akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ 33 λεπτά πριν, Despotas είπε Σημαντική πτώση τιμής για την Samsung G60SD (QD-OLED, 1440p, 360Hz): https://www.kotsovolos.gr/computing/monitors/306178-monitor-samsung-ls27dg602suxen https://www.public.gr/product/perifereiaka/othones-kai-aksesoyar/monitors/samsung-odyssey-g60sd-ls27dg602suxen-gaming-monitor-27-qhd-oled-flat-360hz-003ms/1940463 https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-oled-g6-g60sd-s27dg60 εχει εφημεριδα μπροστα ρε γαμωτο αλλιως θα ηταν πολυ καλη επιλογη 1
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:31 μμ 16 minutes ago, akoinonitos said: εχει εφημεριδα μπροστα ρε γαμωτο αλλιως θα ηταν πολυ καλη επιλογη Τι εφημερίδα; Γράψε λίγο επιστημονικά για να καταλάβουμε. Matt coating? Έμενα πχ με ενοχλεί πολύ το glossy, λίγο φως αν έχεις στον χώρο, βλέπεις τον εαυτό σου στην οθόνη.. 1
kostiger Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:50 μμ Can you believe that over one fifth of PC gaming monitors sold today are OLED panels? So, says no less an authority on the subject than LG. To be more precise, LG told YouTube channel HDTVTest that OLED now has 22% of the PC gaming monitor market. LG notes that market share has been achieved within just two years of the launch of its first OLED-based PC gaming monitor. https://www.pcgamer.com/hardware/gaming-monitors/its-hard-to-believe-but-22-percent-of-pc-gaming-monitors-are-now-oled-panels/ 2
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:03 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, prefuse είπε Τι εφημερίδα; Γράψε λίγο επιστημονικά για να καταλάβουμε. Matt coating? Έμενα πχ με ενοχλεί πολύ το glossy, λίγο φως αν έχεις στον χώρο, βλέπεις τον εαυτό σου στην οθόνη.. Το glossy των tv ναι , το matte λιγο φως να εχεις σου κανει την οθονη ασπρη, για δουλειες γραφειου ειναι οκ για gaming με την καμια. 1 ώρα πριν, prefuse είπε υλοποίηση RGB mini led για dedicated cinema gaming room. Πολύ ενδιαφέρον! Αλλά.. 30.000$ μόνο και πάλι καλύτερη επιλογή ένας JVC με μια καλή οθόνη, τουλάχιστον για ταινίες γιατί δεν γνωρίζω περί lag. Λογικά κάποια στιγμή θα γίνει και review σε κατάλληλες/τυπικές συνθήκες χαμηλού φωτισμού δωματίου όπου θα φαίνονται καλύτερα και τα οποία προβλήματα blooming. Δες το και πες μας το εχω την μερα που το ανεβασε Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:03 μμ από akoinonitos
agelosLX Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:32 μμ Παιδιά αυτή την περίοδο εαν θέλουμε να αγοράσουμε 32άρι Οled μονιτορ ποιά θεωρείται η καλύτερη επιλογή στα +- 1.000 ευρώ (πλην του Alienware λόγω curve)?
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, agelosLX είπε Παιδιά αυτή την περίοδο εαν θέλουμε να αγοράσουμε 32άρι Οled μονιτορ ποιά θεωρείται η καλύτερη επιλογή στα +- 1.000 ευρώ (πλην του Alienware λόγω curve)? Εγω μαλλον θα πηγαινα εδω ,το συν του ειναι οτι ειναι το μοναδικο που εχει dp 2.1. Πιο φθηνο δεν υπαρχει κατι περαν του dell που δεν σου κανει. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:38 μμ από akoinonitos
agelosLX Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:44 μμ Την Asus που είχε παιξει black friday στα 1.200 υπάρχει περίπτωση να την ξαναβρούμε τόσο? Γενικά έχουν ανακοινώσει καμία άλλη αξιοπρεπή οθόνη 32αρα oled ή αγοράζουμε ότι κυκλοφορεί τώρα? Για να είμαι ειλικρινής, δεν εμπιστεύομαι gigabyte σε οθόνες (το service της καλύτερα).
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:48 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, agelosLX είπε Την Asus που είχε παιξει black friday στα 1.200 υπάρχει περίπτωση να την ξαναβρούμε τόσο? Γενικά έχουν ανακοινώσει καμία άλλη αξιοπρεπή οθόνη 32αρα oled ή αγοράζουμε ότι κυκλοφορεί τώρα? Για να είμαι ειλικρινής, δεν εμπιστεύομαι gigabyte σε οθόνες (το service της καλύτερα). Δεν γνωριζω αν θα ξανα βρεθει σε τετοια τιμη ,θα βγουν και νεα μοντελα αλλα μεχρι να ερθουν θα παει κοντα καλοκαιρι ως συνηθως. Μετα εχεις msi , samsung με matte antiglare και μετα την asus Υπαρχει και το lg βεβαια με το woled panel βλεπω το πλαισιο το εχει σε καλη τιμη https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/othones/oles-oi-othones/lg-monitor-32-32gs95uv-b_4695356?srsltid=AfmBOorkKO7apQFnl0MBTYwoQOeErWfq2YPb_zQOQAj4fnAxCAIu7BDcv90 απο οτι διαβαζω μειωσαν την εγγυηση για burn in σε 1 χρονο αλλα δεν ξερω ποσο εγκυρο ειναι. Επεξ/σία Δευτέρα στις 03:56 μμ από akoinonitos
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 04:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:04 μμ 57 minutes ago, akoinonitos said: Το glossy των tv ναι , το matte λιγο φως να εχεις σου κανει την οθονη ασπρη, για δουλειες γραφειου ειναι οκ για gaming με την καμια. το εχω την μερα που το ανεβασε Την έχεις κιόλας ρε ακοινονητος. Βρε μπράβο! Κάνε μας ένα unboxing και πρώτες εντυπώσεις 😛 Φώναξες τον pirmen56 και τον dimoskourt να βοηθήσουν στο κουβάλημα; 😛 1
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 04:06 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:06 μμ 1 λεπτό πριν, prefuse είπε Την έχεις κιόλας ρε ακοινονητος. Βρε μπράβο! Κάνε μας ένα unboxing και πρώτες εντυπώσεις 😛 Φώναξες τον pirmen56 και τον dimoskourt να βοηθήσουν στο κουβάλημα; 😛 *δει 2
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 04:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:51 μμ Δυστυχώς Matte OLED = IPS like, στο φως της ημέρας. Όσο ελκυστική και να είναι η τιμή της Samsung G6 από μένα είναι όχι. Επίσης προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο οθόνες των 800€+ ευρώ να μην έχουν σωστό HDMI v2.1 implementation όπως πχ η G6 που ψεύδεται όσον αφορά τις συγκεκριμένες θύρες. Ένας από τους λόγους που δεν αγοράζω και την AW2725DF, είναι το ότι έρχεται με HDMI v2.0 και κοστίζει 800€, πλάκα μας κάνει η Dell. MSI, Gigabyte και Asus έχουν πιο ολοκληρωμένα πακέτα αλλά δεν τις βρίσκεις εύκολα και αν τις βρεις κοστίζουν όσο σχεδόν τα 32αρια 4k μοντέλα, άλλο ανέκδοτο αυτό. Οι οποίες 32/4k με τα 250nits φωτεινότητα που έχουν, επουδενί δεν αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε ειδικά όταν οι αντίστοιχες τηλεοράσεις προφέρουν πολλά περισσότερα σε καλύτερες τιμές. Άσε που θες και μεγάλο γραφείο για να τις στήσεις αλλιώς θα στραβωθούν τα μάτια σου και θέλουν και τούμπανο GPU για να οδηγήσουν τόσα πολλά pixels. Συμπερασματικά "πάπαλα", βλέπω να χτυπάω καμία 27άρα IPS πάλι, άστα δι@λ@, με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένος 😅 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε εχει εφημεριδα μπροστα ρε γαμωτο αλλιως θα ηταν πολυ καλη επιλογη Έπαθα σοκ όταν την είδα στο πλαίσιο, νόμιζα ότι κοιτάω ips panel της σειράς. Δώστε glossy στο λαό ρε και ας γίνονται καθρέπτης, δεν αντέχεται το matte, έχει και κόκκο, grainy πως το λένε στο χωριό μου, α ΠΑ ΠΑ. 2 ώρες πριν, kostiger είπε Can you believe that over one fifth of PC gaming monitors sold today are OLED panels? So, says no less an authority on the subject than LG. To be more precise, LG told YouTube channel HDTVTest that OLED now has 22% of the PC gaming monitor market. LG notes that market share has been achieved within just two years of the launch of its first OLED-based PC gaming monitor. https://www.pcgamer.com/hardware/gaming-monitors/its-hard-to-believe-but-22-percent-of-pc-gaming-monitors-are-now-oled-panels/ Πολύ καλά τα γράφει το παλικάρι, 500$ για 4k/32 είναι μια χαρά τιμή για OLED monitors με ημερομηνία λήξης συν πλην 3 με 5 έτη.
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 05:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:04 μμ (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, music_lover said: , άστα δι@λ@, με τίποτα δεν είμαι ευχαριστημένος 😅 Συμφωνούμε 100% Άστα αυτά και πάνε πάρε μια lg OLED 42" και μετά έλα να την καλιμπραρω και να την κόψω στις ιντσες που θέλεις. Έχω ειδικό εξοπλισμό σμίκρυνσης, θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος! Μετά μπορείς να πάρεις και την Xiaomi, πάνε σε ένα τυπογραφείο φτιάξε ένα αυτοκόλλητο lg OLED ή Asus ROG, dell Alienware ότι αγαπάς, κολλησε το καλά στο μπροστινό μέρος καλύπτοντας το Xiaomi, βάλε ένα και στο πίσω μέρος της οθόνης και θα έχεις OLED χωρίς θέματα burn in. Win win Και σου μένουν ευρα για placebo επιδόσεις 4090 σε σασί 5070. Win win και εδώ. Τελικά στο gaming υπάρχουν πολλές εναλλακτικές θεραπείες για όλες τις περιπτώσεις. Και όπως λέει και η κυβέρνηση δεν είναι ακριβά, εμείς φταίμε που δεν βρίσκουμε φθηνές λύσεις. Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:11 μμ από prefuse 1 1
music_lover Δημοσ. Δευτέρα στις 05:12 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:12 μμ 2 λεπτά πριν, prefuse είπε Συμφωνούμε 100% Άστα αυτά και πάνε πάρε μια lg OLED 42" και μετά έλα να την καλιμπραρω και να την κόψω στις ιντσες που θέλεις. Έχω ειδικό εξοπλισμό σμίκρυνσης, θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος! Μετά μπορείς να πάρεις και την Xiaomi, πάνε σε ένα τυπογραφείο φτιάξε ένα αυτοκόλλητο lg OLED ή Asus ROG, dell Alienware ότι αγαπάς, καλλησε το μπροστά και πίσω της οθόνης και θα έχεις OLED χωρίς θέματα burn in. Win win Και σου μένουν ευρα για placebo επιδόσεις 4090 σε σασί 5070. Win win και εδώ. Εγώ φταίω ρε συ, ένα σωρό εταιρείες και έναν σωστό συνδυασμό χαρακτηριστικών δεν μπορούν να κάνουν. Η μία μου βρωμάει, η άλλη μου ξυνίζει, μάλλον θα γέρασα πριν την ώρα μου, δεν εξηγείται αλλιώς 😅 Τι ζητάω ρε? 27αρα/2k/Glossy με HDMI v2.1 στα 600€ με 600nits φωτεινότητα και 5ετη ολική εγγύηση, α και 32 άτοκες δόσεις, θέλω πολλά? 😅
prefuse Δημοσ. Δευτέρα στις 05:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:18 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, music_lover said: Εγώ φταίω ρε συ, ένα σωρό εταιρείες και έναν σωστό συνδυασμό χαρακτηριστικών δεν μπορούν να κάνουν. Η μία μου βρωμάει, η άλλη μου ξυνίζει, μάλλον θα γέρασα πριν την ώρα μου, δεν εξηγείται αλλιώς 😅 Τι ζητάω ρε? 27αρα/2k/Glossy με HDMI v2.1 στα 600€ με 600nits φωτεινότητα και 5ετη ολική εγγύηση, α και 32 άτοκες δόσεις, θέλω πολλά? 😅 Ε κάνε λίγο υπομονή και εσύ. Είναι σχετικά νέα η μόδα των OLED, mini led, qd-oled και οι εταιρείες επιδιώκουν το μεγαλύτερο κέρδος/ξεζουμισμα ειδικά σε χώρες όπως εμείς που η αγοραστική δύναμη είναι η χειρότερη από όλες τις χώρες της Ευρώπης ακόμα και της Βουλγαρίας γιατί αυτοί έχουν ανοδική πορεία στην αγοραστική δύναμη, ενώ εμείς αρνητική. Spoiler Επεξ/σία Δευτέρα στις 05:20 μμ από prefuse 1 1
akoinonitos Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ 9 λεπτά πριν, music_lover είπε Εγώ φταίω ρε συ, ένα σωρό εταιρείες και έναν σωστό συνδυασμό χαρακτηριστικών δεν μπορούν να κάνουν. Η μία μου βρωμάει, η άλλη μου ξυνίζει, μάλλον θα γέρασα πριν την ώρα μου, δεν εξηγείται αλλιώς 😅 Τι ζητάω ρε? 27αρα/2k/Glossy με HDMI v2.1 στα 600€ με 600nits φωτεινότητα και 5ετη ολική εγγύηση, α και 32 άτοκες δόσεις, θέλω πολλά? 😅 το hdmi το θες για κονσολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα