valantis123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, kostiger είπε https://www.techspot.com/review/2591-alienware-aw3423dwf/ Πλησιαζει η ωρα της αντικ/σης του 3420 σιγα-σιγα.. Δεν το διάβασα αναλυτικά αλλά είναι κάπως καλύτερο και φθηνότερο από το απλό DW? Και δεν κατάλαβα τι coating έχει κάπου διάβασα για glossy η δε κατάλαβα καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, valantis123 είπε Δεν το διάβασα αναλυτικά αλλά είναι κάπως καλύτερο και φθηνότερο από το απλό DW? Και δεν κατάλαβα τι coating έχει κάπου διάβασα για glossy η δε κατάλαβα καλά? Σωστα καταλαβες για αμφοτερα τα ζητηματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Για το DWF δεν γνωρίζω, γιατί δεν το έχω δει από κοντά για να έχω μια γνώμη. Αν είναι matte θα είναι πιο ''grainy'' το image πάντως. Εχω την DW, αυτή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι glossy. Όσο αφορά το DWF δεν το έχω δει από κοντά, από διάφορα συγκριτικά σε βίντεο, φαίνεται να είναι και αυτή glossy. DW VS DWF. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα από αυτά που διαβάζω εδώ και εκεί. Πάμε στα facts. Θετικά του DWF έναντι του DW. Aναβαθμίσιμο firmware, πιο responsive (το βλέπω να το αναφέρουν όλο και περισσότεροι, θα ήθελα πάντως να το δω και ο ίδιος εφόσον είναι εφικτό) και φτηνότερο. Επίσης υποστηρίζουν ότι είναι πιο accurate κάποια presets του συγκριτικά με το DW. Τώρα για τα αρνητικά του, δεν θέλω να πω για το ότι δεν έχει gsync module κτλ, γιατί υποστηρίζει VRR, οπότε δεν παίζει να έχεις άσχημη εμπειρία συγκριτικά με το DW με το module. Θέλω να αναφέρω επίσης γενικά για τις υπερβολές που διαβάζω εδώ και εκεί για το DW. Γραμματοσειρά, fan noise και HDR Flickering. Στην δική μου περίπτωση είναι μη αντιληπτά εως ανύπαρκτα. Το πρώτο πρέπει να θέλω για να το προσέξω, δεν είμαι στο 300% zoom όταν κάνω browsing, έχω πια απόσταση ενός ανθρώπινου χεριού από το μόνιτορ. Fan noise, δεν ξέρω που ζουν αυτοί που παραπονέθηκαν ή παραπονιούνται για αυτό. Αν έχουν φτιάξει κανένα δωμάτιο που ακούς την ροή του αίματος στις φλεβες σου, τι να πω, πάω πάσο ...Εχω ένα σύστημα, σχετικά ήσυχο, οπότε αν ήταν ενοχλητική η φάνα, ε θα την είχα ακούσει... HDR flickering δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Το monitor ειδικά στο creator mode (SDR) είναι accurate af from the box. Σε HDR είναι περί ορέξεως και όταν και εφόσον το game που το χρησιμοποιεί είναι σωστά optimized και σου δίνει επιλογές για Peak Brightness και bar slider για in game calibration. Αν δεν είσαι happy, κατεβάζεις ένα icc profile και πειραματίζεσα. Γενικώς έχει accurate presets, που είναι λίγο πολύ σπάνιο. (πχ στις LG πέφτει κλάμα) Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι αυτά τα θέματα μπορεί και να λύθηκαν λόγω του του latest firmware (μην τους βγάζουμε όλους υπερβολικούς, να είμαι δίκαιος) που κυκλοφορεί στις τελευταίες παρτίδες. Πολύ κακό που δεν είναι αναβαθμίσιμο το DW, οπότε you get what you get αν αποφάσισες να είσαι early adapter με την συγκεκριμένη οθόνη. Με το MB103, το latest firmware, δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στην περίπτωση μου. Έχει αρνητικά προφανώς το monitor, όπως το ότι δεν έχει timer για να μπαίνει standby και αν μπει σε sleep από τα Windows, δεν επανέρχεται κτλ, πρέπει να κάνεις πατέντες (με command σε powershell) για να προστατεύσεις το panel απο πιθανές μελλοντικές βλάβες. (πχ burn in) Aυτά τα ολίγα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Για το DWF δεν γνωρίζω, γιατί δεν το έχω δει από κοντά για να έχω μια γνώμη. Αν είναι matte θα είναι πιο ''grainy'' το image πάντως. Εχω την DW, αυτή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι glossy. Όσο αφορά το DWF δεν το έχω δει από κοντά, από διάφορα συγκριτικά σε βίντεο, φαίνεται να είναι και αυτή glossy. DW VS DWF. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα από αυτά που διαβάζω εδώ και εκεί. Πάμε στα facts. Θετικά του DWF έναντι του DW. Aναβαθμίσιμο firmware, πιο responsive (το βλέπω να το αναφέρουν όλο και περισσότεροι, θα ήθελα πάντως να το δω και ο ίδιος εφόσον είναι εφικτό) και φτηνότερο. Επίσης υποστηρίζουν ότι είναι πιο accurate κάποια presets του συγκριτικά με το DW. Τώρα για τα αρνητικά του, δεν θέλω να πω για το ότι δεν έχει gsync module κτλ, γιατί υποστηρίζει VRR, οπότε δεν παίζει να έχεις άσχημη εμπειρία συγκριτικά με το DW με το module. Θέλω να αναφέρω επίσης γενικά για τις υπερβολές που διαβάζω εδώ και εκεί για το DW. Γραμματοσειρά, fan noise και HDR Flickering. Στην δική μου περίπτωση είναι μη αντιληπτά εως ανύπαρκτα. Το πρώτο πρέπει να θέλω για να το προσέξω, δεν είμαι στο 300% zoom όταν κάνω browsing, έχω πια απόσταση ενός ανθρώπινου χεριού από το μόνιτορ. Fan noise, δεν ξέρω που ζουν αυτοί που παραπονέθηκαν ή παραπονιούνται για αυτό. Αν έχουν φτιάξει κανένα δωμάτιο που ακούς την ροή του αίματος στις φλεβες σου, τι να πω, πάω πάσο ...Εχω ένα σύστημα, σχετικά ήσυχο, οπότε αν ήταν ενοχλητική η φάνα, ε θα την είχα ακούσει... HDR flickering δεν έχω συναντήσει μέχρι στιγμής. Το monitor ειδικά στο creator mode (SDR) είναι accurate af from the box. Σε HDR είναι περί ορέξεως και όταν και εφόσον το game που το χρησιμοποιεί είναι σωστά optimized και σου δίνει επιλογές για Peak Brightness και bar slider για in game calibration. Αν δεν είσαι happy, κατεβάζεις ένα icc profile και πειραματίζεσα. Γενικώς έχει accurate presets, που είναι λίγο πολύ σπάνιο. (πχ στις LG πέφτει κλάμα) Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι αυτά τα θέματα μπορεί και να λύθηκαν λόγω του του latest firmware (μην τους βγάζουμε όλους υπερβολικούς, να είμαι δίκαιος) που κυκλοφορεί στις τελευταίες παρτίδες. Πολύ κακό που δεν είναι αναβαθμίσιμο το DW, οπότε you get what you get αν αποφάσισες να είσαι early adapter με την συγκεκριμένη οθόνη. Με το MB103, το latest firmware, δεν υπάρχουν αυτά τα προβλήματα στην περίπτωση μου. Έχει αρνητικά προφανώς το monitor, όπως το ότι δεν έχει timer για να μπαίνει standby και αν μπει σε sleep από τα Windows, δεν επανέρχεται κτλ, πρέπει να κάνεις πατέντες (με command σε powershell) για να προστατεύσεις το panel απο πιθανές μελλοντικές βλάβες. (πχ burn in) Aυτά τα ολίγα. Ωραιος! Ευχαριστουμε πολυ για την εμπεριστατωμενη αποψη. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα αγχωθει καθολου για το θορυβο απο το ανεμιστηρακι ανεξαρτητα απο το τι γραφοταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, kostiger είπε Ωραιος! Ευχαριστουμε πολυ για την εμπεριστατωμενη αποψη. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα αγχωθει καθολου για το θορυβο απο το ανεμιστηρακι ανεξαρτητα απο το τι γραφοταν. Ξέχασα να αναφέρω ότι ακόμα και αν κάποιος για κάποιο λόγο ακούει το fan, μπορεί απλώς να ενεργοποιήσει το Eco Mode που ουσιαστικά αυτό μόνο κάνει, δεν έχει σε 24/7 το fan ανοιχτό παρά μόνο όταν είναι σε λειτουργία το gsync + HDR. Εκεί αυτομάτως ανοίγει. Δεν έχω βρει άλλες λεπτομέρειες στο τι άλλο ενδεχομένως κάνει το Eco Mode υπόψιν. Δεν μου φαίνεται πως επηρεάζει κάτι άλλο. Πχ στις τηλεοράσεις επηρεάζει άμεσα το brightness. Στο DW δεν παρατήρησα κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Λιγες μερες με την neo g8, εχω να πω πως ολα καλα, εκτος απο το HDR οπου τα χρωματα ειτε σε windows ειτε σε παιχνιδια δεν εινα οπως πρεπει. Ειναι σαν washed out Ολα τα χρωματα. Διαβασα πως οταν γινεται αυτο δεν εχει η συσκευη την δυνατοτητα να προβαλει σωστα το hdr και κατι με το gamma... οποτε απενεργοποιησα το HDR και τωρα ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kazantzidis είπε Λιγες μερες με την neo g8, εχω να πω πως ολα καλα, εκτος απο το HDR οπου τα χρωματα ειτε σε windows ειτε σε παιχνιδια δεν εινα οπως πρεπει. Ειναι σαν washed out Ολα τα χρωματα. Διαβασα πως οταν γινεται αυτο δεν εχει η συσκευη την δυνατοτητα να προβαλει σωστα το hdr και κατι με το gamma... οποτε απενεργοποιησα το HDR και τωρα ολα οκ Είχα το ίδιο πρόβλημα σε ASUS οθόνη. όμως όχι σε όλα τα παιχνίδια. Ένας εύκολος τρόπος για να καταλάβεις πότε δουλεύει σωστά είναι στο RTSS τα γράμματα θα πρέπει να έχουν σκούρο πορτοκαλί χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Nanosys shows off next-gen electroluminescent quantum dot display technology Quantum dots may come into their own soon.. https://www.techspot.com/news/97291-nanosys-demonstrates-electroluminescent-quantum-dot-display-technology-ces.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Γεια σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω την LG C2 για να αντικαταστήσω μία LG 34WN750-B που έχω για κεντρική οθόνη. Θέλω να ρωτήσω αν σε γραφείο 64 εκατοστά θα έχω πρόβλημα και θα είναι δύσχρηστη, κι επίσης πως ελέγχω το panel να δω ότι είναι evo (επειδή διάβασα πως κάποιες δεν είναι). Για δουλειές γραφείου (επειδή γράφω συχνά στο word), browsing κλπ. βολεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, @ngelos είπε Γεια σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω την LG C2 για να αντικαταστήσω μία LG 34WN750-B που έχω για κεντρική οθόνη. Θέλω να ρωτήσω αν σε γραφείο 64 εκατοστά θα έχω πρόβλημα και θα είναι δύσχρηστη, κι επίσης πως ελέγχω το panel να δω ότι είναι evo (επειδή διάβασα πως κάποιες δεν είναι). Για δουλειές γραφείου (επειδή γράφω συχνά στο word), browsing κλπ. βολεύει; Καλημερα φιλε. Πολλα παιδια στο φορουμ εχουν κανει τη μεταβαση και δεν κοιταζουν πισω. Προσωπικα πανω απο 32'' σε 4κ δεν θα εξεταζα για desktop χρηση. Αν προοριζοταν για αποκλειστικη χρηση σε παιχνιδια και καταναλωση περιεχομενου θα ηταν αλλη συζητηση. Για τη χρηση και την αποσταση που περιεγραψες, θεωρω πως θα ειναι κουραστικη η κατα τα αλλα εξαιρετικη C2. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2023 από kostiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Βλέπω ότι μπορείς ν' αλλάξει σε ανάλυση 3840x1600 που είναι ένα μόνιτορ που ήθελα να πάρω (LG UltraGear 38GN950-B). Αυτό με βολεύει πάρα πολύ και μου έρχεται καλύτερα να πάρω την C2 . Όταν θα αλλάζω ανάλυση θα την βρίσκουν αυτόματα τα windows και τα παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Την πήρα την οθόνη. Κάτι είχα διαβάσει εδώ, ότι πρέπει να πάρω την LG για να κάνω επέκταση της εγγύησης, ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 8 ώρες πριν, @ngelos είπε Την πήρα την οθόνη. Κάτι είχα διαβάσει εδώ, ότι πρέπει να πάρω την LG για να κάνω επέκταση της εγγύησης, ισχύει; Με γεια. Ναι μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης από την ιστοσελίδα της εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Armoral είπε Με γεια. Ναι μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης από την ιστοσελίδα της εταιρίας. Ευχαριστώ πολύ!! Μίλησα με την LG και μου έστειλαν το link αλλά τελικά είναι με πληρωμή. Νόμιζα πως είναι δωρεάν .. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2023 από @ngelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα