναι υψηλό και δεν ξέρω αν τα τρέχοντα OLED panel θα την παλέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Άλλη αντιμετώπιση έχει η Dell αναλόγως το tier Πχ Ultrasharp & Alienware > (απλή) Gaming σειρά Την S2721DGFA είχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 45 λεπτά πριν, Zaknafein είπε Εγώ είμαι σε δυσκολία επιλογής και διάφορα reviews κτλ δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μια 3423DWF, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ η ανάλυση & το ultrawide (ερχόμενος από 32" 4Κ) και φυσικά πόσο θα αντέξει χωρίς αισθητό burn in. Απ'την άλλη υπάρχουν 2-3 σχετικά καλά VA/IPS στις 32"/4K/144+ Hz σε "λογικές" τιμές, όπου ίσως δεν θα έχω το wow factor του OLED, αλλά δεν θα έχω και άγχος για burn in κτλ. Μιλάω για allaround χρήση, οπότε ναι μεν θέλω gaming χαρακτηριστικά, αλλά θα έχει και αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο, οπότε το ρίσκο για burn in είναι υψηλό και δεν ξέρω αν τα τρέχοντα OLED panel θα την παλέψουν. Ξέχνα την OLED αν πρόκειται να έχει αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο. Πήγαινε σε αυτή. https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ξέχνα την OLED αν πρόκειται να έχει αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο. Πήγαινε σε αυτή. https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html Στο μυαλό μου είσαι... Αυτή κοιτούσα και τις Odyssey Neo από Samsung μεριά, έχω συνηθίσει με VA και φοβάμαι λίγο το θέμα bleed / IPS glow (στο οποίο η U2713HM ήταν άψογη βέβαια), απ'την άλλη το VA είναι kinda meh στο θέμα motion / ghosting. Κάθε άλλη πρόταση δεκτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα