Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η LG, αν δεν κάνω λάθος, σκοπεύει να βγάλει 38άρι ips black uw@3840x1600. Δεν είναι oled, αλλά εικάζω πως θα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το απλό ips.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα/καλησπερα σε ολους.

Μετα απο αρκετη αναζητηση για 2k monitor στις 27" κατεληξα στο MSI Optix MAG274QRF-QD

Υπαρχει καποια αντιπροταση σε IPS ?

Να σημειωσω πως εχω απορριψει περιπτωσεις οπου σε multi screen σεναρια αρνουνται να "ξυπνησουν" γρηγορα ή εχουν τοσο χαμηλο contrast ratio που καταντα αηδια.

25 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Καλημερα/καλησπερα σε ολους.

Μετα απο αρκετη αναζητηση για 2k monitor στις 27" κατεληξα στο MSI Optix MAG274QRF-QD

Υπαρχει καποια αντιπροταση σε IPS ?

Να σημειωσω πως εχω απορριψει περιπτωσεις οπου σε multi screen σεναρια αρνουνται να "ξυπνησουν" γρηγορα ή εχουν τοσο χαμηλο contrast ratio που καταντα αηδια.

Από 5 dead pixel και πάνω κάνει αντικατάσταση η MSI νομίζω.

1 λεπτό πριν, >>Morpheus>> είπε

Σοβαρα τωρα;; Ημαρτον!!

η κάθε εταιρεία έχει τους δικούς της κανόνες,τσεκαρε το να είσαι σίγουρος πριν την αγορά τι γίνεται, από εκεί και πέρα θέμα τύχης είναι τι θα σου έρθει.

• Like 1

2 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

Σοβαρα τωρα;; Ημαρτον!!

Επίσης τσέκαρε που έχει service η MSI στην Ευρώπη, σε περίπτωση που το χρειαστείς..

• Like 1

20 ώρες πριν, >>Morpheus>> είπε

Ωραια, εχουμε καποια αντιπροταση;

Σχετικα με τη S2721DGFA ?

Tην εχει καποιος;

Το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν παίζει πλέον στην Ελληνική αγορά, μάλλον θα βγάλει καινούργια σειρά,τα 500 που ζητούν τώρα είναι κλεψιά κανονική, πρίν 3μηνες το έβρισκες στα 360 ευρώ.

26 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Το συγκεκριμένο μόνιτορ δεν παίζει πλέον στην Ελληνική αγορά, μάλλον θα βγάλει καινούργια σειρά,τα 500 που ζητούν τώρα είναι κλεψιά κανονική, πρίν 3μηνες το έβρισκες στα 360 ευρώ.

Nαι το προσεξα...

Αρα λες να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι να ανακατευτει η τραπουλα;

Το budget μου ειναι στα 400-500€ για μια καλη IPS με γνωμονα το πραγματικο Contrast ratio να ειναι πανω απο το 1000:1 καθως η τωρινη μου οθονη εκει βρισκεται και δε θελω να υποβαθμισω την ποιοτητα σε καμια περιπτωση.

Καποια προταση σ'αυτο το budget;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Nαι το προσεξα...

Αρα λες να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι να ανακατευτει η τραπουλα;

Το budget μου ειναι στα 400-500€ για μια καλη IPS με γνωμονα το πραγματικο Contrast ratio να ειναι πανω απο το 1000:1 καθως η τωρινη μου οθονη εκει βρισκεται και δε θελω να υποβαθμισω την ποιοτητα σε καμια περιπτωση.

Καποια προταση σ'αυτο το budget;

δυστυχως λιγες επιλογες υπαρχουν,η ανεβαινεις 100 ευρω και πας στο dell Alienware 280hz που εχει 1000units contrast σιγουρα, η αν δεν παιζεις fps κοιταζεις κατι σε QHD VA 165hz που θα εχεις σιγουρα καλο contrast .

Επεξ/σία από ICE-T

13 λεπτά πριν, ICE-T είπε

δυστυχως λιγες επιλογες υπαρχουν,η ανεβαινεις 100 ευρω και πας στο dell Alienware 280hz που εχει 1000units contrast σιγουρα, η αν δεν παιζεις fps κοιταζεις κατι σε QHD VA 165hz που θα εχεις σιγουρα καλο contrast .

Οχι, δυστυχως το black smearing στα VΑ δε θα με βολεψει με τιποτα! Δεν ξερω αν οι γωνιες θεασης εχουν βελτιωθει ιδιαιτερα (gamma shift) αλλα ειχα τραυματικη εμπειρια στο παρελθον και θελω να το αποφυγω. Δεν με καλυπτουν τα VA.

Εχεις ευκαιρο το Alienware μοντελο στο οποιο αναφερεσαι σε παρακαλω για να ριξω μια ματια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, >>Morpheus>> είπε

Οχι, δυστυχως το black smearing στα VΑ δε θα με βολεψει με τιποτα! Δεν ξερω αν οι γωνιες θεασης εχουν βελτιωθει ιδιαιτερα (gamma shift) αλλα ειχα τραυματικη εμπειρια στο παρελθον και θελω να το αποφυγω. Δεν με καλυπτουν τα VA.

Εχεις ευκαιρο το Alienware μοντελο στο οποιο αναφερεσαι σε παρακαλω για να ριξω μια ματια;

https://www.skroutz.gr/s/38881742/Dell-Alienware-AW2723DF-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-280Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html

εγω εχω το προηγουμενο με το gsync ultimate και ειμαι πολυ ευχαριστημενος κοντα στα 995units φτανει και λιγο πανω απο 1000 με το HDR .Δες και κανα βιντεο αν σε καλυπτει με τα specs.

Επεξ/σία από ICE-T

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...