Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitors News/Comparison

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν μου άρεσε η Dell που είναι curved, έστω και αυτό το ελάχιστο με χάλασε. Από την άλλη θεωρώ και τα 1350€ της Asus πολλά γιατί έχει features μέσα που ενδιαφέρουν ελάχιστους, εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι ούτε για elmb, ούτε για type c ούτε και για kvm switch. MSI, Gigabyte και Samsung δεν τις βρίσκεις γενικά και αν τις βρεις έχουν πάνω απο 1300€. Γενικά θα έπρεπε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους να πωλούνται φθηνότερα. Ίσως γίνει αυτό με την εμφάνιση των 27/OLED/4k την άνοιξη. Προτείνω αυτοσυγκράτηση παίδες, κάτι αμφιλεγόμενες αυξήσεις εγγυήσεων και ελάχιστες πτώσεις τιμών είναι για να μας δελεάσουν να κάνουμε το βήμα, κρύψτε τις πιστωτικές στο πατάρι 🙃

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οτι εγραφα για τo συγκριτικο woled vs mini led sony bravia 9* που ηταν πιο φωτεινη στις περισσότερες σκηνές η woled, με τα φετινά panel θα εχει ακομα μεγαλύτερη διαφορά.

οι hi tech guru users του reddit που δεν γνωριζουν να κανουν ουτε ενα calibration και καποιοι εδω, εχουν αντίθετη αποψη.

*βεβαια και οι mini led γινονται καλύτερες.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια λίστα με τα καταστήματα που έχουν live oled monitors?

Νομίζω θα ενδιέφερε αρκετούς.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, camel555 είπε

Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια λίστα με τα καταστήματα που έχουν live oled monitors?

Είναι πολύ σκοτεινά και προβληματικά.

Αξίζει μόνο αν το αγοράσεις, το λιώσεις και 1.5 χρόνο μετά πάρεις το επόμενο.

Γι'αυτους είναι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Γι'αυτους είναι.

Το σχολιο αυτο πηγαζει απο που? τι ειναι αυτα που γραφετε?

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ.
5 minutes ago, thanosAIAS said:

Γι'αυτους είναι.

Αυτό ισχύει μόνο στα monitors ή και στις τηλεοράσεις;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αυτό ισχύει μόνο στα monitors ή και στις τηλεοράσεις;

Μόνο στα monitors. Δυστυχώς η μικρη επιφάνεια (ίδιος αριθμός pixel) κάνει πολύ δύσκολη την ψύξη και γι'αυτό δε μπορούν να ανεβάσουν τη φωτεινότητα.

Στην ίδια ανάλυση (ίδιος αριθμός pixel) μια 65αρα qd-oled φτάνει 1500 νίτς ακόμη και σε μικρά παράθυρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παίζει προσφορά τώρα το Samsung oled g6 στα 600 ευρώ. Βλέπω ότι είναι 27", 2κ, 360hz, Vrr, qd-oled. Όλα καλά δηλαδή αλλά με matte coating. Σκέφτομαι να το πάρω. Αξίζει τα 600 ή καλύτερα το dell με τα 800; Ξέρετε που μπορούμε να τα δούμε;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, music_lover είπε

Εμένα δεν μου άρεσε η Dell που είναι curved, έστω και αυτό το ελάχιστο με χάλασε. Από την άλλη θεωρώ και τα 1350€ της Asus πολλά γιατί έχει features μέσα που ενδιαφέρουν ελάχιστους, εγώ πχ δεν ενδιαφέρομαι ούτε για elmb, ούτε για type c ούτε και για kvm switch. MSI, Gigabyte και Samsung δεν τις βρίσκεις γενικά και αν τις βρεις έχουν πάνω απο 1300€. Γενικά θα έπρεπε ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους να πωλούνται φθηνότερα. Ίσως γίνει αυτό με την εμφάνιση των 27/OLED/4k την άνοιξη. Προτείνω αυτοσυγκράτηση παίδες, κάτι αμφιλεγόμενες αυξήσεις εγγυήσεων και ελάχιστες πτώσεις τιμών είναι για να μας δελεάσουν να κάνουμε το βήμα, κρύψτε τις πιστωτικές στο πατάρι 🙃

Πολυ σωστη τοποθετηση και εμενα με γαργαλαει να την χτυπησω με την 5ετη απο το πλαισιο αλλα σκεφτομαι να περιμένω μεχρι την ανοιξη μηπως παιξει τιποτα sub 900 σε τιμη. Απο την αλλη ειμαι σε διλλημα μηπως τελικα για την περιπτωση μου (ps5) εινα καλυτερα μια 42c4 γιατι pc δεν εχω και δυσκολα θα παρω στο επιπεδο που θελει η οθονη για να αξιοποιηθει. 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, ison είπε

Πολυ σωστη τοποθετηση και εμενα με γαργαλαει να την χτυπησω με την 5ετη απο το πλαισιο αλλα σκεφτομαι να περιμένω μεχρι την ανοιξη μηπως παιξει τιποτα sub 900 σε τιμη. Απο την αλλη ειμαι σε διλλημα μηπως τελικα για την περιπτωση μου (ps5) εινα καλυτερα μια 42c4 γιατι pc δεν εχω και δυσκολα θα παρω στο επιπεδο που θελει η οθονη για να αξιοποιηθει. 

Με βάση όσα έγραψες, δεν υπάρχει καν δίλημμα για σένα. Πας καρφί για LG OLED 42 C4. Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη φωτεινότητα, δυνατότητα θέασης τηλεοπτικού σήματος, smart features μέσω webos, σωστό Dolby Vision και Atmos, ενσωματωμένο media player, ενσωματωμένα ηχεία, τι άλλο να ζητήσεις? Ειδικά από την στιγμή που όπως λες δεν πρόκειται να συνδέσεις επάνω PC, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις monitor.

59 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε

Καλημέρα παίζει προσφορά τώρα το Samsung oled g6 στα 600 ευρώ. Βλέπω ότι είναι 27", 2κ, 360hz, Vrr, qd-oled. Όλα καλά δηλαδή αλλά με matte coating. Σκέφτομαι να το πάρω. Αξίζει τα 600 ή καλύτερα το dell με τα 800; Ξέρετε που μπορούμε να τα δούμε;

Αν δεν προτιμάς τόσο πολύ ένα glossy panel τότε δεν βλέπω τον λόγο να πας στην Dell. Η κυρία διάφορα τους είναι αυτή. Για μένα πάντως ενώ είναι σημαντική, δεν την θεωρώ τόση ώστε να αξίζει τα 200€ ευρώ διαφορά. Άλλες διαφορές είναι στα έτη εγγύησης και καλύτερη συμβατό της Dell με κονσόλες παρότι δεν έχει HDMI v2.1

Δημοσ.
3 ώρες πριν, camel555 είπε

Πλαίσιο Αεροδρόμιο έχει μερικά, νομίζω θα έχει και σε άλλα είχα πάει και έκοψα κίνηση τις προάλλες και το πιο φωτεινό σε σχέση με το lg2gs95, Samsung 27 g6 και ένα lg ultrawide curve ήταν το curved , και τελικά πήρα ένα Alienware 27 oled το οποίο αν έχεις παράθυρο ανοιχτό από πίσω τον έχεις πιεί από τα reflections .

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, music_lover είπε

Αν δεν προτιμάς τόσο πολύ ένα glossy panel τότε δεν βλέπω τον λόγο να πας στην Dell. Η κυρία διάφορα τους είναι αυτή. Για μένα πάντως ενώ είναι σημαντική, δεν την θεωρώ τόση ώστε να αξίζει τα 200€ ευρώ διαφορά. Άλλες διαφορές είναι στα έτη εγγύησης και καλύτερη συμβατό της Dell με κονσόλες παρότι δεν έχει HDMI v2.1

To παραγγέλνω λοιπόν. Από που είναι καλύτερα plaisio ή απευθείας samsung?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...