Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι τυχαίο πως δίνουν 3 χρόνια burn-in εγγύηση πάντως. Υποτίθεται ότι σε αυτό το κομμάτι υπερτερεί η QDLED τεχνολογία έναντι της OLED.

Yπάρχουν άπειρα τεστ στο διαδίκτυο, προτείνω το κανάλι του HDTVTEST για να δείτε ακριβώς το τι συμβαίνει στην μια και την άλλη περίπτωση. Υπάρχουν επίσης κανάλια που έχουν αναφέρει ότι προσπάθησαν να δημιουργήσουν burn in επίτηδες, κάτι που είναι πραγματικά πολύ εύκολο να το κάνει ο καθένας στις OLED, αλλά απέτυχαν στις QDLED.

Στην συγκεκριμένη (aw3423dw/dwf)  μένει να φανεί όταν κάποιος περάσει actually 2+ χρόνια. Βέβαια είσαι και πάλι εντός εγγύησης όσο αφορά αυτό το κομμάτι. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 25/1/2023 στις 8:19 ΠΜ, kostiger είπε

έχει κάποιο νόημα 240hz στα 2160p;

• Like 1

• Super Moderators
47 minutes ago, Acmilangr2 said:

έχει κάποιο νόημα 240hz στα 2160p;

Δεν θα είναι ακόμα πιο smooth σε αθλητικά κτλπ στις τηλεοράσεις αν μιλάμε για native 240hz panel?

20 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

ποιό hardware το καταφέρνει αυτό τώρα;

Η 4090 που θεωρω οτι εχεις στην κατοχη σου θελεις να μου πεις οτι δεν υπαρχουν παλιοτερα παιχνιδια με αξιολογα γραφικα που τα πηγαινει μπαλα σε 4κ;

Επισης, στα σκαρια ειναι αυτες οι τηλεορασεις, δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα. Οταν συμβει αυτο, το βλεπουμε τι hardware θα εχουμε στα χερια μας. Λες και θα αχρηστευτει οταν πιασει το πληρες της potential με μια πχ 5090 ας πουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 gaming monitors:

AOC Q27G2E/BK VA Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG | Skroutz.gr

Philips 27M1C5500VL VA HDR Curved Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG | Skroutz.gr

Είμαι FPS casual gamer και αυτή τη στιγμή έχω το Asus VG279Q IPS Gaming Monitor 27" FHD 1920x1080 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 3ms GTG | Skroutz.gr που τα 1080p στις 27" από κοντά (50εκ) φαίνονται τα πιξελ και θολώνει η εικόνα. Γι'αυτό θέλω να πάω σε 1440p για να μπορώ να έχω μία αξιοπρεπή θέαση. Να σημειώσω ότι στο gaming δεν είχα κάποιο θέμα. Το μπατζετ είναι μέχρι 300€. 

Επεξ/σία από mdendrin

20 ώρες πριν, kostiger είπε

Η 4090 που θεωρω οτι εχεις στην κατοχη σου θελεις να μου πεις οτι δεν υπαρχουν παλιοτερα παιχνιδια με αξιολογα γραφικα που τα πηγαινει μπαλα σε 4κ;

Επισης, στα σκαρια ειναι αυτες οι τηλεορασεις, δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα. Οταν συμβει αυτο, το βλεπουμε τι hardware θα εχουμε στα χερια μας. Λες και θα αχρηστευτει οταν πιασει το πληρες της potential με μια πχ 5090 ας πουμε.

Οκ ναι. Απλά θεωρώ ότι πάνω από 120fps (ίσως και 90fps) δεν καταλαβαίνει το μάτι διαφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Οκ ναι. Απλά θεωρώ ότι πάνω από 120fps (ίσως και 90fps) δεν καταλαβαίνει το μάτι διαφορά. 

Σε single player παιχνίδια ναι ακόμα και τα 90 fps δίνουν πολύ ωραία εμπειρία..

Σε competitive καταστάσεις γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω καρε, συνεπώς υπάρχει σημαντική μερίδα του κοινού που δεν την αφήνουν αδιαφορη.

Σε άλλα νέα τωρα άρχισαν τα όργανα με burn in στα νέα qd oled monitors διαβάζω..

Επεξ/σία από kostiger
  • Like 1

14 ώρες πριν, kostiger είπε

Σε single player παιχνίδια ναι ακόμα και τα 90 fps δίνουν πολύ ωραία εμπειρία..

Σε competitive καταστάσεις γίνονται αντιληπτά τα παραπάνω καρε, συνεπώς υπάρχει σημαντική μερίδα του κοινού που δεν την αφήνουν αδιαφορη.

Σε άλλα νέα τωρα άρχισαν τα όργανα με burn in στα νέα qd oled monitors διαβάζω..

Θεωρώ πώς κάτι δεν πήγε καλά με την software προστασία της DELL.  

3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Θεωρώ πώς κάτι δεν πήγε καλά με την software προστασία της DELL.  

Εγω παλι θεωρω πως αντι να διαβαζεις καθεσαι και χασομερας. Και αφου χασομερας τουλαχιστον φτιαξε το ρακ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...