ICE-T Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Αμεσα διαθεσιμο φαινοταν το μεσημερι Δευτερας... και ακομα περιμενω! Η πλακα ειναι πως σημερα δεν φαινεται διαθεσιμο σε κανενα Online καταστημα που εψαξα και απο exclusive ενω με εχουν στο περιμενε βλεπω out of stock και εκει!! Καλα θα παει... ακουσα την Τεταρτη μερικες δικαιολογιες τις οποιες δεν ηθελα να ακουσω και σημερα, επομενως δεν πηρα τηλεφωνο. Να δουμε απο Δευτερα λοιπον! κατάλαβα,είχε και η cooler master ένα QHD mini led 165hz στα 680 ευρώ αλλά δεν το έχω δει διαθέσιμο ξανά Ελλάδα, απλά το έγραψα για το μαύρο που σε ενδιαφέρει, γενικώς τα καταστήματα τώρα τελευταία με τα μόνιτορ είναι σε έλλειψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε Αμεσα διαθεσιμο φαινοταν το μεσημερι Δευτερας... και ακομα περιμενω! Η πλακα ειναι πως σημερα δεν φαινεται διαθεσιμο σε κανενα Online καταστημα που εψαξα και απο exclusive ενω με εχουν στο περιμενε βλεπω out of stock και εκει!! Καλα θα παει... ακουσα την Τεταρτη μερικες δικαιολογιες τις οποιες δεν ηθελα να ακουσω και σημερα, επομενως δεν πηρα τηλεφωνο. Να δουμε απο Δευτερα λοιπον! Ειναι σε ελλειψη για τουλαχιστον ενα μηνα το συγκεκριμενο, το ειχε παραγγειλει απο μεγαλη αλυσιδα και ενας ξαδερφος μου και αναγκαστηκε να ακυρωσει λογω μη διαθεσιμοτητας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 First eLEAP OLED displays to be mass-produced from 2025. https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1681279665 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Στις 8/4/2023 στις 1:12 ΠΜ, Armoral είπε Τον έχω κάνει λάστιχο λέμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 KTC H27T22 239€ από Ευρωπαϊκή αποθήκη , Κινέζικο κατάστημα . Τί λέτε αξίζει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω την KTC απο προχθες την 32αρα H32S17 και σκοτωνει προχωρα απο μενα αφοβα Επεξ/σία 28 Απριλίου 2023 από ReBeLoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Skyworth F27G1Q Μήπως αυτή είναι καλύτερη στα 250€ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ΓιώργοςΒ. είπε Skyworth F27G1Q Μήπως αυτή είναι καλύτερη στα 250€ ; εγω επειδη ειχα 24αρες προτιμησα να παω σε 32αρες να ξεμπερδευω για να δω και μεγαλυτερη διαφορα απο πριν . Αλλο 3 ιντσες παραπανω αλλο 8. Εχει να κανει καθαρα με το χωρο σου και το setup σου. Παντως σαν εταιρια και ποιοτητα οι οθονες ειναι TOP. Εχω παθει την πλακα μου. Και ηρθαν σε 8 ημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΓιώργοςΒ. Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε εγω επειδη ειχα 24αρες προτιμησα να παω σε 32αρες να ξεμπερδευω για να δω και μεγαλυτερη διαφορα απο πριν . Αλλο 3 ιντσες παραπανω αλλο 8. Εχει να κανει καθαρα με το χωρο σου και το setup σου. Παντως σαν εταιρια και ποιοτητα οι οθονες ειναι TOP. Εχω παθει την πλακα μου. Και ηρθαν σε 8 ημερες Πήρες 2 32ρες KTC ; Από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη στα 240€ ; Εγώ για 27 σκεφτόμουν , αλλά αν όντως αξίζουν τόσο πολύ οι μεγαλύτερες να πάρω μία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ΓιώργοςΒ. είπε Πήρες 2 32ρες KTC ; Από geekbuying ευρωπαϊκή αποθήκη στα 240€ ; Εγώ για 27 σκεφτόμουν , αλλά αν όντως αξίζουν τόσο πολύ οι μεγαλύτερες να πάρω μία . Ναι φιλε μου απο geekbuing πηρα 2*32αρες και εχω παθει απλα πολιτισμικο σοκ απο τις 2*24αρες που ειχα. Το αν αξιζει στο δικο σου ματι μια τοσο μεγαλη οθονη δεν μπορω να στο πω εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ τίμιο review από τον συγκεκριμένο. Το κάνει ακόμη πιο αξιόπιστο το γεγονός ότι το ποσταρει έναν χρόνο μετά. Εχει γράψει ώρες δηλαδή πάνω στο panel. Νομίζω τα ανέφερε όλα τα θέματα του monitor. Ήταν επίσης πολύ σωστός, διότι ανέφερε πως τα bugs που συνάντησε αφορούσαν το firmware MB101 που "φορούσε" η πρώτη παρτίδα των 3423DW. Οι επόμενες παρτίδες με τα MB102, MB103, δεν τα έχουν αυτά τα bugs με το Pixel Refresh και Sleep, όπως και το fan noise φαίνεται να το εχει επιλύσει η Dell. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι αν όχι όλοι, έχουμε το monitor με την MB103. Το έχω αναφέρει και αναλυτικά στις πίσω σελίδες. Αυτό με το γκρι φόντο και τις γραμμές το κάνει from day one το δικό μου. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι burn in ή κάτι άλλο, πρέπει να θέλεις για να το προσέξεις anw όπως και τις γραμματοσειρές. Δεν ειναι άτρωτο κανένα OLED/QDLED panel εκεί έξω. Αν θέλεις να τo κάψεις, το καις. Θελει λίγη προσοχή, αναλόγως πόσο θέλεις να το έχεις δίχως οπτικά θέματα στην κατοχή σου. Αν σκοπεύεις να το στείλεις και πριν τελειώσει η 3ετης κάλυψη του για burn in, παίξε όλη την ημέρα στα 1000nits, κάνε μέχρι και browsing με το HDR ανοιχτό. Προσωπικά δεν μπορώ να browsαρω ή να κάνω editing σε μη SDR περιβάλλον. Δεν την παλεύουν τα μάτια μου. Δεν το κάνω δηλαδή μόνο για να μην μου παρουσιάσει burn in. HDR μόνο σε gaming session και μόνο σε games που το υποστηρίζουν όπως πρέπει. Οτι coating και να χρησιμοποιησουν επίσης έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Αν είναι matte δεν θα έχεις (ή θα έχεις ελάχιστα) annoying reflections όταν είναι ημέρα και έχεις ανοιχτά τα παντζούρια 😜, αλλά θα έχεις μειωμένο visual clarity. Αν είναι glossy, ειναι ημέρα, θα βλέπεις απλώς τον εαυτό σου και ότι υπάρχει γύρω σου (αναλόγως το position πάντα) αλλά σαφώς το visual clarity θα είναι ανώτερο συγκριτικά με το "grainy" οπτικό αποτέλεσμα του matte coating. Προτιμώ διαχρονικά σκοτεινό περιβαλλον για οτι κάνω στο PC. ΥΓ. Βλέπω συνέχεια στα latest OLED/QDLED monitors και tvs, να διαφημίζουν το ποσο πιο φωτεινές είναι συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές. Κάτι το οποίο δεν το κατανοώ γιατί θεωρείται θετικό ή must. Τα monitors/tvs δεν ειναι κινητές συσκευές. Να τα πιάνει πχ ο ηλιος ή ο κακός φωτισμός αναπάντεχα. Εσυ ορίζεις που θα μπει και από που θα "σκάει" το φως από το εξωτερικό περιβάλλον. Αν παίζεις σε τόσο φωτεινό περιβάλλον όσα nits και να μπορεί να προβάλλει ένα panel, κάπου χάνεις όλη την αίσθηση του μαύρου. Δική μου αίσθηση. Αυτά τα ολίγα. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2023 από Alex21121988 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2023 Επειδή έχω την LG CX 65 θα πω ότι το φως που διαφημίζουν στις νεότερες, έχει νόημα αν βλέπεις content σε φωτεινό δωμάτιο. Εκεί η CX θεωρώ ότι έχει λίγο φως ακόμα και σε HDR/DV. Σε τέρμα σκοτεινό περιβάλλον όμως που θα δεις μια ταινία, το φως της είναι μια χαρά. Κατά τα άλλα το Asus glossy 32αρι θα τα σπάει αλλά δυστυχώς θα ξεφεύγει η τιμή του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris-71 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν προλάβω να παραγγείλω την KTC H27T22 , βγήκε out of stock. Εχει τυχει σε καποιον να εχει εικονα για το ποσος χρονος απαιτειται συνηθως για restock σε τετοιες περιπτωσεις; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από lefteris-71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα