camel555 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Καπου διαβαζα οτι η lg παιζει να αλλαξει διαταξη στα sub pixels αλλα δεν ξερω ουτε αν ισχυει ουτε αν θα βοηθησει στα γραμματα ,ωστοσο τα qd oled που υπαρχουν ηδη μια χαρα γραμματα εχουν , ριχνεις ενα clear type tuning και ειναι μια χαρα. Επειδή έχω αρκετή ευαισθησία στα μάτια, θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να ασχοληθώ ούτε με clear text ούτε με scaling ούτε με τίποτα. Ξέρω ότι σε 32 4k είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα, αλλά θέλω να παραμείνω στο 1440p...
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, camel555 είπε Επειδή έχω αρκετή ευαισθησία στα μάτια, θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να ασχοληθώ ούτε με clear text ούτε με scaling ούτε με τίποτα. Ξέρω ότι σε 32 4k είναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα, αλλά θέλω να παραμείνω στο 1440p... Ε πρεπει να το δεις τοτε να δεις αν σου κανει ,μπορω να ανεβασω μια φωτο αν θες απο κειμενο 1
camel555 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ε πρεπει να το δεις τοτε να δεις αν σου κανει ,μπορω να ανεβασω μια φωτο αν θες απο κειμενο Θα το εκτιμούσα! 1
prefuse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 1 hour ago, akoinonitos said: Καπου διαβαζα οτι η lg παιζει να αλλαξει διαταξη στα sub pixels αλλα δεν ξερω ουτε αν ισχυει ουτε αν θα βοηθησει στα γραμματα ,ωστοσο τα qd oled που υπαρχουν ηδη μια χαρα γραμματα εχουν , ριχνεις ενα clear type tuning και ειναι μια χαρα. Ετσι οπως το αναφερουν καποιοι στα reviews ειναι λες και εχουν καμια τεραστια διαφορα με τα lcd μονιτορς Έχει... Κατά γενική ομολογία Ψάξε OLED roadmap αναφέρονται όλα τα παραπάνω στο TFT central. 1 hour ago, akoinonitos said: Καπου διαβαζα οτι η lg παιζει να αλλαξει διαταξη στα sub pixels αλλα δεν ξερω ουτε αν ισχυει ουτε αν θα βοηθησει στα γραμματα ,ωστοσο τα qd oled που υπαρχουν ηδη μια χαρα γραμματα εχουν , ριχνεις ενα clear type tuning και ειναι μια χαρα. Ετσι οπως το αναφερουν καποιοι στα reviews ειναι λες και εχουν καμια τεραστια διαφορα με τα lcd μονιτορς Έχει... Κατά γενική ομολογία Ψάξε OLED roadmap αναφέρονται όλα τα παραπάνω στο TFT central. 1
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, camel555 είπε Θα το εκτιμούσα! Aπο το κινητο βγαινουν χειροτερα απο οτι ειναι Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από akoinonitos 1
prefuse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 22 minutes ago, akoinonitos said: Aπο το κινητο βγαινουν χειροτερα απο οτι ειναι Γιατρέ καλή χρονιά χρόνια πολλά! Μήπως πρέπει να επισκεφτείτε κάνα συνάδελφο; 1
music_lover Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Εγώ που είδα δίπλα δίπλα την Odyssey G6 και μια VA, δύο δλδ 1440p οθόνες, έχουν όντως διαφορά άλλα αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης την μια δίπλα στην άλλη μια χαρά τα βλέπεις και στην QD-OLED και άνετα κάνεις και εργασία στο office. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι μια WOLED γιατί λένε πως είναι χειρότερη, αλλά δεν βρήκα κάπου στημένη. 2
camel555 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε Aπο το κινητο βγαινουν χειροτερα απο οτι ειναι Σε ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνονται μια χαρά!. Θύμησέ μου σε παρακαλώ τι μόνιτορ έχεις Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από camel555
kostiger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, camel555 είπε Θα το εκτιμούσα! Αν θελεις και εφοσον είσαι συντοπιτης απο οτι βλεπω, μπορείς να έρθεις να το δεις ιδίοις ομμασι σε μενα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου από kostiger 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, camel555 είπε Σε ευχαριστώ πολύ! Μου φαίνονται μια χαρά!. Θύμησέ μου σε παρακαλώ τι μόνιτορ έχεις dell aw2725df 1
akoinonitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, firepc είπε Εχω απορια πως θα φαινεται στο φως της μερας αυτο το μονιτορ ,γυαλι με matte antiglare απο μεσα Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από akoinonitos
music_lover Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ενώ από Samsung είδαμε ήδη τις νέες 4k qd-OLED 27αρες οθόνες, ακούγεται τίποτα από lg και woled μεριά? Σα να έμεινε λίγο πίσω στο θέμα.
Despotas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 reviews για το AOC AGON PRO AG276QZD2 που φαίνεται τίμια και σχετικά οικονομική επιλογή QD-OLED 1440p 240Hz. https://www.amazon.de/dp/B0D966ZJGR https://tftcentral.co.uk/reviews/aoc-agon-pro-ag276qzd2 3
akoinonitos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @prefuse ενδιαφερον τεστακι το black level στο lagom μονο σε hdr και σε srgb μπορω να τα δω ολα τα τετραγωνα standard Spoiler srgb Spoiler hdr Spoiler Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από akoinonitos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα