nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Herald είπε Μαλλον θα την χτυπησω σημερα την c2, με επεισες με το glossy 😂 Τιποτα περιεργο να προσεξω υπαρχει? Τούμπανο είναι σε όλα. Την έχω κ εγώ ένα μήνα τώρα. Έχει ένα μικρό θέμα με gsync/vrr σε μερικά μπουτ. Πχ flickering σε επιφάνεια εργασίας και αναγκάστηκα την κλείνεις και ξανά ανοίγεις την τηλεόραση. Σαν κάποια ποιο παλιά μόνιτορ free sync που δεν είχαν καλή υποστήριξη σε gsync επίσημα και τα ανοιγωκλειναμε για να παίζουν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, nikpoth είπε Τούμπανο είναι σε όλα. Την έχω κ εγώ ένα μήνα τώρα. Έχει ένα μικρό θέμα με gsync/vrr σε μερικά μπουτ. Πχ flickering σε επιφάνεια εργασίας και αναγκάστηκα την κλείνεις και ξανά ανοίγεις την τηλεόραση. Σαν κάποια ποιο παλιά μόνιτορ free sync που δεν είχαν καλή υποστήριξη σε gsync επίσημα και τα ανοιγωκλειναμε για να παίζουν οκ. Ε και το monitor που εχω τωρα εχει flickers σε freesync, δεν με πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikpoth είπε Τούμπανο είναι σε όλα. Την έχω κ εγώ ένα μήνα τώρα. Έχει ένα μικρό θέμα με gsync/vrr σε μερικά μπουτ. Πχ flickering σε επιφάνεια εργασίας και αναγκάστηκα την κλείνεις και ξανά ανοίγεις την τηλεόραση. Σαν κάποια ποιο παλιά μόνιτορ free sync που δεν είχαν καλή υποστήριξη σε gsync επίσημα και τα ανοιγωκλειναμε για να παίζουν οκ. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα με την 48αρα. Και δεν εχω ενεργοποιημενο το vsync στο control panel,μονο fps cap εχω βαλει. Ποια ειναι η εκδοση firmware που φορας? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Την τελευταία έχω . Στο αυτόματο έχω τα update. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα στο καλώδιο hdmi αλλά βλέπω το έχει αρκετός κόσμος.Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά αν είναι ανοιχτό το pc και ανοίξω μετά την τηλεόραση , συμβαίνει . Υπήρχε πάντα αυτό το θέμα , και στην c1. Απλά ίσως και να μην το βλέπουν όλοι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από nikpoth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, nikpoth είπε Την τελευταία έχω . Στο αυτόματο έχω τα update. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα στο καλώδιο hdmi αλλά βλέπω το έχει αρκετός κόσμος.Δεν είναι κάτι τραγικό, απλά αν είναι ανοιχτό το pc και ανοίξω μετά την τηλεόραση , συμβαίνει . Υπήρχε πάντα αυτό το θέμα , και στην c1. Απλά ίσως και να μην το βλέπουν όλοι. Oχι φιλε κατι δεν παει καλα. Ενεργοποιησε το vsync στο control panel,βαλε fps cap στα 116 και παρατηρησε πως παει. Εαν στο κανει ξανα,αλλαξε hdmi και βαλε καποιο certified. Εαν συνεχισει να στο κανει και με το νεο hdmi παρε τηλ την lg να σου αλλαξουν το πανελ η την πλακετα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, optimus prime είπε Για να δουμε εαν εχεις πιθανοτητα να φοραει το νεο WBE πανελ.. Εαν ειναι κατασκευασμενο απο τον Αυγουστο και μετα παιζει να εισαι τυχερος.. 9ος του 2022, καλά είμαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε 9ος του 2022, καλά είμαστε; Πολυ ωραια,εχεις μεγαλη πιθανοτητα να εχεις το ιδιο πανελ με εμενα. Το WBE δλδ.. Ποση εγγυηση σου δινουν,τα 2 ετη της LG η παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Πολυ ωραια,εχεις μεγαλη πιθανοτητα να εχεις το ιδιο πανελ με εμενα. Το WBE δλδ.. Ποση εγγυηση σου δινουν,τα 2 ετη της LG η παραπανω? Δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα, το πήρα και έφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε Δεν ξέρω, δεν ασχολήθηκα, το πήρα και έφυγα Τι εννοεις το πηρες? Πηγες και την αγορασες και την φορτωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, optimus prime είπε Τι εννοεις το πηρες? Πηγες και την αγορασες και την φορτωσες? E ναί ρε, από αυτην σου γράφω τώρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Herald είπε E ναί ρε, από αυτην σου γράφω τώρα Κατσε μωρε την εχεις στησει κιολας,χαχαχαχα.. Πως σου φαινεται? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, optimus prime είπε Κατσε μωρε την εχεις στησει κιολας,χαχαχαχα.. Πως σου φαινεται? Aμά σου πώ ότι από τα 3 χρόνια που είχα την curved super ultrawide 49αρα, αυτή που είναι flat μου φαίνεται κυρτή από την ανάποδη? Πραγματικά έψαχνα μήπως στράβωσα το πάνελ. Θέλει συνήθεια. Όταν ανοίγω το gameoptimizer επίσης πέφτει το brightness - και δεν με αφήνει να το ρυθμίσω καθόλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Herald είπε Aμά σου πώ ότι από τα 3 χρόνια που είχα την curved super ultrawide 49αρα, αυτή που είναι flat μου φαίνεται κυρτή από την ανάποδη? Πραγματικά έψαχνα μήπως στράβωσα το πάνελ. Θέλει συνήθεια. Όταν ανοίγω το gameoptimizer επίσης πέφτει το brightness - και δεν με αφήνει να το ρυθμίσω καθόλου; Πρωτον και κυριον..Συγχαρητηρια... Δευτερον,μαθε εαν εχεις την τυπικη εγγυηση της LG(2 χρονια). Εαν ναι αυριο παρε τηλ την LG και κανε επεκταση εγγυησης. Τωρα απενεργοποιησε μεσα απο τις ρυθμισεις το ECO MODE. Και μετα σε pm ρωτα με οτι αλλο θελεις.. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 https://www.whathifi.com/news/27-inch-and-32-inch-oleds-are-on-the-way-but-will-they-be-tvs-or-monitors 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Armoral είπε https://www.whathifi.com/news/27-inch-and-32-inch-oleds-are-on-the-way-but-will-they-be-tvs-or-monitors Καλό που θα φτιαχτούν oled σε μικρότερη διασταση....Αλλα αν κρίνω από την Alienware την 34ρα που είναι σκέτο paperlaunch.... φαντάζομαι αυτές......🤣 5 ώρες πριν, Herald είπε E ναί ρε, από αυτην σου γράφω τώρα Καλοριζικη! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2022 από BabisTs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα