Alex21121988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/2/2023 στις 11:00 ΜΜ, optimus prime είπε Και εγώ από το exclusive store το πηρα άρα λογικά θα φοράει το τελευταίο firmware. Glossy panels προτεινω συνέχεια και εγω αλλά αυτό που φοράει το allienware δεν πρέπει να είναι άσχημο. όταν το δω και από κοντά και το συγκρίνω με την C2 θα έχω καλύτερη άποψη. To Αlienware το λες semi-glossy, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Δεν είναι όπως είναι η πχ η C1 μου (καθαρά glossy) αλλά δεν την λες και matte το οποίο το έχω ζήσει σε μόνιτορ γνωστού και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το ''grainy'' πράμα, το οποίο επηρεάζει λίγο πολύ το image clarity. Θέλω να βρω ένα σωστό καθαριστικό btw για το 3423 γιατί με τα κλασσικά πανάκια μόνο χειρότερα την κάνω στο καθάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, Alex21121988 είπε To Αlienware το λες semi-glossy, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς. Δεν είναι όπως είναι η πχ η C1 μου (καθαρά glossy) αλλά δεν την λες και matte το οποίο το έχω ζήσει σε μόνιτορ γνωστού και δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το ''grainy'' πράμα, το οποίο επηρεάζει λίγο πολύ το image clarity. Θέλω να βρω ένα σωστό καθαριστικό btw για το 3423 γιατί με τα κλασσικά πανάκια μόνο χειρότερα την κάνω στο καθάρισμα. για πες μου Αlex σου λείπει η 4k ανάλυση της C1 η λόγω oled panel το Allienware δεν χάνει και πολύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, optimus prime είπε για πες μου Αlex σου λείπει η 4k ανάλυση της C1 η λόγω oled panel το Allienware δεν χάνει και πολύ? Το μόνο που μου κάνει αισθητή διαφορά ειναι το μεγεθος. Στην τηλεοραση τα πιο cinematic games, θα φαίνονται παντα καλύτερα στις 55 ίντσες πχ συγκριτικά με τις 34. Η LG επίσης επισης έχει τοσο καλό AI στο πως αποδίδει την εικονα της που ακομα και αν παιξεις πχ σε 1440p αναλυση δεν ειναι οτι θα χαλαστείς. Αυτό ειναι κατι που ειναι απαγορευτικό να κάνεις σε monitor. Να πειράξεις την native ανάλυση δηλαδή. Στην ερώτηση σου, ναι θα μου έλλειπε αν για καποιο λογο έμενα μονο με το monitor και δεν είχα την επιλογή και της τηλεόρασης. Το τρέχω ετσι το θέμα. Games οπως God of War και γενικώς third person παίζω στην C1. First person (οχι απαραίτητα competitive) στο monitor. Υποψιν, εγω πήρα το 3423 γιατι ηθελα να δοκιμασω Ultrawide για πρώτη φορά. Κοιταξα ποιο δινει τα περισσότερα και καλά features και ετσι αποφασισα να πάω για το συγκεκριμένο. Δεν ειναι οτι μου έλλειπε κάτι με την tv αλλά ήθελα και ενα εφάμιλλο panel όταν κάθομαι σε κοντινή αποσταση. Ασχολουμαι και με την μουσική οπότε καταλαβες. 😉 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Alex21121988 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Εγω παντως προτιμω το pixel density της 34αρας στα 50-70 εκ. εναντι της 65αρας 4Κ Oled στα 2 μετρα. Και σε αυτη την αποσταση επειδη ανεφερε ο Αλεξ και το 1440p, οσο καλος και να ειναι, που ειναι δεν τιθεται θεμα συζητησης, ο scaler της τηλεορασης, το 1440 ειναι πολυ οριακα υποφερτο. Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια. Το immersion της 65αρας απο την αλλη προφανως και ειναι αλλου, οπως ξαναειπαμε ομως, αλλου χανεις, αλλου κερδιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Eρχεται και το Freesync για οποιον ενδιαφερεται.. DELL MONITOR ALIENWARE CURVED AW3423DWF 34'' 165Hz 0.1ms Quantum Dot-OLED HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW, AMD FreeSync Premium Pro (exclusivestores.gr) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 15 ώρες πριν, optimus prime είπε Eρχεται και το Freesync για οποιον ενδιαφερεται.. DELL MONITOR ALIENWARE CURVED AW3423DWF 34'' 165Hz 0.1ms Quantum Dot-OLED HDMI, DisplayPort, Height Adjustable, 3YearsW, AMD FreeSync Premium Pro (exclusivestores.gr) Το ειχα κανει κρατηση προχθες, αλλα ας εχουμε το νου μας ολοι, σε 10 bit- HDR μεσω Display Port πεφτει ακομα περισσοτερο το Max Refresh Rate στα 100 Hz απο τα 144 του αρχικου μοντελου με το GSYNC που παρηγγειλες εσυ. Σοβαρο dealbreaker και ακυρωση για μενα.. https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/alienware-aw3423dwf ''The Dell AW3423DWF has a slightly lower max refresh rate compared to 175Hz on the Dell Alienware AW3423DW, but you won't notice any difference between them. However, the max refresh rate is limited when sending a 10-bit signal with its native resolution, even over a DisplayPort connection, as you can only choose between a 100Hz or 60Hz refresh rate in the EDID. Luckily, you can still create a custom resolution if you want a higher refresh rate with a 10-bit signal, but we don't consider custom resolutions as part of our test results.'' 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ειναι δύσκολο για εμένα σε όλα τα μόνιτορ που έχω και τις oled τηλεοράσεις μου να βρω διαφορά στα gradients μεταξύ 10 bit και 8 bit. Αυτή την περίοδο επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό ή κυρία οθόνη μου είναι η AW2721D την οποία την έχω γυρισμένη σε 8bit 240 hz γιατί δεν μπορώ να βρω οπτική διαφορά με 10 bit. Aλλα απο την αλλη δεν κάνω επαγγελματική δουλειά,μονο gaming. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους!! Υπάρχει κάποιος από εδώ που να δουλεύει αυτό εδώ το monitor να μας πει εντυπώσεις;! Dell Alienware AW2723DF IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 280Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από b1LLy23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Οποιος ενδιαφερομενος ας εχει υποψη του οτι η 3423DWF ειναι διαθεσιμη σημερα στο dell exclusive store.. https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details/209-80-DEMSAW3423DF/DELL-MONITOR-ALIENWARE-CURVED-AW3423DWF-34''-165Hz-0.1ms-Quantum-Dot-OLED-HDMI-DisplayPort-Height-Adjustable-3YearsW-AMD-FreeSync-Premium-Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Καλημέρα σε όλους!! Υπάρχει κάποιος από εδώ που να δουλεύει αυτό εδώ το monitor να μας πει εντυπώσεις;! Dell Alienware AW2723DF IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 280Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG οι περισσότεροι έχουν το προηγούμενο μοντέλο, πιθανών η μόνη διαφορά τους να είναι η βάση,+40hz χωρίς gsync ultimate,με λίγο καλύτερο overdrive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 https://www.techspot.com/news/97665-philips-releases-34-inch-42-inch-oled-gaming.html Πληθαινουν οι βασισμενες στο γνωστο πανελ της Samsung Oled προτασεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Πάμε χαμό με OLED επιτέλους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Ο γιος μου είχε ένα ατύχημα στο FIFA και δυστυχώς έσπασε την αγαπημένη μας οθόνη, μια Asus VG32VQ που τα είχε όλα, ήταν 1440p, curved, 144Hz, HDR10, Freesync. Αν και το HDR δεν το χρησιμοποίησα ποτέ και μου φάνηκε και κάπως μεγάλη πριν 2+ χρόνια που την πήρα, θα ήθελα μία αντίστοιχη. Έχετε προτάσεις με ένα όριο εκεί στα 400 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Στα 1199 Websupplies. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα