Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, camel555 said:

Αφού αυτή το πρωτολανσάρει.. Σημασία έχει να απαντήσει η LG

Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ η απαντηση της Dell και όχι της LG.. 

Έχουν δείξει ότι μπορούν να δωσουν καλα μόνιτορ σε ανταγωνιστικες τιμές με κορυφαια εγγυηση.. 

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 ώρες πριν, optimus prime είπε

Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ η απαντηση της Dell και όχι της LG.. 

Έχουν δείξει ότι μπορούν να δωσουν καλα μόνιτορ σε ανταγωνιστικες τιμές με κορυφαια εγγυηση.. 

Εγώ την πολυδιαφημισμένη εγγύηση της Dell όταν την χρειάστηκα, σπατάλησα απίστευτο χρόνο συντάσσοντας εξώδικα...

Αντιθέτως, όταν χρειάστηκε η εγγύηση της LG, ήταν θέμα μερικών email.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μια φορά πριν 2 χρόνια είχα ένα πρόβλημα,τους πήρα τηλ και μέσα σε 20 λεπτά με είχαν εξυπηρετήσει.

Μετά από 2 ημέρες μου έστειλαν νέο μόνιτορ χωρις να τους στειλω εγω πισω το προβληματικο....

Τελικα μετά από 2 μήνες έστειλαν κάποιον για να το πάρει.. 

Επεξ/σία από optimus prime

Εγώ είμαι σε δυσκολία επιλογής και διάφορα reviews κτλ δεν βοηθάνε ιδιαίτερα.

Θα ήθελα μια 3423DWF, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ η ανάλυση & το ultrawide (ερχόμενος από 32" 4Κ) και φυσικά πόσο θα αντέξει χωρίς αισθητό burn in. Απ'την άλλη υπάρχουν 2-3 σχετικά καλά VA/IPS στις 32"/4K/144+ Hz σε "λογικές" τιμές, όπου ίσως δεν θα έχω το wow factor του OLED, αλλά δεν θα έχω και άγχος για burn in κτλ.

Μιλάω για allaround χρήση, οπότε ναι μεν θέλω gaming χαρακτηριστικά, αλλά θα έχει και αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο, οπότε το ρίσκο για burn in είναι υψηλό και δεν ξέρω αν τα τρέχοντα OLED panel θα την παλέψουν.

45 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Εγώ είμαι σε δυσκολία επιλογής και διάφορα reviews κτλ δεν βοηθάνε ιδιαίτερα.

Θα ήθελα μια 3423DWF, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι ΟΚ η ανάλυση & το ultrawide (ερχόμενος από 32" 4Κ) και φυσικά πόσο θα αντέξει χωρίς αισθητό burn in. Απ'την άλλη υπάρχουν 2-3 σχετικά καλά VA/IPS στις 32"/4K/144+ Hz σε "λογικές" τιμές, όπου ίσως δεν θα έχω το wow factor του OLED, αλλά δεν θα έχω και άγχος για burn in κτλ.

Μιλάω για allaround χρήση, οπότε ναι μεν θέλω gaming χαρακτηριστικά, αλλά θα έχει και αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο, οπότε το ρίσκο για burn in είναι υψηλό και δεν ξέρω αν τα τρέχοντα OLED panel θα την παλέψουν.

Ξέχνα την OLED αν πρόκειται να έχει αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο.

Πήγαινε σε αυτή.

https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html

18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ξέχνα την OLED αν πρόκειται να έχει αρκετή χρήση με στατικό περιεχόμενο.

Πήγαινε σε αυτή.

https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html

Στο μυαλό μου είσαι... Αυτή κοιτούσα και τις Odyssey Neo από Samsung μεριά, έχω συνηθίσει με VA και φοβάμαι λίγο το θέμα bleed / IPS glow (στο οποίο η U2713HM ήταν άψογη βέβαια), απ'την άλλη το VA είναι kinda meh στο θέμα motion / ghosting.

Κάθε άλλη πρόταση δεκτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...