Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, ICE-T είπε S2721DGFA πήρες? Ναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι. σύμπτωση και εγώ την Πέμπτη που πέρασε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Τη βλέπω στα 394€ αλλά από νέο μαγαζί στο skroutz, εγγύηση απευθείας από τη Dell οπότε δε μας νοιάζει; Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, phanispal είπε Τη βλέπω στα 394€ αλλά από νέο μαγαζί στο skroutz, εγγύηση απευθείας από τη Dell οπότε δε μας νοιάζει; Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια; κάνε ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα για να είσαι σίγουρος ότι ισχύει αντικατάσταση από την Dell(Ελλάδα) για σιγουριά Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από ICE-T 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 58 λεπτά πριν, phanispal είπε Τη βλέπω στα 394€ αλλά από νέο μαγαζί στο skroutz, εγγύηση απευθείας από τη Dell οπότε δε μας νοιάζει; Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια; Το μαγαζί δεν είναι καινούργιο πάντως γενικά. Νομίζω πως η Dell θα σου πει, κανένα πρόβλημα όπως συνήθως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, phanispal είπε Τη βλέπω στα 394€ αλλά από νέο μαγαζί στο skroutz, εγγύηση απευθείας από τη Dell οπότε δε μας νοιάζει; Έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια; η τιμή είναι αρκετά καλή πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Στο Google βλέπω μια αξιολόγηση πάντως, και μάλιστα πριν λίγες ώρες. Βέβαια θα αγοραστεί με επαγγελματικό ΑΦΜ οπότε θα γλιτώσω το ΦΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skritikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Στο Google βλέπω μια αξιολόγηση πάντως, και μάλιστα πριν λίγες ώρες. Βέβαια θα αγοραστεί με επαγγελματικό ΑΦΜ οπότε θα γλιτώσω το ΦΠΑ. Στο Skroutz είναι όντως καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Πήρα και μου είπαν 3 χρόνια εγγύηση από τη Dell. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Τσίμπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Τα χρώματα είναι αρκετά φυσικά ακόμα και με τις default ρυθμίσεις. Καμία σχέση με το Samsung quantum dot..Επίσης το μαύρο δεν είναι όσο άσχημο δείχνει το Rtings. Τέλος θέλω συνήθεια γιατί μετά το 32άρι το 27άρι μου φαίνεται μια σταλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τα χρώματα είναι αρκετά φυσικά ακόμα και με τις default ρυθμίσεις. Καμία σχέση με το Samsung quantum dot..Επίσης το μαύρο δεν είναι όσο άσχημο δείχνει το Rtings. Τέλος θέλω συνήθεια γιατί μετά το 32άρι το 27άρι μου φαίνεται μια σταλιά Καλά το profile που έχουν με 29 bringtness είναι πολύ μέτριο για τα γούστα μου προτίμησα του hardware unboxed της ρυθμίσεις,το μαύρο δεν είναι τόσο ασκημο αλλά μπροστά στο gl850 που το έχω και αυτό ήταν χειρότερο σε κανονική εικόνα εννοώ ,τώρα δεν ξέρω μπορεί να μου είχε πέσει πάνελ που ήταν αρκετά φωτεινό 8 λεπτά πριν, ICE-T είπε Καλά το profile που έχουν με 29 bringtness είναι πολύ μέτριο για τα γούστα μου προτίμησα του hardware unboxed της ρυθμίσεις,το μαύρο δεν είναι τόσο ασκημο αλλά μπροστά στο gl850 που το έχω και αυτό ήταν χειρότερο σε κανονική εικόνα εννοώ ,τώρα δεν ξέρω μπορεί να μου είχε πέσει πάνελ που ήταν αρκετά φωτεινό συνήθεια είναι το μέγεθος της οθόνης εκτός αν ενοχλεί εμένα 32 με ενοχλούσε στα μάτια και κάθομαι καί σε απόσταση σχεδόν 80/90 πόντους Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Το sharpness που το έχετε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το sharpness που το έχετε ; 50 το έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Πάντως δεν υπάρχει φόβος για oversaturation. Εγώ όταν διάβαζα για κορεσμό χρωμάτων νόμιζα ότι θα είναι έντονα όπως της U32H850(Quantum Dot) αλλά καμία σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα