Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ποιο ; flat g5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2021 Πρέπει οπωσδήποτε να βγουν και QHD monitors με mini-LED και true HDR. Η AOC κάνει την αρχή. https://www.thefpsreview.com/2021/06/21/aoc-announces-agon-ag274qxm-a-27-inch-qhd-ips-display-with-mini-led-backlight/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Παιδιά καλησπέρα. Σας έτυχε η dell να μην ξυπνάει από το stanby mode? Άφησα για λίγο τον υπολογιστή και όταν γύρισα η οθόνη δεν άνοιγε ενώ κουνούσα το ποντίκι. Νόμιζα ήταν θέμα του υπολογιστή αλλά βγάζοντας ένα usb που είχα συνδεδεμένο ακούστηκε κανονικά ο ήχος των windows. Έβγαλα το DP αλλά τίποτα. Έβγαλα την πρίζα χωρίς αποτέλεσμα. Η λύση ήταν να βγάλω την τροφοδοσία της οθόνης ενώ αυτή ήταν ανοιχτή (φαινόταν κανονικά ο μπλε φωτισμός από πίσω καθώς και το λευκό φωτάκι κάτω δεξιά). Λέτε να είναι ελαττωματική; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, t3llis είπε Παιδιά καλησπέρα. Σας έτυχε η dell να μην ξυπνάει από το stanby mode? Άφησα για λίγο τον υπολογιστή και όταν γύρισα η οθόνη δεν άνοιγε ενώ κουνούσα το ποντίκι. Νόμιζα ήταν θέμα του υπολογιστή αλλά βγάζοντας ένα usb που είχα συνδεδεμένο ακούστηκε κανονικά ο ήχος των windows. Έβγαλα το DP αλλά τίποτα. Έβγαλα την πρίζα χωρίς αποτέλεσμα. Η λύση ήταν να βγάλω την τροφοδοσία της οθόνης ενώ αυτή ήταν ανοιχτή (φαινόταν κανονικά ο μπλε φωτισμός από πίσω καθώς και το λευκό φωτάκι κάτω δεξιά). Λέτε να είναι ελαττωματική; Ευχαριστώ το παθαινουν που και που ολα τα monitor με gsync/freesync, κάτι κομπλάρει ο scalar. Αν εχεις και 471.11 nvidia κανε εναν driver πίσω. Πρακτικά πότε γίνεται Πάει το monitor να μπει σε "sleeping" mode (δεν υπάρχει πια standby mode οταν ειναι ανοιχτο το pc), και εσύ κουνάς το ποντίκι ενώ έχει γίνει μαύρη η οθόνη αλλά δεν μπήκε ακόμα σε sleeping mode. Μονο με power cycle, δλδ καλώδιο απτην πρίζα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε το παθαινουν που και που ολα τα monitor με gsync/freesync, κάτι κομπλάρει ο scalar. Αν εχεις και 471.11 nvidia κανε εναν driver πίσω. Πρακτικά πότε γίνεται Πάει το monitor να μπει σε "sleeping" mode (δεν υπάρχει πια standby mode οταν ειναι ανοιχτο το pc), και εσύ κουνάς το ποντίκι ενώ έχει γίνει μαύρη η οθόνη αλλά δεν μπήκε ακόμα σε sleeping mode. Μονο με power cycle, δλδ καλώδιο απτην πρίζα. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με καθησύχασες. Την έχω δύο ημέρες και νόμιζα ότι την "έχασα" 😪 . Έχω amd (5700 xt) δεν ξέρω παίζει κι εδώ ρόλο ο driver (έχω τον τελευταίο). Ψάχνοντας λίγο βρήκα και δοκίμασα κι αυτό. Solved: Re: S2721DGFA, DP not waking from sleep, SOLVED - Dell Community Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2021 από t3llis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redink Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 11:51 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Προσπαθώ να πετύχω το λευκό λίγο..Η αλήθεια είναι ότι το ιδανικό σύμφωνα με τις μετρήσεις είναι το 6500Κ το οποίο δείχνει αρκετά ''warm''. Προσωπικά το λευκό μου φαίνεται πιο σωστό στο πιο ψυχρό ας το πω.. μετα απο μήνες πειραματισμών προσωπικά δεν κατάφερα να βγάλω σωστό ψυχρό λευκό, εχω καταλήξει οτι η μια δόση κιτρινίλας δεν θα φύγει ποτε. (ισως μονο μεσα απο το temperature control της AMD αλλα καταστρέφει τα αλλα χρώματα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camel555 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, t3llis είπε Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με καθησύχασες. Την έχω δύο ημέρες και νόμιζα ότι την "έχασα" 😪 . Έχω amd (5700 xt) δεν ξέρω παίζει κι εδώ ρόλο ο driver (έχω τον τελευταίο). Ψάχνοντας λίγο βρήκα και δοκίμασα κι αυτό. Solved: Re: S2721DGFA, DP not waking from sleep, SOLVED - Dell Community Ο driver της AMD σίγουρα είναι ο πρώτος ύποπτος για οτιδήποτε κουλό😁 Προχθές έκανα update στον τελευταίο και πριν ολοκληρωθεί, πέταξε ένα ωραίο μήνυμα σφάλματος και μετά εξαφανίστηκε ο driver... Πίστευα ότι σε τέτοια περίπτωση θα έκανε rollback στον προηγούμενο αλλά αυτό τα ξήλωσε όλα, ευτυχώς που υπάρχει το DDU.... 1 ώρα πριν, redink είπε μετα απο μήνες πειραματισμών προσωπικά δεν κατάφερα να βγάλω σωστό ψυχρό λευκό, εχω καταλήξει οτι η μια δόση κιτρινίλας δεν θα φύγει ποτε. (ισως μονο μεσα απο το temperature control της AMD αλλα καταστρέφει τα αλλα χρώματα ) Δεν ξέρω μήπως ένα μηχάνημα calibration θα σε βοηθούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, redink είπε μετα απο μήνες πειραματισμών προσωπικά δεν κατάφερα να βγάλω σωστό ψυχρό λευκό, εχω καταλήξει οτι η μια δόση κιτρινίλας δεν θα φύγει ποτε. (ισως μονο μεσα απο το temperature control της AMD αλλα καταστρέφει τα αλλα χρώματα ) Πως να βρεις σωστό λευκό αφού και η ομοιομορφία του panel δεν είναι άψογη. Άλλο χρώμα βλέπεις αριστερά άλλο δεξιά π.χ. Το φέρνεις στα αριστερά να δείχνει σωστό, χαλάει δεξιά ή το ανάποδο. Κοιτάς στο κέντρο αν μπορέσεις να πετύχεις το ''ουδέτερο''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Philips 275M1RZ - 1440P 170Hz Nano IPS monitor with Ambiglow https://www.philips.com.hk/en/c-p/275M1RZ_69/momentum-lcd-monitor-with-ambiglow Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Philips 275M1RZ - 1440P 170Hz Nano IPS monitor with Ambiglow https://www.philips.com.hk/en/c-p/275M1RZ_69/momentum-lcd-monitor-with-ambiglow Σε άψογα Φιλιππινέζικα! Αλλά δείχνει το monitor και το ambiglow function. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Υπάρχει περίπτωση η S2721DGFA να έχει μεμβράνη; Βλέπω στις δύο πάνω γωνίες (αριστερά και δεξιά) δυο σημαδάκια σαν αυτά που κάνουν οι μεμβράνες όταν ξεκινάς να τις ξεκολλάς. Δε θέλω να βάλω χέρι τσάμπα. Στα unboxing δεν είδα να αναφέρεται κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, phanispal είπε Υπάρχει περίπτωση η S2721DGFA να έχει μεμβράνη; Βλέπω στις δύο πάνω γωνίες (αριστερά και δεξιά) δυο σημαδάκια σαν αυτά που κάνουν οι μεμβράνες όταν ξεκινάς να τις ξεκολλάς. Δε θέλω να βάλω χέρι τσάμπα. Στα unboxing δεν είδα να αναφέρεται κάτι. Έχω δει refurbished οθόνες να έχουν μεμβράνη. Dell και άλλες. Την πήρες από σοβαρό κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Υπάρχει περίπτωση η S2721DGFA να έχει μεμβράνη; Βλέπω στις δύο πάνω γωνίες (αριστερά και δεξιά) δυο σημαδάκια σαν αυτά που κάνουν οι μεμβράνες όταν ξεκινάς να τις ξεκολλάς. Δε θέλω να βάλω χέρι τσάμπα. Στα unboxing δεν είδα να αναφέρεται κάτι. δεν εχει οχι. Μηπως ειναι απλά λιγο διαφανές ανάμεσα στο bezel και στο πλαστικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Έχουμε τιποτα νεότερο ή ακομη αυτα τα 2 μονιτορ ειναι οι βασιλιάδες του: 1440p, 144Hz, 1mst GtG? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 25 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έχουμε τιποτα νεότερο ή ακομη αυτα τα 2 μονιτορ ειναι οι βασιλιάδες του: 1440p, 144Hz, 1mst GtG? προς το παρών αυτά τα 2 ,το καινούργιο LG 27GP850 από ότι διάβασα οσοί παρέλαβαν Αμερική είχε κλειδώσει κάποια features που διαφήμιζε,μου φαίνεται το strobing και το OC 180hz από 165hz και στο hardware unboxed θα το ξανακάνουν review 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα