Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Masma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πρόγραμμα καθαρισμού των drivers, για να μην μένουν υπολείμματα από παλιότερους drivers και να μπαίνουν οι νέοι ''like after format''.

https://www.wagnardsoft.com/content/display-driver-uninstaller-ddu-v18048-released

Κάνε αυτό και ξαναπέρνα τους τελευταίους drivers. Αν δεν λυθεί, δοκίμασε άλλη DP θύρα στην GPU, αν πάλι δεν λυθεί, δοκίμασε άλλο καλώδιο DP. Αν δεν δουλέψει τίποτα από αυτά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό σου ή το monitor.

Πρέπει να το κάνω σε safe mode;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι είναι καλύτερα σε safe mode.

Στο safe mode δεν μπορώ να δω καλά γιατί τρεμοπαίζει η οθόνη και σβήνει για δευτερολεπτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Ydrochoaki είπε

Στο safe mode δεν μπορώ να δω καλά γιατί τρεμοπαίζει η οθόνη και σβήνει για δευτερολεπτα.

Στο safe mode δεν φορτώνουν οι drivers(Μόνο οι basic) άρα μάλλον δεν είναι θέμα drivers. Δοκίμασε να αλλάξεις DP θύρα ή άλλο DP καλώδιο.

Αν δεν καταφέρεις να κάνεις καθαρισμό από safe mode, κάντο σε normal mode για τώρα και βλέπεις..

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Στο safe mode δεν φορτώνουν οι drivers(Μόνο οι basic) άρα μάλλον δεν είναι θέμα drivers. Δοκίμασε να αλλάξεις DP θύρα ή άλλο DP καλώδιο.

Αν δεν καταφέρεις να κάνεις καθαρισμό από safe mode, κάντο σε normal mode για τώρα και βλέπεις..

Λοιπόν δουλεύει τώρα δεν ξέρω τι έκανα άλλαξα θύρα δούλεψε, το ξανά έβαλα στην αρχική που το είχα και δούλεψε πάλι, πολύ πιθανών να μην είχε κουμπώσει καλά στην θύρα στην κάρτα γραφικών

Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου

Επεξ/σία από Ydrochoaki
  • Like 1

Στις 30/1/2022 στις 1:54 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Μακάρι και το quality control των εταιρειών να ακολουθούσε και τα άλματα στην ανάπτυξη της τεχνολογίας γενικότερα... Καλοδεχούμενα όλα τα νέα καλούδια (100000Hz, 0,0001 response time, etc) αλλά έχω βαρεθεί να μας ταΐζουν σαβούρα πρωτοκλασάτες εταιρείες...

Και τώρα με αυτά που ζούμε τα τελευταία 2-3 χρόνια, σε συνδυασμό με την κατακόρυφη ζήτηση σε προϊόντα τεχνολογίας και την πρεμούρα των εταιρειών να πουλήσουν, κάνει ολοένα και πιο επίκαιρο το ρητό "Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά…" 😕

• Like 2

Νέα monitors από Dell με IPS Black panel που βελτιώνει αρκετά το contrast και συνεπώς το μαύρο.

Dell UltraSharp 4K Monitors Debut IPS Black Tech to Boost Contrast

SuFuTR32TwycVENmFKZUgS-970-80.jpg

• Like 5

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά θέλω να αγοράσω νέο μόνιτορ γιατί έπαθε πλακέτα το παλιό..  λοιπόν πολύ λίγη χρήση του PC  για γενικά θέματα . Απο games παίζω κανένα lol και που και που lineage2.(πάλι μιλάμε για λίγο χρήση).

Μου πρότειναν αυτό το μόνιτορ. AOC C32G2ZE/BK Curved Gaming Monitor 31.5" FHD 1920x1080 240Hz.

Γενικώς θέλω να δώσω μέχρι το 300 ευρώ. 

Βρήκα και το odyssey g7 από 700-800 ευρώ στα 480.(αλλά αφού δεν βρίσκομαι πολύ στο PC μου φαίνεται ανούσιο.  Δώστε καμια ιδέα ρε παιδιά .

Σκέφτομαι να κάνω του γιου μου δώρο ένα Alienware AW2521H. Είναι καλή λύση στα 360Ηz;
Δεν συζητώ αν τέτοιοι βαθμοί ανανέωσης είναι απαραίτητοι, αλλά έχει ενθουσιαστεί με την προοπτική και δεν θέλω να του χαλάσω χατήρι. Μήπως το ότι είναι το φτηνότερο 360 κρύβει κάποια παγίδα που δεν βλέπω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...