Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, lefteris-71 είπε

Πριν προλάβω να παραγγείλω την KTC H27T22 , βγήκε out of stock.

Εχει τυχει σε καποιον να εχει εικονα για το ποσος χρονος απαιτειται συνηθως για restock σε τετοιες περιπτωσεις;

σε in stock notice που ειχα βαλει εγω για την 32αρα μου ηρθε ειδοποιηση μετα απο 2 ημερες. Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα in stock notice και εσυ και να περιμενεις λιγες ημερες και βλεπεις.

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, ReBeLoS είπε

σε in stock notice που ειχα βαλει εγω για την 32αρα μου ηρθε ειδοποιηση μετα απο 2 ημερες. Εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα in stock notice και εσυ και να περιμενεις λιγες ημερες και βλεπεις.

Σε ευχαριστω.

Πρεπει να εχω κανει in stock notice εδω και τρεις εβδομαδες. Μαλλον πουλαει τρελά η συγκεκριμενη και δεν προλαβαινουν τη ζητηση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 21/5/2023 στις 12:40 ΜΜ, lefteris-71 είπε

Σε ευχαριστω.

Πρεπει να εχω κανει in stock notice εδω και τρεις εβδομαδες. Μαλλον πουλαει τρελά η συγκεκριμενη και δεν προλαβαινουν τη ζητηση.

την 32αρα την βαλανε παλι instock σε περιπτωση που σε ενδιαφερει ακομα. Απλα το ειδα και ειπα να ριξω μια ενημερωση.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

την 32αρα την βαλανε παλι instock σε περιπτωση που σε ενδιαφερει ακομα. Απλα το ειδα και ειπα να ριξω μια ενημερωση.

Eυχαριστω που με θυμηθηκες.

Η 32αρα ειναι πολυ μεγαλη για το γραφείο μου. Ασχολούμαι πολυ με First Person Shooters και παιζω στα 60 cm - 1m μακριά. Η 27αρα που με ενδιαφερει εχει βγει preorder και εχει ηδη 25 παραγγελίες με 20 μερες παραδοση. Μαλλον θα την κανω. Πουλαει παντως σαν ζεστο ψωμακι....

Επεξ/σία από lefteris-71

2 ώρες πριν, lefteris-71 είπε

Eυχαριστω που με θυμηθηκες.

Η 32αρα ειναι πολυ μεγαλη για το γραφείο μου. Ασχολούμαι πολυ με First Person Shooters και παιζω στα 60 cm - 1m μακριά. Η 27αρα που με ενδιαφερει εχει βγει preorder και εχει ηδη 25 παραγγελίες με 20 μερες παραδοση. Μαλλον θα την κανω. Πουλαει παντως σαν ζεστο ψωμακι....

σιγουρα πουλαει γιατι σε τετοια χαρακτηριστικα με τετοια ποιοτητα δεν βρισκεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ReBeLoS είπε

σιγουρα πουλαει γιατι σε τετοια χαρακτηριστικα με τετοια ποιοτητα δεν βρισκεις. 

παρηγγειλα τη 32 αρα. Θα τα βολεψω. Πιστευω οτι η διαφορα απο μια παλια ΤΝ 1080p 24" που εχω τωρα με το XBOX|X θα ειναι χαωδης.

Επεξ/σία από lefteris-71
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, lefteris-71 είπε

παρηγγειλα τη 32 αρα. Θα τα βολεψω. Πιστευω οτι η διαφορα απο μια παλια ΤΝ 1080p 24" που εχω τωρα με το XBOX|X θα ειναι χαωδης.

γραψε εδω οταν με το καλο παραλαβεις αν μπορεσεις εντυπωσεις μετα το πρωτο σοκ ;) 24αρα με 32αρα στα 165hz απλα καμια επαφη.... Καλοδουλευτη !!!

Επεξ/σία από ReBeLoS
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλη περίπτωση για όποιον ενδιαφέρεται για σχετικά φθηνό και μεγαλο ultrawide..

https://www.techpowerup.com/310105/agon-by-aoc-unveils-the-ultra-wide-ag405uxc-40-inch-144hz-monitor

Πάντως γενικά δεν πρέπει να είναι και καλή εποχή για αγορά οθόνης . Σημαντικές ελλείψεις , αναμονή μεγάλη ανεβασμένες τιμές . Η κερδοσκοπούν όλοι ή οι ελλέιψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα συνεχίζονται ή η ζήτηση είναι πολύ μεγάλή. Το πιθανότερο λίγο από όλα . Βγήκα στην αγορά για καινούργια 32αρα , αλλά  μάλλον θα μείνω με το 27αρι που έχω για κανα χρόνο ακόμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostiger said:

Καλη περίπτωση για όποιον ενδιαφέρεται για σχετικά φθηνό και μεγαλο ultrawide..

https://www.techpowerup.com/310105/agon-by-aoc-unveils-the-ultra-wide-ag405uxc-40-inch-144hz-monitor

H αναλυση ειναι χαμηλη για αυτες τις ιντσες και εφοσον εχει Ips πανελ θα εχει αρκετη θολουρα η εικονα..

Δεν σχολιαζω καν το HDR400...

Επεξ/σία από optimus prime

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

H αναλυση ειναι χαμηλη για αυτες τις ιντσες και εφοσον εχει Ips πανελ θα εχει αρκετη θολουρα η εικονα..

Συμφωνω, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες και προτιμησεις ωστοσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, kostiger said:

Συμφωνω, δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες και προτιμησεις ωστοσο.

Συμφωνω αλλα ξερεις τι μπορει να γινει.

Θα αγορασουν καποιοι το μονιτορ γιατι θα νμζουν οτι ειναι ευκαιρια για αυτες τις ιντσες,θα απογοητευτουν απο την εικονα και το πιο πιθανο ειναι να σχηματισουν κακη αποψη για τα ultrawide γενικοτερα..

Επεξ/σία από optimus prime

1 hour ago, optimus prime said:

Δεν σχολιαζω καν το HDR400...

H συγκεκριμένη έχει το ίδιο ppi με 24" 1080p που πολλοί δεν έχουν πρόβλημα.

Αυτό με IPS και την θολούρα δεν το κατάλαβα, μπορείς να το εξηγήσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...