Allan-Wake Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Havik είπε Σε πόση απόσταση καθόσουν; 80 εκ. γραφειο, καθομαι νορμαλ (οχι δεν βαζω το κεφαλι μου μεσα στην οθονη) Οι 27-28 ιντσες θεωρώ οτι ειναι το κατάλληλο μεγεθος. Εχω αποψη για ολη την οθονη χωρις να κουναω λαιμο, παιζω παιχνιδια χωρις να κοιταω πανω κατω. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Allan-Wake 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.gigabyte.com/gr/Monitor/M28U-AE#kf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μια και λέμε απόψεις, το ιδανικό για μένα θα είναι ένα 38άρι oled ultrawide, με τιμή κοντά στο χιλιάρικο (και μετά ξύπνησα)... Who knows, σε καμιά πενταετία, να μαστε καλά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2022 στις 1:11 ΜΜ, Spartan117 είπε Περίπου 1 μέτρο, ναι μπορείς να κάνεις εγγραφή, απλά πρέπει να έχεις USB storage. Να σε ρωτήσω, είσαι σίγουρος για την εγγραφή, γιατί εμένα δε την εμφανίζει πουθενά. Μήπως πήρες την οθόνη από εκτός Ελλάδας; Κι αν ναι, μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφια με το τι εμφανίζει στο service menu στην πρώτη οθόνη, στο adjust check, μόνο τη δεξιά πλευρά; Γιατί μάλλον κλειδώνουν κάποιες λειτουργείες α να region. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από tsamo2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όλα είναι υποκειμενικά όσο αφορά τις ίντσες. Ότι χρειάζεται ο καθένας. Άνω των 32/34 ιντσών για γραφείο για μένα είναι too much. Για άλλον μπορεί να είναι και ξεκούραστο. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Το ιδανικό για την δική μου περίπτωση είναι το 34αρι της Alienware αν και εφόσον το καταφέρεις να το βρεις κάποια στιγμή στην χώρα μας. Έχει όλα τα features που θα ήθελα atm. C1 έχουμε ήδη xD. Εψαξα αρκετά αλλά ακόμα και από έξω (Ευρώπη) δεν είναι εύκολα τα πράγματα να το βρεις. Μόνο στο US είναι εύκολα διαθέσιμο. Bεβαια το να το φέρεις από εκεί είναι μεγάλο το κόστος καθώς σιγά μην γλιτώσεις τον πέλεκυς από τα σαρκοφαγα των customs. Ενημερωτικά, την επόμενη εβδομάδα (από έγκυρη πηγή) θα φέρει η Dell παρτίδα από παραγγελίες που χρωστάει σε πελάτες. Εχει ανοίξει ο κωδικός στο exclusivestores μενει να δούμε πότε θα ανοίξουν και πάλι οι παραγγελίες.Stock (αμεσα διαθέσιμο) δεν νομίζω πως ποτέ θα βρεθεί το συγκεκριμένο monitor. Ειδωμεν. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Alex21121988 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα το πω ξανα και εδω,εχετε υποψην σας οτι το Αllienware δεν εχει polarizer και εσυ ειδικα Alex αφου εχεις C1 θα ξενερωσεις οταν θα δεις να σου γκριζαρει ολη η οθονη με το φως ανοιχτο η απο τον ηλιο που θα μπαινει στο δωματιο.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, optimus prime είπε Θα το πω ξανα και εδω,εχετε υποψην σας οτι το Αllienware δεν εχει polarizer και εσυ ειδικα Alex αφου εχεις C1 θα ξενερωσεις οταν θα δεις να σου γκριζαρει ολη η οθονη με το φως ανοιχτο η απο τον ηλιο που θα μπαινει στο δωματιο.. Θα το δω από κοντά όταν με το καλό παραλάβει ένας φίλος. Σίγουρα δεν θα είναι όπως μια κανονική OLED tv αλλά αν πλησιάζει θα είναι upgrade για μένα. Με το αξιοπρεπεστατο Rogακι έχουμε μείνει, καιρός για κάτι new σε monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Nα πας να το δεις ναι. Το πηρε ενας γνωστος και τον ρωτησα προχθες πως του φαινεται και δεν χρησιμοποιει το HDR για αυτο τον λογο.. Προφανως ο ανθρωπος δεν παιζει συνεχεια στο σκοταδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναβαθμιστήκαμε επιτέλους και σε οθόνη .....απίστευτα χρώματα αλλά και γενικά σαν οθόνη! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από BabisTs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Καλοριζικο Μπαμπη,κανε και ενα τσεκ για pixel να εισαι σιγουρος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Καλοριζικο Μπαμπη,κανε και ενα τσεκ για pixel να εισαι σιγουρος.. Thanx bro....και από pixel τσεκαρίστηκε αλλά και από scanlines ( που παρουσιάζεται σε κάποια panel της sammy ) τσεκαρίστηκε και είναι σε όλα κομπλέ.Γενικά εικόνα κρύσταλλο,φανταστικά χρώματα και ευχαριστήθηκα άλλο spiderman που παίζω αυτήν την περίοδο. Στα συν και το ambilight που έχει πίσω και κάτω το μόνιτορ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μπραβο ρε Μπαμπη,καλως ηλθες στο 4κ club. Τωρα με τοση λεπτομερεια θα ανακαλυπτεις νεα πραγματα που πριν δεν μπορουσες να τα δεις.. Εγω εχω βαλει hue lights απο πισω γιατι δεν εχω build in φωτισμο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες, καλό hdmi2.1 , έχουμε κάποια πρόταση; Έχω θέματα με ένα savio v2.1 και βλέπω ότι μερικές φορές έχω flickering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, nikpoth είπε Παίδες, καλό hdmi2.1 , έχουμε κάποια πρόταση; Έχω θέματα με ένα savio v2.1 και βλέπω ότι μερικές φορές έχω flickering. Ugreen 8K HDMI 2.1 HDMI 2.1 Braided Cable HDMI male - HDMI male 2m Μαύρο 70321 | Skroutz.gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα