Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για όποιον ενδιαφέρεται, πυροβολάει η oled. Δεν μαρέσει το 16:9 σε μερικά παιχνίδια που παίζω, αλλά το καλό με τις 42" είναι ότι βάζεις custom resolution 3840x1600 και έχεις 38αρα ultrawide. Αλλα όπως και δήποτε μεγάλο γραφείο, είμαι περίπου στα 85-90 εκατοστά, πιό κοντά τυφλώνεσαι. 

Επειδή είναι tv και όχι monitor δεν έχει height adjustment, οπότε η οθόνη ουσιαστικά ξεκινάει 3 εκατοστά απτό γραφείο, εμένα δεν με ενοχλεί αλλά φαντάζομαι θα προβληματίσει κάποιους. Επίσης κάποια θεματάκια με blurring παρατήρησα, όταν πχ. συνδέομαι στο PC της δουλειάς -  ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου του teamviewer ας πούμε τα κείμενα φαίνονται blurry. Φτιάχνει εύκολα - αν κρατήσεις τις διαστάσεις του παραθύρου σε 16:9 format, οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου, απλά στην αρχή παραξενευτήκα. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πέντε πόντους ύψος στην βάση ήθελα γιατί με έχει κάνει πακέτο με μια ηχομπαρα. Ρε σύ, μήνα έκλεισα μαζί της και ακόμα το μάτι,έχει κουρμπα προς τα έξω..! 😂

• Super Moderators
1 hour ago, Herald said:

Επειδή είναι tv και όχι monitor δεν έχει height adjustment, οπότε η οθόνη ουσιαστικά ξεκινάει 3 εκατοστά απτό γραφείο, εμένα δεν με ενοχλεί αλλά φαντάζομαι θα προβληματίσει κάποιους.

Υποθέτω ότι με κάποιο βραχιόνα θα λύνεται κι αυτό το θέμα.

• Like 1

47 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Πέντε πόντους ύψος στην βάση ήθελα γιατί με έχει κάνει πακέτο με μια ηχομπαρα. Ρε σύ, μήνα έκλεισα μαζί της και ακόμα το μάτι,έχει κουρμπα προς τα έξω..! 😂

Ναι και μενα λιγο ετσι μου φαινεται

46 λεπτά πριν, Thresh είπε

Υποθέτω ότι με κάποιο βραχιόνα θα λύνεται κι αυτό το θέμα.

Δεν εχω τοίχο πίσω από το γραφειο,  σε βραχίονα που κουμπώνει σε γραφείο απευθειας θα εβαζες 42αρα?

• Super Moderators
15 minutes ago, Herald said:

σε βραχίονα που κουμπώνει σε γραφείο απευθειας θα εβαζες 42αρα?

Ψηλή επιδαπέδια? Ψιλο άσχημο αποτέλεσμα βέβαια.

Εχώ βάλει αυτό στην 48 C1 και έχει βολέψει γιατί μπορώ να μετακοινώ το γραφείο χωρίς περιορισμό στην απόσταση οθόνης-ματιών. Περιμένω την 42 C2 από amazon.es (prime day deal), να δω πω θα κάτσει στο setup.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Inler είπε

Να ρωτήσω επειδή έχω χάσει τις εξελίξεις σε OLED 4K 27αρα max 32αρα τι monitor έχουμε?

Τίποτα... μόνο μία ανακοίνωση απο την LG ότι έρχονται μικρότερα... κάποτε υποθέτω...

Το ποιο κοντινό ειναι η Dell QD-Oled AW3423DW 34inch ultrawide 

μετά LG , ASUS, Corsair σε 42 και 48

Επεξ/σία από valantis123

Στις 13/10/2022 στις 1:16 ΜΜ, Material_Defender_1032 είπε

Εχώ βάλει αυτό στην 48 C1 και έχει βολέψει γιατί μπορώ να μετακοινώ το γραφείο χωρίς περιορισμό στην απόσταση οθόνης-ματιών. Περιμένω την 42 C2 από amazon.es (prime day deal), να δω πω θα κάτσει στο setup.

Σε τι τιμή την είχε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...