Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

Απιστευτο ποσο χαλια μπορει να ειναι η ομοιογενεια μαυρου !!! Διαβασα στο rtings γι'αυτη!

Επισης, το HDR Mode συμπαρασυρει το τραγικο local dimming ... ξερουμε με σιγουρια αν το Local dimming θα το τρωω στη μαπα ή μπορει να βγει για παντα OFF χωρις να ασχοληθω;

Τελικα δεν υπαρχει σωτηρια, με το κιλο τα φτιαχνουν και ζητανε 600€

Αν η ομοιογενεια μαυρου δεν ειναι τοσο χαλια οσο την εμφανιζει το rtings και το Local dimming μπορει να βγει Off τελειως, τοτε ισως καταληξω σε αυτο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, >>Morpheus>> είπε

Απιστευτο ποσο χαλια μπορει να ειναι η ομοιογενεια μαυρου !!! Διαβασα στο rtings γι'αυτη!

Επισης, το HDR Mode συμπαρασυρει το τραγικο local dimming ... ξερουμε με σιγουρια αν το Local dimming θα το τρωω στη μαπα ή μπορει να βγει για παντα OFF χωρις να ασχοληθω;

Τελικα δεν υπαρχει σωτηρια, με το κιλο τα φτιαχνουν και ζητανε 600€

Αν η ομοιογενεια μαυρου δεν ειναι τοσο χαλια οσο την εμφανιζει το rtings και το Local dimming μπορει να βγει Off τελειως, τοτε ισως καταληξω σε αυτο...

εγω το εχω κλειστο το local dimming δεν το δουλευω καθολου,κοιτα gaming monitor με τελειο μαυρο δεν θα βρεις,ips με πολλα hz+ perfect black δεν παιζει .

• Like 1

1 λεπτό πριν, ICE-T είπε

εγω το εχω κλειστο το local dimming δεν το δουλευω καθολου,κοιτα gaming monitor με τελειο μαυρο δεν θα βρεις,ips με πολλα hz+ perfect black δεν παιζει .

Εχεις το συγκεκριμενο Monitor ;

Αν ναι, και μου επιβεβαιωνεις μαλιστα πως το Local dimming (gimmick) βγαινει τελειως OFF τοτε πραγματικα επειδη εχω σκασει και το ψειριζω τοσο πολυ, θα προχωρησω σ'αυτο.

Μόλις τώρα, >>Morpheus>> είπε

Εχεις το συγκεκριμενο Monitor ;

Αν ναι, και μου επιβεβαιωνεις μαλιστα πως το Local dimming (gimmick) βγαινει τελειως OFF τοτε πραγματικα επειδη εχω σκασει και το ψειριζω τοσο πολυ, θα προχωρησω σ'αυτο.

εχω το aw27121d που ειναι το προηγουμενο με πραγματικο gsync module το συγκκριμενο δεν το εχω δει απο κοντα ,δεν νομιζω να μην γραφανε κατι στις αξιολογησεις εκτος αν και αν τους ηταν αδιαφορο το μαυρο .

3 λεπτά πριν, ICE-T είπε

εχω το aw27121d που ειναι το προηγουμενο με πραγματικο gsync module το συγκκριμενο δεν το εχω δει απο κοντα ,δεν νομιζω να μην γραφανε κατι στις αξιολογησεις εκτος αν και αν τους ηταν αδιαφορο το μαυρο .

Ωραια, μπηκε στη λιστα λοιπον. Θα βεβαιωθω για την απενεργοποιηση του Local dimming καθως ειναι απιστευτα βλακωδης λειτουργια με τοσες λιγες ζωνες και θα προχωρησω.

• Like 1

Μπηκε η παραγγελια για το AW2723DF και ανυπομονω να καψω τα ματακια μου μπροστα του!! 😆

Μια ερώτηση, στα 240Hz desktop refresh rate, με 4070Ti ... θα εχω κανενα θεμα με ψηλα mem clocks ή τιποτα τρελα;

@ICE-T Στα ποσα hz εισαι εσυ και στα ποσα watt εισαι idle at desktop, με ποια καρτα;

Σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις πληροφοριες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, >>Morpheus>> είπε

Μπηκε η παραγγελια για το AW2723DF και ανυπομονω να καψω τα ματακια μου μπροστα του!! 😆

Μια ερώτηση, στα 240Hz desktop refresh rate, με 4070Ti ... θα εχω κανενα θεμα με ψηλα mem clocks ή τιποτα τρελα;

@ICE-T Στα ποσα hz εισαι εσυ και στα ποσα watt εισαι idle at desktop, με ποια καρτα;

Σε ευχαριστω προκαταβολικα για τις πληροφοριες!

κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις,με 4080 και 13700Κ παίζω,ο επεξεργαστής idle 5 με 6 watt κάθεται και η κάρτα από 7 έως 12watt , τώρα το μόνιτορ δεν το έχω μετρήσει ανεξάρτητα αυτό νομίζω έχει σχέση και με το brightness εγώ στο 40 και όλα τα άλλα factory default στο sports profile την δουλεύω 240hz . εσένα είναι 280hz δες στο μενού που δουλεύει καλύτερα επίσης είναι 10bit το δικό σου εμένα 8bit διάφορα δεν πρόσεξα με την odessey G7 η την dgfa που δούλευαν 10bit στην απόδοση χρωμάτων.1 ώρα την ημέρα κάθομαι στον υπολογιστή οπότε χέστηκα για την κατανάλωση 😁εγώ κοιτάζω να το ευχαριστηθω εκείνη την ώρα.

Επεξ/σία από ICE-T

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ποσα καιει η οθονη δεν με απασχολει τοσο, περισσοτερο να μην βαραει η καρτα γραφικων και αρχιζουν ramp up/down τα ανεμιστηρακια της.

5watt +/- ειμαι τωρα στα 1080p 165hz 8bit σε idle desktop σεναριο.

Δε θα την βαλω στα 280hz, δεν υπαχει λογος, εργοστασιακα μεχρι τα 240 που παει μου αρκει!

Με την 4070ti  σε 1440p fps games, ειμαι upgraded προφανως σε σχεση με το τωρινο μου monitor.

Σε story games, σιγουρα θα παιζω πιο χαμηλα οποτε το refresh rate δεν θα το τερματιζω σε καμια περιπτωση εαν μιλαμε για Maxxed out γραφικα!

Και παλι ευχαριστω, ανυπομονωωωωω !!! 😁

Επεξ/σία από >>Morpheus>>

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Το ποσα καιει η οθονη δεν με απασχολει τοσο, περισσοτερο να μην βαραει η καρτα γραφικων και αρχιζουν ramp up/down τα ανεμιστηρακια της.

5watt +/- ειμαι τωρα στα 1080p 165hz 8bit σε idle desktop σεναριο.

Δε θα την βαλω στα 280hz, δεν υπαχει λογος, εργοστασιακα μεχρι τα 240 που παει μου αρκει!

Με την 4070ti  σε 1440p fps games, ειμαι upgraded προφανως σε σχεση με το τωρινο μου monitor.

Σε story games, σιγουρα θα παιζω πιο χαμηλα οποτε το refresh rate δεν θα το τερματιζω σε καμια περιπτωση εαν μιλαμε για Maxxed out γραφικα!

Και παλι ευχαριστω, ανυπομονωωωωω !!! 😁

δεν χρειάζεται να ευχαριστείς,τα αυτονόητα έκανα, η κάρτα σου έχει πολύ καλό efficiency, κακώς μπαίνεις σε σκέψεις κατανάλωσης είναι αστείο πλέον να τα συζητήσουμε αυτά, νομίζω στο νήμα με 4070τι/4080/4090 έχουν λυθεί αυτές οι απορίες σε όλες τις αναλύσεις.Να κατεβάσεις τον επίσημο display driver από την Dell.

Επεξ/σία από ICE-T

15 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δεν χρειάζεται να ευχαριστείς,τα αυτονόητα έκανα, η κάρτα σου έχει πολύ καλό efficiency, κακώς μπαίνεις σε σκέψεις κατανάλωσης είναι αστείο πλέον να τα συζητήσουμε αυτά, νομίζω στο νήμα με 4070τι/4080/4090 έχουν λυθεί αυτές οι απορίες σε όλες τις αναλύσεις.Να κατεβάσεις τον επίσημο display driver από την Dell.

Στο 4000Series topic, εδω και μηνες μαλλιοτραβιωνται για αλλα ζητηματα!! 🤣

Μιας και ισως απασχολει και αλλους που προκειται ανεβουν σε high/very high refresh rates, ειπα να ρωτησω εδω ωστε να υπαρχει η πληροφορια.

Drivers φυσικα και θα κατεβασω απο το dell support οπως εκανα και με το τρεχον Dell Monitor που χρησιμοποιω.

• Like 1

Στις 3/4/2023 στις 3:15 ΜΜ, >>Morpheus>> είπε

Στο 4000Series topic, εδω και μηνες μαλλιοτραβιωνται για αλλα ζητηματα!! 🤣

Μιας και ισως απασχολει και αλλους που προκειται ανεβουν σε high/very high refresh rates, ειπα να ρωτησω εδω ωστε να υπαρχει η πληροφορια.

Drivers φυσικα και θα κατεβασω απο το dell support οπως εκανα και με το τρεχον Dell Monitor που χρησιμοποιω.

Τι έγινε το πήρες τελικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ICE-T είπε

Τι έγινε το πήρες τελικά?

Αμεσα διαθεσιμο φαινοταν το μεσημερι Δευτερας... και ακομα περιμενω! Η πλακα ειναι πως σημερα δεν φαινεται διαθεσιμο σε κανενα Online καταστημα που εψαξα και απο exclusive ενω με εχουν στο περιμενε βλεπω out of stock και εκει!!

Καλα θα παει... ακουσα την Τεταρτη μερικες δικαιολογιες τις οποιες δεν ηθελα να ακουσω και σημερα, επομενως δεν πηρα τηλεφωνο. Να δουμε απο Δευτερα λοιπον!

Επεξ/σία από >>Morpheus>>
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...